- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Evet canım gerginlik var , hele akşamları baya sıkıntılı oluyorum.Bende anca isim buldum da bakalım konacak mı Enes düşünüyorum Allah nasip ederse. Utku doruk burak olabilir mesela. Az kaldı senin de ya nasıl karnın falan gergin mi benim karnım semsert hiç yumuşak değil
Benim psikiyatriye ilk gitme sebebim öfke patlamalarımdı.yıllardır düzelmedi ilaçlar etki etmiyor galiba..son dr.um yaşadığın olayları not al dedi.öfke sebebini çıkaracak ortaya...Doktor bu konuda ne diyor peki ? İlaçların öfke kontrolüne etkisi yok mu ?m.beauty
Hayırla sağlıkla canım ..şu an ameliyattasın belki de bebiş geliyoorrr:))Kızlar günaydın.8.30 da doģuma giriyorum.benim icin dua edin.genel anestezi ile olucam.hepinizi öpüyorum.
:))) ay evet ya dustu valla 3 ay kaldı dıyelım o vakıtSelda yarın senin günün de 100 den 2 haneye düşecek
Demekkı daha sonra yenıden yayınladılar onları he manıde cok net hatırlıyom magaraya gırıp golgelerın gucu adına dıyodu bırden o tırsak kaplanı guclu oluyodu ben hala cızgı fılm ızlıyorum ya dısney chanel favorimEee sen yoktun dünyada biz onu izlerken
MertKızlar biz daha bebeğe isim ayarlayamadık
Fikirleri olanlar yazarsa sevinirim.
Çok teşekkür ederim canım , sağol.Mert
Yiğit
Burak
Arda
Atakan
Çağrı
Çağan
Taha
Buğra
Poyraz
Rüzgar
Güneş
Toprak
Kız yok nıyeyse benım bır hosuma gıttı heryere sacmalar falan mılletın kafasına atmalar hakedene yapcan be gulum hamılesın gormuyolarmı nolmus yanı secıyosan mal kadınÇilek alıyordum kurek vereyim dedi amca yok dedim az alıcam zaten.bi kadın ooo dedi hanim torpilli galiba bi bize mi seçmece yok dedi amcaya.sonra başka bir gorevli geldi yardımcı olayım dedi.eeehhhh dedim geri biraktim poşeti sallayarak çileklerle..dogru duzgun birakin cilekleri deyince yeter be dedim bi cilek alicam başıma üşüştünüz dedim.al dedim saldırdım sağa sola,o çemkirdikçede devam ettim talan oldu heryer..dr.not al demişti sinir atağı zamanı.neden böyle oluyor neden kendimi kaybediyorum alma birak cilek milek cek git dimi
Allahım onu verdıgıne gore coktan haketmıssın bebegını canım ınsanlar nekadar ugrasıyorlar bebek ıcın olmuyor bıze emanetler ve hatta candanın bır sarkısı var bu aralar cok dınlıyorum bılıyorum sen bır meleksın ve bana yardım ıcın gonderıldın :) onlar bızım parcamızSizofreni dahi ilaçla tedavi ediliyorken ben bu sinirimdem kurtulamayacak mıyım?takıntı,sinir,depresyon yüzünden yarım kalmış kariyer başarılarım,en verimli zamanımda pat diye bıraktığım işler işyerlerim.ikinci universiteyi ikinci mesleğimi ele almısken onu dahi yapamıyorum.bi anda bi sinir poofffff herşeyi bitiriyorum.umitsizim bugün cok umitsizim.çocuk yapmamalı mıydım hak etmiyorum
Ben de seviyorum şirinlere bayılıyorum mesela...Bebişlerle izleriz:)Demekkı daha sonra yenıden yayınladılar onları he manıde cok net hatırlıyom magaraya gırıp golgelerın gucu adına dıyodu bırden o tırsak kaplanı guclu oluyodu ben hala cızgı fılm ızlıyorum ya dısney chanel favorim
Canım naber nasılsın coktınmı hastaneden oohhh hepımız tek tek kavusuyoz valla bebeklerımıze allahım bu gunlerımızı aratmasınKizzzzz sende 34 olmussunnnnn yasasinnnn :))))
canım guzel haberlerını beklıyoruz kızlar bır bebegımız daha oldu :)Kızlar günaydın.8.30 da doģuma giriyorum.benim icin dua edin.genel anestezi ile olucam.hepinizi öpüyorum.
Kız öyle böyle değil iki avucumu kürek yapa yapa ,dinlenip dinlenip savurdum,biz müşterilerimize müşteri dahi demiyoruz misafir diyoruz ,nasıl ağırlayacağımızı şaşırıyoruz,adam tamam hanımefendi buyrun yanlış anladınız dese yookkk basit basit çemkirmeye devam,ben de alaşağı ettim heryeri ...Kız yok nıyeyse benım bır hosuma gıttı heryere sacmalar falan mılletın kafasına atmalar hakedene yapcan be gulum hamılesın gormuyolarmı nolmus yanı secıyosan mal kadın
Bır dogsun butun cızgıfılmlerı ızlıycemBen de seviyorum şirinlere bayılıyorum mesela...Bebişlerle izleriz:)
Keske bende orda olaydım yaKız öyle böyle değil iki avucumu kürek yapa yapa ,dinlenip dinlenip savurdum,biz müşterilerimize müşteri dahi demiyoruz misafir diyoruz ,nasıl ağırlayacağımızı şaşırıyoruz,adam tamam hanımefendi buyrun yanlış anladınız dese yookkk basit basit çemkirmeye devam,ben de alaşağı ettim heryeri ...
cocukluguna falan ınme dedıklerı gıbı bırsey mı acabaBenim psikiyatriye ilk gitme sebebim öfke patlamalarımdı.yıllardır düzelmedi ilaçlar etki etmiyor galiba..son dr.um yaşadığın olayları not al dedi.öfke sebebini çıkaracak ortaya...
Benim inskagramım yok canım.KıZlar ınstagram kullanıyormusunuz eger kullanıyorsanız eklemek ısterım tabı sızde ıstersenız ısteyenler yazarsa sevınırım sızı daha cok tanımak ıstıyorum bır aıle oldugumuza ınanıyorum
Hayirlisiyla kucağına alırsın cnm insKızlar günaydın.8.30 da doģuma giriyorum.benim icin dua edin.genel anestezi ile olucam.hepinizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?