- 15 Şubat 2016
- 1.077
- 411
- 123
- 37
Ay maşallah tatlım çok güzelsin :)At canım
Oldu canım ekledim. Sağol canım o senin güzelliğin lazkızı da ekli bende onu da ekleyebilirsinAy maşallah tatlım çok güzelsin :)
Ekledim lazkızını da oyy oğulları çok tatlı maşallah :)Oldu canım ekledim. Sağol canım o senin güzelliğin lazkızı da ekli bende onu da ekleyebilirsin
Aynen canım maşallah. Ben de artık bebimkini merak etmeye başladım ya. Sen ediyor musun doktor tombiş diyo yuzunu anneye benziyor diyorEkledim lazkızını da oyy oğulları çok tatlı maşallah :)
Bende ediyorum. Babaya mı benzeyecek bana mı benzeyecek :)Aynen canım maşallah. Ben de artık bebimkini merak etmeye başladım ya. Sen ediyor musun doktor tombiş diyo yuzunu anneye benziyor diyor
Haydı gecmıs olsun bırımız daha kurtuldukKizlar kizima kavustum.2300 gr dogdu.ikimizde iyiyiz
Cuma taburcu olcaz.korktugum gibi olmadi.hemen sevdim.darisi sizlerin başina.
Benım evet en sona kaldım yenı uyeler gelmezse :)En son annemiz sen misin yoksa
İnşallah.Sonrada uykusuzum, gazı var, açım ama yemeğe zamanım yok diye yazışcaz haha
Geçmiş olsun canım, Allah analı babalı büyütsün.Kizlar kizima kavustum.2300 gr dogdu.ikimizde iyiyiz
Facebook canımLazkıZının facebook mu ınstagrammı
Dualarımız seninle canım benim. Rabbim yardımcın olsun bitiyor çilen çok şükür. 5. Bebeğimiz geliyor desene :)Önümüzdeki çarşamba günü sezeryan olacağım kızlar inşallah.
Dualarınızı bekliyorum.
İnşallah canım hayırlısıyla.Dualarımız seninle canım benim. Rabbim yardımcın olsun bitiyor çilen çok şükür. 5. Bebeğimiz geliyor desene :)
Hayırlısıyla al kucağına inşallah kıştan beri neler neler çekiyoruz hepimiz epeydir burda konuşup da guzel şeyler yaşamak ne güzel inşallah hayırlısıyla hepimiz tadarız bu mutluluğuİnşallah canım hayırlısıyla.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
gözün aydın cnm.hepiniz doğurun sonra ben hamile kalayım hayırlısıyla inş :)Kizlar kizima kavustum.2300 gr dogdu.ikimizde iyiyiz
Amin tatlım :)gözün aydın cnm.hepiniz doğurun sonra ben hamile kalayım hayırlısıyla inş :)
Ay ne guzel hep pespese gelıyor bebeklerÖnümüzdeki çarşamba günü sezeryan olacağım kızlar inşallah.
Dualarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?