Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Allah yardımcımız olsun. 75 mg yapınca rahata erdim diyordum yine limoniyim ve çok sıkıldım Nurcan kurtulalım artık.
Benim depresyon gelir sürer ve giderdi,tamam mutluluk kelebeği gibi olamadım birdaha eskisi gibi ama,böyle alttan alttan yoklamalar gebelikten oluyor.fiziksel şikayetler de başladı İlknur.karpal tünel sendromu teşhisi koydum bile kendime,sabah ellerimin ikisi birden uyuştu,bileklerimin ağrısından öldüm.baş ağrısı geliyor gidiyor öffffffff

Geçmiş olsun canım yaa. Benimde baş ağrılarım var bende preeklampsi teşhisi koyuyorum her defasında. Benimde gelirdi bi süre kalır giderdi. 8 aydır mahvoldum. Hayır beni bekleyen bi hayat var eş var iş var bebek var. Nasıl baş edicem. Çok yoruldum hem bunları yaşamaktan hemde düşünüp durmaktan.

Bebek doğunca düzeleceğiz terapinin en güzeli olacak bize inşallah..

İlacı azalttım, 75 den 25 mg düştüm, bebek çok huzursuz ve ağlama krizleri var, ilaçtan olabilir :/ ilaçlı sütleri de buzluğa attım ilerde veririm. Çok da sinirli kasları çatık hep eliyle sallayarak kızıp bağırıyor kendimi suçlu hissediyorum.

Bebek olunca düşünmeye vaktın kalmıyor.75 mg da sana dedim arada yoklayacak sadece gidici oldugunu bil ve umursama.

Benim okb stresli yaşamda ve ani- köklü değişimlerde hortluyor.Evlilik, hamilelik, şehir değişikliği gibi...

Aniden 25 mg seni kötü yapabilir.50 mg yapsaydın önce.

Bu kadar etkisi olsa dr.lar kullandırır mıydı canım?benim kızkardeşim cok dikkatli hamilelik geçirmişti.krem bile sürmedi yüzüne ciltten emilir bebeğe geçer etken maddeler diye...ama 3 ay uyumadı uyutmadı..6 aylık oldu.hala gaz ağrısı ağlak zırlak devam...dr.unla paylaş herşeyi doz ayarlamasını kendin yapma...

Deniycem canım ondan mi değil mi, bugün sadece başım dönüyo ve dişlerimi sıKıyorum.

Deniycem canım ondan mi değil mi, bugün sadece başım dönüyo ve dişlerimi sıKıyorum.
Baş dönmesi geri çekilme sendromundan da dişlerini niye sıkıyorsun?sen psikiyatr ve kadin dogumcunla görüş canım .ruhi durum ve sinir sistemin de iyi olmalı ...

Fena vurdu yine canım.. Herşey altüst.. Bebeği istememeye kadar gitti gene. Neden iyileşemiyorum ya. Herşey bana zor geliyor

İnşallah Nurcanım. Bıktım usandım. Keşke ölsem kurtulsam.
Deme öyle:/Ben de iyi değilim takıntılar boyumu aşıyor,adama takıyorum,işyerindekilere takıyorum,mutsuzum,umutsuzum,herşey anlamsız ve boş bunu sadece ben biliyorum bana göre...ama geçecek seninki de geçecek hamileliği kaldıramadı bünye deyip avunmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…