Ayy o gaz lanet bişiBaşı ece çekti bebekler yavaş yavaş geliyor, artik burda konuşulan sorunlar değişecek, hamilelik stresinden kurtulup gaz stresine hoşgeldiniz :)
İnşallah canım inşallahHayırlısıyla al kucağına inşallah kıştan beri neler neler çekiyoruz hepimiz epeydir burda konuşup da guzel şeyler yaşamak ne güzel inşallah hayırlısıyla hepimiz tadarız bu mutluluğu
Ehehuheeee
Şuan neler düşünüyorsun berfinle mi ilgiliAllah kahretsin kaygı bozukluğu okb( her zaman herşeyin en kötüsünü düşünüyorum , korkuyorum kaygılanıyorum kafama takıyorum ((( rahat kaygusuz insanlara özeniyorum.
Yok canım, annemlerdeydim bi adam pencerenin önünde konuşuyordu, onlara bisey mi yapcak adam kim niye orda ohoo kafayı siyirdim, ev demirli hertarafu ama yine de atamıyorum içinden yok demiri keser mi falan filan Allah korusun. Bi de 2 gün önce görünce nin esi trafik kazası yaptı 2 tane yengesi vefat etti kadınlar parçalanmış dediler o benim ger an rüyamda, araba kullanırken, vay adam hızlı gelip bana çarpacak kontrolü kaybedicem diye korkuyorum ki gereksiz, esim kullanırken acaba dalar mi bisey olur mu kaygısı, biri tel. İ açmasa ohoo turlu şeyler, kafam kazan gibi.Şuan neler düşünüyorsun berfinle mi ilgili
Aynen maşallahh tu tu tu :)Ehehuheeee
Arabalarla ilgili takıntı bende de var ya hızlı gitmeleri falan nefesimi kesiyor bi hayvana insana çarparlar diye sanırım o da bende takıntı oldu.Yok canım, annemlerdeydim bi adam pencerenin önünde konuşuyordu, onlara bisey mi yapcak adam kim niye orda ohoo kafayı siyirdim, ev demirli hertarafu ama yine de atamıyorum içinden yok demiri keser mi falan filan Allah korusun. Bi de 2 gün önce görünce nin esi trafik kazası yaptı 2 tane yengesi vefat etti kadınlar parçalanmış dediler o benim ger an rüyamda, araba kullanırken, vay adam hızlı gelip bana çarpacak kontrolü kaybedicem diye korkuyorum ki gereksiz, esim kullanırken acaba dalar mi bisey olur mu kaygısı, biri tel. İ açmasa ohoo turlu şeyler, kafam kazan gibi.(( bi ton kaygı alevlendi bugünkü adam ve görünce nin eşinin kazası tetikledi yine beni ((
Benim kocam gerçekten değişik ya.Arabalarla ilgili takıntı bende de var ya hızlı gitmeleri falan nefesimi kesiyor bi hayvana insana çarparlar diye sanırım o da bende takıntı oldu.
Sorun sende değil, sorun yeni doğum yapmış birisine parçalanmış vs. Diyenlerde.Yok canım, annemlerdeydim bi adam pencerenin önünde konuşuyordu, onlara bisey mi yapcak adam kim niye orda ohoo kafayı siyirdim, ev demirli hertarafu ama yine de atamıyorum içinden yok demiri keser mi falan filan Allah korusun. Bi de 2 gün önce görünce nin esi trafik kazası yaptı 2 tane yengesi vefat etti kadınlar parçalanmış dediler o benim ger an rüyamda, araba kullanırken, vay adam hızlı gelip bana çarpacak kontrolü kaybedicem diye korkuyorum ki gereksiz, esim kullanırken acaba dalar mi bisey olur mu kaygısı, biri tel. İ açmasa ohoo turlu şeyler, kafam kazan gibi.(( bi ton kaygı alevlendi bugünkü adam ve görünce nin eşinin kazası tetikledi yine beni ((
Hayırdır canım noldu kiBenim kocam gerçekten değişik ya.
Balkonun kapısına yatmadan önce dikkat ederim.Çünkü balkonun yanında apartman penceresi var.Birisinin girmesi müsait.Şimdi gittim açık bırakmış.Kapatamadım.Zor kapanıyor.Eşimi çağırdım gel kapat diye.Sinirleniyor. Gittin gittin onu mu gördün.Açık kalsın ne olacakmış.Hayırdır canım noldu ki
Oh kaygısız ne güzel:)Balkonun kapısına yatmadan önce dikkat ederim.Çünkü balkonun yanında apartman penceresi var.Birisinin girmesi müsait.Şimdi gittim açık bırakmış.Kapatamadım.Zor kapanıyor.Eşimi çağırdım gel kapat diye.Sinirleniyor. Gittin gittin onu mu gördün.Açık kalsın ne olacakmış.
Bu ne rahatlıktır ya.Bağırdım yandan birisi girebilir kapatamıyorum ne yapabilirim.
Bu da fazla rahatlık canım.Oh kaygısız ne güzel:)
Gamsız demekki enişte. Bizim ki de korumalık bile taktı kapılara gerçi iyikide yapmış bikaç ay önce yan daireye hırsız girmişti. Rahat erkek le baş etmek zordurBalkonun kapısına yatmadan önce dikkat ederim.Çünkü balkonun yanında apartman penceresi var.Birisinin girmesi müsait.Şimdi gittim açık bırakmış.Kapatamadım.Zor kapanıyor.Eşimi çağırdım gel kapat diye.Sinirleniyor. Gittin gittin onu mu gördün.Açık kalsın ne olacakmış.
Bu ne rahatlıktır ya.Bağırdım yandan birisi girebilir kapatamıyorum ne yapabilirim.
Ayy ben baş edemiyorum.Evlenmeden önce dediler, zor insan emin misin diye. Ama gittim evlendim.Zormuş vallaha, hemde nsıl.Gamsız demekki enişte. Bizim ki de korumalık bile taktı kapılara gerçi iyikide yapmış bikaç ay önce yan daireye hırsız girmişti. Rahat erkek le baş etmek zordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?