- 7 Ocak 2016
- 814
- 322
- 23
Sonrada uykusuzum, gazı var, açım ama yemeğe zamanım yok diye yazışcaz hahaCanım naber nasılsın coktınmı hastaneden oohhh hepımız tek tek kavusuyoz valla bebeklerımıze allahım bu gunlerımızı aratmasın
Bugün 8;30 da alacaklardı genel anesteziyle alacaklardı o nedenle kendine gelmesi vs. Geç yazarNirok dogum yaptimi kizlar merak ediyorum bebekten zaman bulup okuyamadim yorumlari insallhh saglicakla almistir kucagina
Benimde yok nedende hiç hesap almadımBenim inskagramım yok canım.
Harika bi haber bu çok sevindim. Geçmiş olsun gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün bitanem..Kizlar kizima kavustum.2300 gr dogdu.ikimizde iyiyiz
Cuma taburcu olcaz.korktugum gibi olmadi.hemen sevdim.darisi sizlerin başina.
Anlattığın olaylarda öfkelenmen doğal da sanırım tepkin biraz fazla oluyorBenim psikiyatriye ilk gitme sebebim öfke patlamalarımdı.yıllardır düzelmedi ilaçlar etki etmiyor galiba..son dr.um yaşadığın olayları not al dedi.öfke sebebini çıkaracak ortaya...
En son annemiz sen misin yoksa:))) ay evet ya dustu valla 3 ay kaldı dıyelım o vakıt
Keske bende orda olaydım ya
Nelerin seni etkilediğini ;buna sebepleri bulacağız dedi ..C
cocukluguna falan ınme dedıklerı gıbı bırsey mı acaba
Benim de instagramım yok canım..KıZlar ınstagram kullanıyormusunuz eger kullanıyorsanız eklemek ısterım tabı sızde ıstersenız ısteyenler yazarsa sevınırım sızı daha cok tanımak ıstıyorum bır aıle oldugumuza ınanıyorum
Oyyyy minicikKizlar kizima kavustum.2300 gr dogdu.ikimizde iyiyiz
Cuma taburcu olcaz.korktugum gibi olmadi.hemen sevdim.darisi sizlerin başina.
Benim var canım ekleyebilirsin aynı yine isim ozgrmzn :)KıZlar ınstagram kullanıyormusunuz eger kullanıyorsanız eklemek ısterım tabı sızde ıstersenız ısteyenler yazarsa sevınırım sızı daha cok tanımak ıstıyorum bır aıle oldugumuza ınanıyorum
Ben kullanıyorum ikisini de özelden msj atarım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?