Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kızlar biliyorsunuz sizlerin arasında ilk doğum yapan ben oldum.O nedenle doğum sonrası yaşanan iyi ve kötü şeyleri daha önce paylaşmıştım.Yeni anne olanlara ve yakın zamanda anne olacaklara bir bilgi vermek istiyorum.
L lazkizi6161 N nurok34 yeni anne oldular.
İlk 2 hafta sıkıntılarınızda azalma olmazsa korkmayın.Hormonların ani düşüşü,uykusuzluk, eve yabancı birisi gelmesi ve alışma süreci gibi faktörlerden dolayı doğumdan bir süre sonrada sıkıntılarınız devam edebilir.Korkmayın, geçiyor sıkıntılar.

Sizlere özgü sanmayın.Çok sağlıklı anneler bile yaşıyor.Örnekleri çevremde çok ve gittiğim dr.lara sormuştum.Yaşamazsanız zaten süper, ama yaşarsanız korkmayın.Bir süre sonra geçiyor :)
 
Allah kahretsin kaygı bozukluğu okb ( her zaman herşeyin en kötüsünü düşünüyorum , korkuyorum kaygılanıyorum kafama takıyorum ((( rahat kaygusuz insanlara özeniyorum.
 
Şuan neler düşünüyorsun berfinle mi ilgili
Yok canım, annemlerdeydim bi adam pencerenin önünde konuşuyordu, onlara bisey mi yapcak adam kim niye orda ohoo kafayı siyirdim, ev demirli hertarafu ama yine de atamıyorum içinden yok demiri keser mi falan filan Allah korusun. Bi de 2 gün önce görünce nin esi trafik kazası yaptı 2 tane yengesi vefat etti kadınlar parçalanmış dediler o benim ger an rüyamda, araba kullanırken, vay adam hızlı gelip bana çarpacak kontrolü kaybedicem diye korkuyorum ki gereksiz, esim kullanırken acaba dalar mi bisey olur mu kaygısı, biri tel. İ açmasa ohoo turlu şeyler, kafam kazan gibi. (( bi ton kaygı alevlendi bugünkü adam ve görünce nin eşinin kazası tetikledi yine beni ((
 
Arabalarla ilgili takıntı bende de var ya hızlı gitmeleri falan nefesimi kesiyor bi hayvana insana çarparlar diye sanırım o da bende takıntı oldu.
 
Sorun sende değil, sorun yeni doğum yapmış birisine parçalanmış vs. Diyenlerde.
Şuan daha hassassın,uykusuzluk falanda devleye grince normal kuzum sakin ol.İnsanlarımız harbi şom ağızlı.
Hamileyken, birisi bana dediki tansiyonun yükselirse dikkat et milmem kimin çocuğu sakat oldu.Sen benim halimi düşün.Hamilelik boyunca sıyırdım.Tansiyon aleti elimde dolaştım.En son zaten tansiyonum yükseldi zaten biliyorsunuz:) sen beni düşün işte.Zaten hassassın kapılar her kötü şeye açık şuan.
 
Hayırdır canım noldu ki
Balkonun kapısına yatmadan önce dikkat ederim.Çünkü balkonun yanında apartman penceresi var.Birisinin girmesi müsait.Şimdi gittim açık bırakmış.Kapatamadım.Zor kapanıyor.Eşimi çağırdım gel kapat diye.Sinirleniyor. Gittin gittin onu mu gördün.Açık kalsın ne olacakmış.
Bu ne rahatlıktır ya.Bağırdım yandan birisi girebilir kapatamıyorum ne yapabilirim.
 
Oh kaygısız ne güzel:)
 
Gamsız demekki enişte. Bizim ki de korumalık bile taktı kapılara gerçi iyikide yapmış bikaç ay önce yan daireye hırsız girmişti. Rahat erkek le baş etmek zordur
 
Gamsız demekki enişte. Bizim ki de korumalık bile taktı kapılara gerçi iyikide yapmış bikaç ay önce yan daireye hırsız girmişti. Rahat erkek le baş etmek zordur
Ayy ben baş edemiyorum.Evlenmeden önce dediler, zor insan emin misin diye. Ama gittim evlendim.Zormuş vallaha, hemde nsıl.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…