Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Napıyorsun peki geçecek mi diyorsun. Ben neden böyle karamsarım.

Napıyorsun peki geçecek mi diyorsun. Ben neden böyle karamsarım.
Sen anladığım hissettiğim kadarı ile bayağı bayağı depresyon yaşıyorsun.ben majördeyken düşünme yetimi kaybediyorum.şu an depresyon yaşamıyorum yokluyor ve normal düşüncelerle avunmaya çabalayabiliyorum.o kopukluk dibe çökme tam yok yani.geçeceğini biliyorum diye düşünebiliyorum.iniş çıkış ne dertler hastalıklar gördü bu ömür bu da geçecek tabi diyorum.

Sihirli değnek yokmuı (ilaç) böyle çekip çıkarsa bedenimden bu depresyonu

Yani böyle oncesinde şimdi anlıyorum dediğin haberci durumlar oluyor muydu baş ağrısı şişlik gibi...yoksa birden mi oldu?
Tamamen hamilelikte normal sanılan bulgular vardı, sırayla yazıyorum. , ilk önce, mide bulantım başladı,kusmalara döndü,sonra bir günde ayaklarım- yüzümde ödem oldu.Sonra mide bulantısına ek şiddetli mide ağrım oldu. Öyle bir ağrıki midem zonkluyordu.Evde alın şu midemi dayanamıyorum diye ağlıyordum.Sonra, gözümde yıldızlar uçuşmaya başladı.En son boynum tutuldu meğerse tansiyonun 19-11 olmasından tutulmuş.

Hellp olduğunu bunlarla anlamadılar, idrarda protein ve kanda karaciğer enzimleri yüksekliğinden anladılar cnm.

Ben Semarezo
Kızlar depresyonu biraz hafifletmeniz için bikaç bişey yazayım azcık teselli edin kendinizi karninizda caninizdan öte bir can var mutlu olmayı deneyin ve onunla gecireceginiz günlerin hayallerini kurun bu ay yine ben de bişey yok yüreğime dokunuyor ağlamaklı oluyorum ve yine teselliler bulmaya çalışıyorum kendime keşke ben de suan hala Bebeğimi bekliyor olsaydım ama zamanı gelmemiş sanırım herkesin bir imtihanı var dünyada benim de hayalim mutlu bir yuvada çocuklarım olsun ama hala yok dört dörtlük değil dünya napalım

Kızlar uyumayan varsa cevap verebilirmi bi iki saattir sırtım ağrıyor şiddetli ara ara karnımda ağrıyor gibi bebek vuruyor canımı acıtıyor normal mi

Kızlar uyumayan varsa cevap verebilirmi bi iki saattir sırtım ağrıyor şiddetli ara ara karnımda ağrıyor gibi bebek vuruyor canımı acıtıyor normal mi
Ağrı belinden karnına yayılıyor mu, adet ağrısı gibi mi, bugün usuttun yada yoruldun mu?

Ağrı belinden karnına yayılıyor mu, adet ağrısı gibi mi, bugün usuttun yada yoruldun mu?
Yok sırtım yanlara doğru ağrıyo. Üşütme olabilir de iş yapmadım artık yapınca bebek kasılıyor. Bebek de sanki acı çekiyomuş gibi sert vuruyor.

Yok sırtım yanlara doğru ağrıyo. Üşütme olabilir de iş yapmadım artık yapınca bebek kasılıyor. Bebek de sanki acı çekiyomuş gibi sert vuruyor.
Maşallah demek güçlü vuruyo, ya doğum sancısı terletir, ben doğumdan 2 haft. önce yattım hastaneye azcik düzenli sancı çıktı ama mahvoldum, ter sıkıntı iğrençti. Eğer giderek şiddetlenir ve geçmezse bi nst ye gir derim, Allah korusun daha erken, bebise söyle zamanı değil daha gelmesin :) konuş oNunla dr öyle demişti, ayaklariNin altına yastık koy uzan dinlen, su mu bu mu diye kaygılanma. Bence usuttun yada çok yürüdüm bebek de büyüyor sırt ağrısı olur.

Ayy sağ olasın Allah razı olsun canım beya güçlü kerata sorma dolanıp duruyo canımı yakıyor çok.. Bende az daha kalmasından yanayım ama korktum ya sırtım şiddetli ağrıyo karnıma da bikaç kere ağrı girdi e hastane de uzak bi soruyum dedim çok sağol canım. Senin kızce napıyo uyuyomu

Yeni uyudu canım, ben bi ara üşütmustum sançı dan ağrıdan öldüm, dedim eğer doğuruyorsam 112 yu arayayım:) sıcak su torbasını aldım battaniyenin içine girdim çorap patik giydim uyudum sonra ağrılarım geçti :) bak bi de tavsiye doğum sonrası emzir asla biberon verme ece ile ben süt sagmaktan perişan olduk :/

Emerse ne ala canım ya inan o kadar korkuyorum ki ya bakamazsam sevemezsem. Sinirli biriyim zaten katlanamam falan. Bide yara olursa gogusler hiç veremem valla siz iyi baş ediyorsunuz maşallah nazar değmesin. Sanki çocuğa hazır değilim gibiyim karmaşık duygular içindeyim

Seversin, benim doğum yaKınken komşu demişti ki öyle seversin ki kalmasını bile yiyesin gelir demişti, pek takmamıştım ama gerçekten öyle kadın hakli çıktı :)

Bu şikayetlerin varken bu tahlillerini yapmadılar mı kuzum?

Belki karakteri öyledir.

Allahım en kısa zamanda hayırlı evlat versin canım sana da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…