Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Tşk ederim cnm.Toparlıyor .Merak etme.Bol bol su iç süt için.

Adı naz.ismi gibi narin bi kızim oldu.kilosu 2245 gr.cok tatli.lansinoh gogus ucu kremi kullaniyorum.bir haftaya gecermis agrilar yaralar.bebise karsi sevgi hissediyorum ve daha yogun olarak merhamet.cunku bana muhtac.
Yavai yavaş yerini daha çok sevgiye bırakıyor o duygudan sonra çünkü küçük doğunca tamamen merhamet duygusu ön planda oluyor.

Allah yardımcın olsun canım.kolay değil 2 küçük çocuk birde bebek.
Cesaretli olmaya çalışıyorum ama benim için biraz zor.Duan için teşekkür ederim.Amin inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Berfin ıkınıyor ıkınıyor pirt yapamıyor kızıp bana vuruyo eliyle, napim ben sanki engelliyom pirtini :)

:) çıkart ne duruyorsun diye vuruo
İki saattir ovuyorum sırtını hala kızıyo, sanki ben tikadim da çıkartsmiyoı gibi, kaşlarını da çatmış, diş de yok nene kılıklı, bi de arada uykuya daliyo, adam gibi uyusa da bende uyusam :) sutunu içti , altı temiz oh mis gibi yatak uyusana arkadaş ben olsam saatlerce rahat rahat uyurum oh :)

Berfin ıkınıyor ıkınıyor pirt yapamıyor kızıp bana vuruyo eliyle, napim ben sanki engelliyom pirtini :)
Canım ya nasıl da biler yardım edecek kişiyi. Gaz olayı zor.İnşallah çabuk geçer.
Kız çocuklarınde daha kısa sürüyormuş duyduğum kadarıyla.

O gaz sancısışla da uyinmuz ki.
Ben koca kadın acillik olmuştum gazdan.

Allah yardımcımız olsun. 75 mg yapınca rahata erdim diyordum yine limoniyim ve çok sıkıldım Nurcan kurtulalım artık.
Dr da bana 100 e çıkar dedi ama doğuma çok az kaldığı içen cesaret edemedim ve arkadaşların tavsiyelerene de uydum.
İnşallah cesaret mutluluk huzur sağlık hep bizimle ve ailemizle olur.

Dr da bana 100 e çıkar dedi ama doğuma çok az kaldığı içen cesaret edemedim ve arkadaşların tavsiyelerene de uydum.
İnşallah cesaret mutluluk huzur sağlık hep bizimle ve ailemizle olur.
Canım Allah yardımcımız olsun. Ben arttırdıkça bünyem daha fazlasını istiyor sanki Kurtulmak istiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…