Ayy kurtuldun ya valla seviniyorum sizin adınıza bizde bi doğursak hayırlısıyla inşallah böyle kolayca yaparız bizde doğumuBayıltirkrn korkmadim.direkt damardan verdiler ilaci.uyucaksin dediler,duydugum gibi gittim zaten.kendi annem yanimda.dikiş yerlerim ağrıyor ama surekli antibiyotik ve agri kesici verdiklerinden cok rahatsiz olmuyosun.2 saatte bir kalkip yürüyorum.rahmin kendini toparlamasi,bagirsaklarin yapismamasi icin yurumek zorundasin.birkac gune daha rahat hareket ederim.
Zamanı gelince sende dogurur rahatlarsin canim.bu arada sen dogum sonrasi da paxera ya devam edicen mi?Ayy kurtuldun ya valla seviniyorum sizin adınıza bizde bi doğursak hayırlısıyla inşallah böyle kolayca yaparız bizde doğumu
Edicem doktorum edebilirsin demişti sen napıcaksınZamanı gelince sende dogurur rahatlarsin canim.bu arada sen dogum sonrasi da paxera ya devam edicen mi?
Paxerayı kaçlık kullanıyordun ? Nasılsın onunlaEdicem doktorum edebilirsin demişti sen napıcaksın
20 lik kullanıyorum aslında iyi ama arada ataklar yokluyor sanırım hormonlardanPaxerayı kaçlık kullanıyordun ? Nasılsın onunla
Acaba doktorum doğumdan sonra hangisini kullandıracak20 lik kullanıyorum aslında iyi ama arada ataklar yokluyor sanırım hormonlardan
Bizimki devam dedi bakalım olmadı giderim yine kesin istanbulda doğuracağım bi kesinleşse. Ya senin karnın nasıl benim ki çok sert hiç yumuşak değil normal mi acabaAcaba doktorum doğumdan sonra hangisini kullandıracak
Bence normal benimki de çok sert ve gergin canım.Bizimki devam dedi bakalım olmadı giderim yine kesin istanbulda doğuracağım bi kesinleşse. Ya senin karnın nasıl benim ki çok sert hiç yumuşak değil normal mi acaba
He o zaman normal seninki erkek miydi canımBence normal benimki de çok sert ve gergin canım.
Ssız nerden goruyosunuz bırbırınızı yaTeşekkür ederim canım anne tarafı hep öyle :) tombiş yüzlü. Yaşını hiç gostermiyorsun ama cidden ya nazarımız değmesin
Normal :) birde gazda olabilir.Benim dr. Yürüyüş önermişti.Bizimki devam dedi bakalım olmadı giderim yine kesin istanbulda doğuracağım bi kesinleşse. Ya senin karnın nasıl benim ki çok sert hiç yumuşak değil normal mi acaba
Benım baslarda cok gergın oluyordu karnım sımdıde catı kemıgı agrısıyla basım belada cok uyuz bısey hareket ettırmıyorHe o zaman normal seninki erkek miydi canım
Evet canım erkekHe o zaman normal seninki erkek miydi canım
Faceten gördük :)Ssız nerden goruyosunuz bırbırınızı ya
Facebook danSsız nerden goruyosunuz bırbırınızı ya
O ağrı kaç haftadan beri bende de var sağa sola dönülmüyor yatakta hareket ederken falan ağrı oluyor çokBenım baslarda cok gergın oluyordu karnım sımdıde catı kemıgı agrısıyla basım belada cok uyuz bısey hareket ettırmıyor
İsim düşündünüz mü canımEvet canım erkek
Taha olsun diyoruz ama yine de farklı isimlere açığım bakınıyorum halaİsim düşündünüz mü canım
Siz ne düşünüyorsunuz ?İsim düşündünüz mü canım
Ssız nerden goruyosunuz bırbırınızı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?