Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

TRT belgeselde okb lilerin olduğu bir program var şu an.76 yaşında bir abla 56 yaşındaki kadının evine gidiyor.evi görseniz anaammm icler acısı..4 gün temizleyecekler evi beraber.76 yasindaki okbli abla cok kiziyorduki diger ablanin depresyonla bogustugunu ogrenip uzuluyor sariliyorlar.

Görmüştüm onu :)

Bende izlemiştim bi ara o programı

Oyle böyle sende 30 a yaklaştın canım. Benim bebek canımı çok yakıyor ya vurdukça
Dr.a söyledim salı günü dedim hareketlerini hissetmiyorum bebeğin..ultrasonda iyi gözüküyor sen hissetmiyorsun dedi ama nst ye bağlattı.normal gözüküyor herşey...çok kafaya takıyorum bunu..

Dr.a söyledim salı günü dedim hareketlerini hissetmiyorum bebeğin..ultrasonda iyi gözüküyor sen hissetmiyorsun dedi ama nst ye bağlattı.normal gözüküyor herşey...çok kafaya takıyorum bunu..
Canım takacak bişey yok benim kasıklarım çok acıyor oraya bi vuruyor hoplatıyor valla sinirleniyorum korkuyorum kımıl kımıl diye takıntı yapıcam diye korkuyorum. Doktorunda öyle demişse keyfini çıkar çıkınca da belki çok yormaz seni.

Benim de aşağıya çık baskı yapıyor artık.bebek aşağıya inmiş dedi dr. Bazen de sancı oluyor. Çokk korkuyorum.

Ay bu bazen plastik yapma bebek gibi duruyo :))) çok seker bu yenidoğan lar ya :))) büyüse de oje sürsem ve küpe taksam ona:) makyaj da yaparız, sac modeli de yapicam :)) annem evcilik oynadığımı söylüyor, şahsen bazen bana da öyle geliyor :) bazen inanamıyorum bunun karnimdan çıktığına anne olduğuma, gözlerimin içine bakması dünyalara bedel ama bi se bogurmesi var oy oy cadaloz ya :)))

Ben ızlemıstım o programın bır bolumunu cok hosuma gıtmıstı

Tatlım uysal bir bebek olacak ondandır bence. Allah seni de bebişini de korusun inşallah

Slm kızlar.evimize geldik.yorgunum uykusuzum.göğüs uclarim kreme ragmen yara oldu.sütüm artsin diye annem corba ,komposto yapti.sutümde gozle gorülür bi artis yok.akan bisey de yok.ama kızim emince cekiyo biseyler.cok tuhaf duygular icindeyim.kizim minicik daha. E ececem21 seni gercekten takdir ettim.ins benim de yavrum hemencecik toparlanir.

Canım benimmm :) Demek geçtin evine. Ay Nur bende en çok gögüs yarasından korkuyorum. Neler sürüyorsun? Bebeğe karşı ne hissediyorsun Nur ? İsmi ne minnoşun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…