Adı naz.ismi gibi narin bi kızim oldu.kilosu 2245 gr.cok tatli.lansinoh gogus ucu kremi kullaniyorum.bir haftaya gecermis agrilar yaralar.bebise karsi sevgi hissediyorum ve daha yogun olarak merhamet.cunku bana muhtac.Canım benimmm :) Demek geçtin evine. Ay Nur bende en çok gögüs yarasından korkuyorum. Neler sürüyorsun? Bebeğe karşı ne hissediyorsun Nur ? İsmi ne minnoşun :)
Ayyy kıyamam Allah bağışlasın Naz'ı :) Sen nasılsın psikolojik olarak ? Selectraya devam mı ?Adı naz.ismi gibi narin bi kızim oldu.kilosu 2245 gr.cok tatli.lansinoh gogus ucu kremi kullaniyorum.bir haftaya gecermis agrilar yaralar.bebise karsi sevgi hissediyorum ve daha yogun olarak merhamet.cunku bana muhtac.
Amin inşallah bırakmaz ben herkese dua ediyorumİnşallah canım Allah razı olsun.
Allahım kimseyi darda bırakmasın.
Ne güzel canım ya hepimiz yaşayalım bu mutluluğu inşallah.. Adıyla yaşasın Allah sağlıklı guzel omurler versin evladına sanaAdı naz.ismi gibi narin bi kızim oldu.kilosu 2245 gr.cok tatli.lansinoh gogus ucu kremi kullaniyorum.bir haftaya gecermis agrilar yaralar.bebise karsi sevgi hissediyorum ve daha yogun olarak merhamet.cunku bana muhtac.
Ya babasına benzerseCanım takacak bişey yok benim kasıklarım çok acıyor oraya bi vuruyor hoplatıyor valla sinirleniyorum korkuyorum kımıl kımıl diye takıntı yapıcam diye korkuyorum. Doktorunda öyle demişse keyfini çıkar çıkınca da belki çok yormaz seni.
Genlerinin yarısını senden aldığını düşünürsek öyle olmaz NurcanımYa babasına benzersekonuşmayan sessiz bir cocuk olursa
Az kaldı evet.galiba değil mi sıra sendeAmin canım.. Sana da az kaldı :) Senden sonra sıra bende mi ki ? Bu arada naptın ilacını kaçlık içiyorsun
Maşallah hemencecik çıkmışsınozSlm kızlar.evimize geldik.yorgunum uykusuzum.göğüs uclarim kreme ragmen yara oldu.sütüm artsin diye annem corba ,komposto yapti.sutümde gozle gorülür bi artis yok.akan bisey de yok.ama kızim emince cekiyo biseyler.cok tuhaf duygular icindeyim.kizim minicik daha. @ececem21 seni gercekten takdir ettim.ins benim de yavrum hemencecik toparlanir.
Allah razı olsun.Amin inşallah bırakmaz ben herkese dua ediyorum
Lansinohu silmiyorum canim.bebiş sürekli uyukluyo memede.o yuzden emsin diye savaş veriyoruz resmen.elleriyle kollariyla oynuyoruz.akşamlari da gozlerini kocaman açıyo.Maşallah hemencecik çıkmışsınoz
İyk günler zaten şırıl şırıl olmaz canım.
Bebeğin midesi küçük olduğu için ona yeticek kadar üretiyor bünye
lansinohu silmiyorsun değil mi.
Büyür inşallah canım.
Allahım yavrularımıze ve bize hayırlı uzun ömür versin inşallah.
Topuğundan çimdikle canım.biraz acıtacak kadar olsun.uyarmazsan uyurlar evet. En az acıyan yeri gene topuğu.Lansinohu silmiyorum canim.bebiş sürekli uyukluyo memede.o yuzden emsin diye savaş veriyoruz resmen.elleriyle kollariyla oynuyoruz.akşamlari da gozlerini kocaman açıyo.
Benimde cok yara oldu meme uclarim bebedorun meme basliklari var seffaf ondan tak devamli nemli kaliyo cok rahatlicaksin . Benimde sutum 3 gun gelmedi 3 gun sonra geldi . Arkadaslar kusura bakmayin girip yazmaya zamanim olmuyo malum 3 cocuk . Okuyorum da yazamiyorum suanda bile emzirirken yaziyorum kolum agridi opuyorum sizi .Lansinohu silmiyorum canim.bebiş sürekli uyukluyo memede.o yuzden emsin diye savaş veriyoruz resmen.elleriyle kollariyla oynuyoruz.akşamlari da gozlerini kocaman açıyo.
doğrudur valla canım çocukla zor oluyor artık iyiden iyiye panik değilde bebişler konuşulacak. Eee nasıl oldun rahatladın mı karnın falan inmiştir beya demi. Allah hepinizin yardımcısı olsun valla.Benimde cok yara oldu meme uclarim bebedorun meme basliklari var seffaf ondan tak devamli nemli kaliyo cok rahatlicaksin . Benimde sutum 3 gun gelmedi 3 gun sonra geldi . Arkadaslar kusura bakmayin girip yazmaya zamanim olmuyo malum 3 cocuk . Okuyorum da yazamiyorum suanda bile emzirirken yaziyorum kolum agridi opuyorum sizi .yenidencan canim hayirlisiyla sende dogur insallhh rabbim yardimcin olsun korkma cesaretli ol ki oyle gecsin
Tabiki fiziksel olarak rahatluyosun mide yanmalari agrilar yok oluyo ama ecenin dedigi gibi 2 haftalik bir sure var lohusa sendromu pskolik olarak etkileniyosun ama bu saglikli insanlardada olan bisey gecici yani alisma sureci uykusuzluk cok etkiliyo benim ufaklik gece hep memede kalmak istiyo o yuzden yykusuz kaliyorum gunduz uyudugu zaman bende kestiriyorum buraz ne kadar uyku ve su okadar sut demekdoğrudur valla canım çocukla zor oluyor artık iyiden iyiye panik değilde bebişler konuşulacak. Eee nasıl oldun rahatladın mı karnın falan inmiştir beya demi. Allah hepinizin yardımcısı olsun valla.
Ya ben doğurma kısmında kaldığım için sonrasını gözüm görmüyor çok korkuyoruum ya hiç cesaret yok bende. Ben doğurayım herkes doğurur valla yaTabiki fiziksel olarak rahatluyosun mide yanmalari agrilar yok oluyo ama ecenin dedigi gibi 2 haftalik bir sure var lohusa sendromu pskolik olarak etkileniyosun ama bu saglikli insanlardada olan bisey gecici yani alisma sureci uykusuzluk cok etkiliyo benim ufaklik gece hep memede kalmak istiyo o yuzden yykusuz kaliyorum gunduz uyudugu zaman bende kestiriyorum buraz ne kadar uyku ve su okadar sut demek
Senin kız tam benlik bende gece kuşuyumdur. Cimcime nasılda güzeldir beşiği falan yanında mı eşin napıyor yardımcı oluyor muIyi geceler kizlar.bende artik nöbete kaliyorum.annemle idare etmeye çalısiyoruz.dikislerim halen cok agriyor,benim kız gece kuşu.günduzleri yatiyo.
Beşik şimdilik misafir odasinda.annem gidince yatak odama taşıcam.6 aylik olana kadar ayni odada kaliriz sonra odasini hazirlarim.eşim sagolsun yardimci oluyor.kizini cok seviyor.simdilik annem var diye yat dinlen diyorum da annem gidince kari koca nöbete kalinca yardimi görücem.Senin kız tam benlik bende gece kuşuyumdur. Cimcime nasılda güzeldir beşiği falan yanında mı eşin napıyor yardımcı oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?