Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Canım benimmm :) Demek geçtin evine. Ay Nur bende en çok gögüs yarasından korkuyorum. Neler sürüyorsun? Bebeğe karşı ne hissediyorsun Nur ? İsmi ne minnoşun :)
Adı naz.ismi gibi narin bi kızim oldu.kilosu 2245 gr.cok tatli.lansinoh gogus ucu kremi kullaniyorum.bir haftaya gecermis agrilar yaralar.bebise karsi sevgi hissediyorum ve daha yogun olarak merhamet.cunku bana muhtac.

Adı naz.ismi gibi narin bi kızim oldu.kilosu 2245 gr.cok tatli.lansinoh gogus ucu kremi kullaniyorum.bir haftaya gecermis agrilar yaralar.bebise karsi sevgi hissediyorum ve daha yogun olarak merhamet.cunku bana muhtac.
Ayyy kıyamam Allah bağışlasın Naz'ı :) Sen nasılsın psikolojik olarak ? Selectraya devam mı ?

Ne güzel canım ya hepimiz yaşayalım bu mutluluğu inşallah.. Adıyla yaşasın Allah sağlıklı guzel omurler versin evladına sana

Ya babasına benzersekonuşmayan sessiz bir cocuk olursa

Amin canım.. Sana da az kaldı :) Senden sonra sıra bende mi ki ? Bu arada naptın ilacını kaçlık içiyorsun
Az kaldı evet.galiba değil mi sıra sende
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
İlacımı 50 lik içiyorim.tansiyon ilaçım da var.
Korku ve heyecan devam ediyor.

Maşallah hemencecik çıkmışsınoz
İyk günler zaten şırıl şırıl olmaz canım.
Bebeğin midesi küçük olduğu için ona yeticek kadar üretiyor bünye
lansinohu silmiyorsun değil mi.
Büyür inşallah canım.
Allahım yavrularımıze ve bize hayırlı uzun ömür versin inşallah.

Lansinohu silmiyorum canim.bebiş sürekli uyukluyo memede.o yuzden emsin diye savaş veriyoruz resmen.elleriyle kollariyla oynuyoruz.akşamlari da gozlerini kocaman açıyo.

Lansinohu silmiyorum canim.bebiş sürekli uyukluyo memede.o yuzden emsin diye savaş veriyoruz resmen.elleriyle kollariyla oynuyoruz.akşamlari da gozlerini kocaman açıyo.
Topuğundan çimdikle canım.biraz acıtacak kadar olsun.uyarmazsan uyurlar evet. En az acıyan yeri gene topuğu.
Hemşireler burnunu sğk derde yapsamda ençok topuklarırı çimdiklerdim

Bugün hiç tadım yok yaa alttan alttan yokluyor depresyonum yine ne zaman kurtulacam yaa

Benimde cok yara oldu meme uclarim bebedorun meme basliklari var seffaf ondan tak devamli nemli kaliyo cok rahatlicaksin . Benimde sutum 3 gun gelmedi 3 gun sonra geldi . Arkadaslar kusura bakmayin girip yazmaya zamanim olmuyo malum 3 cocuk . Okuyorum da yazamiyorum suanda bile emzirirken yaziyorum kolum agridi opuyorum sizi . yenidencan canim hayirlisiyla sende dogur insallhh rabbim yardimcin olsun korkma cesaretli ol ki oyle gecsin

doğrudur valla canım çocukla zor oluyor artık iyiden iyiye panik değilde bebişler konuşulacak. Eee nasıl oldun rahatladın mı karnın falan inmiştir beya demi. Allah hepinizin yardımcısı olsun valla.

doğrudur valla canım çocukla zor oluyor artık iyiden iyiye panik değilde bebişler konuşulacak. Eee nasıl oldun rahatladın mı karnın falan inmiştir beya demi. Allah hepinizin yardımcısı olsun valla.
Tabiki fiziksel olarak rahatluyosun mide yanmalari agrilar yok oluyo ama ecenin dedigi gibi 2 haftalik bir sure var lohusa sendromu pskolik olarak etkileniyosun ama bu saglikli insanlardada olan bisey gecici yani alisma sureci uykusuzluk cok etkiliyo benim ufaklik gece hep memede kalmak istiyo o yuzden yykusuz kaliyorum gunduz uyudugu zaman bende kestiriyorum buraz ne kadar uyku ve su okadar sut demek

Iyi geceler kizlar.bende artik nöbete kaliyorum.annemle idare etmeye çalısiyoruz.dikislerim halen cok agriyor,benim kız gece kuşu.günduzleri yatiyo.

Ya ben doğurma kısmında kaldığım için sonrasını gözüm görmüyor çok korkuyoruum ya hiç cesaret yok bende. Ben doğurayım herkes doğurur valla ya

Iyi geceler kizlar.bende artik nöbete kaliyorum.annemle idare etmeye çalısiyoruz.dikislerim halen cok agriyor,benim kız gece kuşu.günduzleri yatiyo.
Senin kız tam benlik bende gece kuşuyumdur. Cimcime nasılda güzeldir beşiği falan yanında mı eşin napıyor yardımcı oluyor mu

Senin kız tam benlik bende gece kuşuyumdur. Cimcime nasılda güzeldir beşiği falan yanında mı eşin napıyor yardımcı oluyor mu
Beşik şimdilik misafir odasinda.annem gidince yatak odama taşıcam.6 aylik olana kadar ayni odada kaliriz sonra odasini hazirlarim.eşim sagolsun yardimci oluyor.kizini cok seviyor.simdilik annem var diye yat dinlen diyorum da annem gidince kari koca nöbete kalinca yardimi görücem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…