Benim karnım da hep sert.kardeşimin de öyleydi hamileyken...Bizimki devam dedi bakalım olmadı giderim yine kesin istanbulda doğuracağım bi kesinleşse. Ya senin karnın nasıl benim ki çok sert hiç yumuşak değil normal mi acaba
Görmüştüm onu :)TRT belgeselde okb lilerin olduğu bir program var şu an.76 yaşında bir abla 56 yaşındaki kadının evine gidiyor.evi görseniz anaammm icler acısı..4 gün temizleyecekler evi beraber.76 yasindaki okbli abla cok kiziyorduki diger ablanin depresyonla bogustugunu ogrenip uzuluyor sariliyorlar.
Benim kardeşimin de Talha. Bende Enes düşünüyorum bikaç haftadır herhalde o olucak gibiTaha olsun diyoruz ama yine de farklı isimlere açığım bakınıyorum hala
Bende izlemiştim bi ara o programıTRT belgeselde okb lilerin olduğu bir program var şu an.76 yaşında bir abla 56 yaşındaki kadının evine gidiyor.evi görseniz anaammm icler acısı..4 gün temizleyecekler evi beraber.76 yasindaki okbli abla cok kiziyorduki diger ablanin depresyonla bogustugunu ogrenip uzuluyor sariliyorlar.
Oyle böyle sende 30 a yaklaştın canım. Benim bebek canımı çok yakıyor ya vurdukçaBenim karnım da hep sert.kardeşimin de öyleydi hamileyken...
Dr.a söyledim salı günü dedim hareketlerini hissetmiyorum bebeğin..ultrasonda iyi gözüküyor sen hissetmiyorsun dedi ama nst ye bağlattı.normal gözüküyor herşey...çok kafaya takıyorum bunu..Oyle böyle sende 30 a yaklaştın canım. Benim bebek canımı çok yakıyor ya vurdukça
Canım takacak bişey yok benim kasıklarım çok acıyor oraya bi vuruyor hoplatıyor valla sinirleniyorum korkuyorum kımıl kımıl diye takıntı yapıcam diye korkuyorum. Doktorunda öyle demişse keyfini çıkar çıkınca da belki çok yormaz seni.Dr.a söyledim salı günü dedim hareketlerini hissetmiyorum bebeğin..ultrasonda iyi gözüküyor sen hissetmiyorsun dedi ama nst ye bağlattı.normal gözüküyor herşey...çok kafaya takıyorum bunu..
Benim de aşağıya çık baskı yapıyor artık.bebek aşağıya inmiş dedi dr. Bazen de sancı oluyor. Çokk korkuyorum.Canım takacak bişey yok benim kasıklarım çok acıyor oraya bi vuruyor hoplatıyor valla sinirleniyorum korkuyorum kımıl kımıl diye takıntı yapıcam diye korkuyorum. Doktorunda öyle demişse keyfini çıkar çıkınca da belki çok yormaz seni.
Bende cokmu erken basladı bu aylarda varmıydı sendeO ağrı kaç haftadan beri bende de var sağa sola dönülmüyor yatakta hareket ederken falan ağrı oluyor çok
Ben ızlemıstım o programın bır bolumunu cok hosuma gıtmıstıTRT belgeselde okb lilerin olduğu bir program var şu an.76 yaşında bir abla 56 yaşındaki kadının evine gidiyor.evi görseniz anaammm icler acısı..4 gün temizleyecekler evi beraber.76 yasindaki okbli abla cok kiziyorduki diger ablanin depresyonla bogustugunu ogrenip uzuluyor sariliyorlar.
Vardı 20. Haftalarda başladı hala daha devam ama iki gündür genital bölgeye indi ağrıBende cokmu erken basladı bu aylarda varmıydı sende
Miden falan rahatlamıştır işte ne güzel. Az kaldı ya inşallah korkmadan sende doğurursunBenim de aşağıya çık baskı yapıyor artık.bebek aşağıya inmiş dedi dr. Bazen de sancı oluyor. Çokk korkuyorum.
İnşallah canım Allah razı olsun.Miden falan rahatlamıştır işte ne güzel. Az kaldı ya inşallah korkmadan sende doğurursun
Amin canım.. Sana da az kaldı :) Senden sonra sıra bende mi ki ? Bu arada naptın ilacını kaçlık içiyorsunİnşallah canım Allah razı olsun.
Allahım kimseyi darda bırakmasın.
Tatlım uysal bir bebek olacak ondandır bence. Allah seni de bebişini de korusun inşallahDr.a söyledim salı günü dedim hareketlerini hissetmiyorum bebeğin..ultrasonda iyi gözüküyor sen hissetmiyorsun dedi ama nst ye bağlattı.normal gözüküyor herşey...çok kafaya takıyorum bunu..
Canım benimmm :) Demek geçtin evine. Ay Nur bende en çok gögüs yarasından korkuyorum. Neler sürüyorsun? Bebeğe karşı ne hissediyorsun Nur ? İsmi ne minnoşun :)Slm kızlar.evimize geldik.yorgunum uykusuzum.göğüs uclarim kreme ragmen yara oldu.sütüm artsin diye annem corba ,komposto yapti.sutümde gozle gorülür bi artis yok.akan bisey de yok.ama kızim emince cekiyo biseyler.cok tuhaf duygular icindeyim.kizim minicik daha. E ececem21 seni gercekten takdir ettim.ins benim de yavrum hemencecik toparlanir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?