Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Gunaydin kizlar.bebegimle ilk gecem uykusuz gecti ama iyiyiz.hemen emmeye alıştı.bol bol sivı aliyorum.annem yanimda.ben emzirip yatiyorum.annemle eşim ayak islerini yapiyolar sagolsunlar.kizim cok minik.2.180 gr şuanda.ama hareketli ve iştahlı.iyi anlaşacaga benziyoruz. Annemlerin yardimina karsilik uykusuz kaldim yine.benim de annelik seruvenim başlamiş oldu.darisi size kızlar.

Ela onun yarısıydı :) hehe çok tatlılar ya.
Hoş geldin uykusuzluk hayatına.1-2 güne belki psikolojide iniş çıkışlar olabilir normal geçer.

Kalktim besledim kuzu.15 dk bi gogus 15 dk da digeri.bizim kizin dili hep dışarda meme arıyo.cok komik duruyo oyle.sütüm varmiş iciyo valla ohh.
Meme ararken çok komikler ya elada arıyor biraz gecikse nasıl sinirleniyor ıııııj diye ayakları yüzü çırpıyor haha

Allah kahretsin kaygı bozukluğu okb ( her zaman herşeyin en kötüsünü düşünüyorum , korkuyorum kaygılanıyorum kafama takıyorum ((( rahat kaygusuz insanlara özeniyorum.
Dün özafagus yemek borusu yanması vardı bende,hemen özafagus kanseri olduğumu düşündüm.bu sadece bir örnek ,herşeyin en kötüsünü düşünüyorum.başım ağrıdı tamam dedim gebelik zehirlenmesi başladı.tansiyon testler normal ama bu karamsarlık gitmiyor canım gitmiyor

Kalktim besledim kuzu.15 dk bi gogus 15 dk da digeri.bizim kizin dili hep dışarda meme arıyo.cok komik duruyo oyle.sütüm varmiş iciyo valla ohh.
Maşallah canım hemen gelmiş sütün ohhh yarasıınnn bebişimize,adı neydi kızımızın?

Canım çok sevindim senin adına biraz da hastane surecini anlatır mısın? Nasıldın ilacını aldınmı heyecan varmıydı ameliyathane nasıldı azıcık anlat gece rüyalarıma giriyor korkudan artık ya

Anlatayim canim.ben pazar gunu ilacimi icmeyi unutmuştum.pzts gunu yuksek tansiyon olunca hastanelerde kosturduk yine ilacimi alamadim.pzts doktorum carsamba dogum var deyince cekilme sendromu olmasin diye ilaci doguma kadar almadim.bende ilaci almadim diye baş donmesi mide bulantisi cekilme durumu olmadi.6 aydir ilaci 50 mg kullaniyodum.doguma kadar heyecan sifirdi.ameliyathane cok soguk diye orada üşüdüm,bildigin sedye zangır zangır sallandi titrememden.sonra uyutuyoruz dediler,5 e kadar saydilar sonrasini hatirlamiyorum.genel anestesi oldum.ameliyatta tansiyonum yine 16 lara çikmiş ama sorun olmadan engellemisler.odama geldim.kizimi gordum.tuhaf duygular icindeyim halen.duygularim karmakarişik.yarin taburcu olucaz.evimizde daha rahat oluruz sanirsam.ilac konusunda da bi psikiyatr a gitmem şart.bi yandan ilac kullanmayayim idare edeyim böyle diyorum.bi yandan da lahusa depresyonunu engellemek icin ilaca başlayayim diyorum.haftaya doktora gidicem netlestiricem kararimi.baska sormak istediginiz ne varsa cevaplayayim kizlar.

Ay sağol canım ya bayıltırken korktun mu ? Ne güzel kurtuldun kendi annen mi yanında. Dikişler acıdımı kalkabildinmi hemen

Bayıltirkrn korkmadim.direkt damardan verdiler ilaci.uyucaksin dediler,duydugum gibi gittim zaten.kendi annem yanimda.dikiş yerlerim ağrıyor ama surekli antibiyotik ve agri kesici verdiklerinden cok rahatsiz olmuyosun.2 saatte bir kalkip yürüyorum.rahmin kendini toparlamasi,bagirsaklarin yapismamasi icin yurumek zorundasin.birkac gune daha rahat hareket ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…