Canim egerki dogumun sezeryan ise hamileligin en kolay kismi ameliyat. Yani kafani rahat tut.Ya ben doğurma kısmında kaldığım için sonrasını gözüm görmüyor çok korkuyoruum ya hiç cesaret yok bende. Ben doğurayım herkes doğurur valla ya
Slm kızlar.evimize geldik.yorgunum uykusuzum.göğüs uclarim kreme ragmen yara oldu.sütüm artsin diye annem corba ,komposto yapti.sutümde gozle gorülür bi artis yok.akan bisey de yok.ama kızim emince cekiyo biseyler.cok tuhaf duygular icindeyim.kizim minicik daha. E ececem21 seni gercekten takdir ettim.ins benim de yavrum hemencecik toparlanir.
Yavai yavaş yerini daha çok sevgiye bırakıyor o duygudan sonra çünkü küçük doğunca tamamen merhamet duygusu ön planda oluyor.Adı naz.ismi gibi narin bi kızim oldu.kilosu 2245 gr.cok tatli.lansinoh gogus ucu kremi kullaniyorum.bir haftaya gecermis agrilar yaralar.bebise karsi sevgi hissediyorum ve daha yogun olarak merhamet.cunku bana muhtac.
Bence doğurmada değil de sonrasında kal, dogurmada bisey yok :)Ya ben doğurma kısmında kaldığım için sonrasını gözüm görmüyor çok korkuyoruum ya hiç cesaret yok bende. Ben doğurayım herkes doğurur valla ya
Raporunu kullancan.Ücretsiz izin alcan bir süre.Yada yardımcın olacak.Zaten bir süre sonra yerine oturuyor uyku vs.Hem bebişler uyuyor birazda sen alışıyorsun.Çalışan anneler nasıl hem çalışıp hem bebeğe bakıp hem uykusuz kalacaz
Allah yardımcın olsun canım.kolay değil 2 küçük çocuk birde bebek.Benimde cok yara oldu meme uclarim bebedorun meme basliklari var seffaf ondan tak devamli nemli kaliyo cok rahatlicaksin . Benimde sutum 3 gun gelmedi 3 gun sonra geldi . Arkadaslar kusura bakmayin girip yazmaya zamanim olmuyo malum 3 cocuk . Okuyorum da yazamiyorum suanda bile emzirirken yaziyorum kolum agridi opuyorum sizi .yenidencan canim hayirlisiyla sende dogur insallhh rabbim yardimcin olsun korkma cesaretli ol ki oyle gecsin
Ben de sendenim Özge.Ya ben doğurma kısmında kaldığım için sonrasını gözüm görmüyor çok korkuyoruum ya hiç cesaret yok bende. Ben doğurayım herkes doğurur valla ya
Berfin ıkınıyor ıkınıyor pirt yapamıyor kızıp bana vuruyo eliyle, napim ben sanki engelliyom pirtini :)
İki saattir ovuyorum sırtını hala kızıyo, sanki ben tikadim da çıkartsmiyoı gibi, kaşlarını da çatmış, diş de yok nene kılıklı, bi de arada uykuya daliyo, adam gibi uyusa da bende uyusam :) sutunu içti , altı temiz oh mis gibi yatak uyusana arkadaş ben olsam saatlerce rahat rahat uyurum oh :):) çıkart ne duruyorsun diye vuruo
Canım ya nasıl da biler yardım edecek kişiyi. Gaz olayı zor.İnşallah çabuk geçer.Berfin ıkınıyor ıkınıyor pirt yapamıyor kızıp bana vuruyo eliyle, napim ben sanki engelliyom pirtini :)
O gaz sancısışla da uyinmuz ki.İki saattir ovuyorum sırtını hala kızıyo, sanki ben tikadim da çıkartsmiyoı gibi, kaşlarını da çatmış, diş de yok nene kılıklı, bi de arada uykuya daliyo, adam gibi uyusa da bende uyusam :) sutunu içti , altı temiz oh mis gibi yatak uyusana arkadaş ben olsam saatlerce rahat rahat uyurum oh :)
Bi doğursak da bizde kızlar gbi yazsak ya. Sen doğur senden güç alırım bendeBen de sendenim Özge.
İnşallah canım inşallah.Bi doğursak da bizde kızlar gbi yazsak ya. Sen doğur senden güç alırım bende
Ne uyumasi sabaha kadar somuruyo beni kucuk adam:) uykusuzum gunduz uyudugu zaman bende uyuyorum
Bende de var, alttan alttan hissediyorumBugün hiç tadım yok yaa alttan alttan yokluyor depresyonum yine ne zaman kurtulacam yaa
Allah yardımcımız olsun. 75 mg yapınca rahata erdim diyordum yine limoniyim ve çok sıkıldım Nurcan kurtulalım artık.Bende de var, alttan alttan hissediyorumsinir ve okb de tam gaz...
Dr da bana 100 e çıkar dedi ama doğuma çok az kaldığı içen cesaret edemedim ve arkadaşların tavsiyelerene de uydum.Allah yardımcımız olsun. 75 mg yapınca rahata erdim diyordum yine limoniyim ve çok sıkıldım Nurcan kurtulalım artık.
Canım Allah yardımcımız olsun. Ben arttırdıkça bünyem daha fazlasını istiyor sankiDr da bana 100 e çıkar dedi ama doğuma çok az kaldığı içen cesaret edemedim ve arkadaşların tavsiyelerene de uydum.
İnşallah cesaret mutluluk huzur sağlık hep bizimle ve ailemizle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?