Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bu şikayetlerin varken bu tahlillerini yapmadılar mı kuzum?
Cnm acile gitmiştim yapmıştı dr. Aaa karaciğer enzimlerin yükselmiş dedi.Ağrı kesici verdi yolladı :)
En son kadın doğumcuma cumartesi randevum varken, çarşambaya erkene çektim gittim,ağrıdan taksi içinde ağlıyordum o derece yani.Gittim ama normal hamilelikte diyor.Arkadaş diyorum nasıl normal bu ağrı ben nasıl dayancam 1.5 ay daha.Tansiyonuma baktı, yüksekti eve gönderdi 2 ev evde ölç yüksekse beni ara dedi.Geldim 18-11.Aradım tansiyon ilacı verdi :) hastaneye bir yatıralım dedi.O gece tahlil yapıldı sadece orda dediler hellp :)

Doktorlara burşey desen çok biliyorsan gel kendin yap derler. Ama sorumluluğa fgelince de ağrı kesici verip gönderirler.
Doğumdaki korkularımızın bir kısmı güvensizlikten belki de.
Gene son anda farkedildu de sen de Ela da sağlıklısınız çok şükür.

Ben olsam çoktan davayı açmıştım,sinirlendim yine....

Cnm elbette dava açarım da, ela ile uğraşmak istemedim.Birde her durumda kendilerini haklı gösteriyorlar.Bişi bulurlar yani.Adalet sistemimize de güvenmiyorum ayrıca.
Yanlarına bırakmazdım uykuları kaçsa yine yeter bana,canım gidiyormuş benim ihmalleri yüzünden,...yani ben canım dayanamazdım sen bilirsin tabi..

Kızlar vajinal doğum en erken kaçıncı haftada olmaya başlar ? Gerçi çoğunuzun ilk gebeliği :/ 40 haftayı beklemeden gelir inşallah bebek. Takvim biraz önde ben şuan 33+4 günlüğüm. 37 de gelse ne güzel olur.

Bende aynısını diyorum ilknur ya 36 37 de olsun diye ama çok kotu Bi gece geçirdim afedersin ishal olmuşum öyle bir ağrılı geçtiki terledim soğuk soğuk bebek kasıldıkça kasıldı ben nasıl doğurucam diye ağlıcaktım ya

K
kıyamam yaa çok geçmiş olsun bu haftalarda genelde kabızlık olur üşüttün mü ki.. Sezaryan daha çok korkutuyor beni doğuracaz inşallah. İshal sancısı adet sancısından daha çok can yakıyor. Doğumda adet sancısı gibi olacak diyorlar dayanacak gücü verecek Allah inşallah. Ama sağlıklı bi şekilde erken gelsin yaa

Sanırım üşüttüm sırtım falan ağrıyordu korktum bide ya zaten paniğim resmen ölüyorum dedim herşeye bi kulp buluyorum ömrümde bayılmadım bayılma hissini yaşadım ya sabah dört beş anca uyudum. İnşallah Allah güç versin çok çok hepimize

Kardeşime 38.haftadan itibaren bekliyoruz demişti dr.u.39.haftasında doğurdu.

Çok geçmiş olsun hem ilkkez hamileyiz hemde psikolojik olarak iyi değiliz haliyle herşeyden bir çok mana çıkarıyoruz.

Çok geçmiş olsun hem ilkkez hamileyiz hemde psikolojik olarak iyi değiliz haliyle herşeyden bir çok mana çıkarıyoruz.
Sağol ilknurcum. Oldum olası korkak biriyim sezeryanden çok korkuyorum normal olsun kolay olsun inşallah hepimiz için dua ediyorum annelik çok zormuş

Sağol ilknurcum. Oldum olası korkak biriyim sezeryanden çok korkuyorum normal olsun kolay olsun inşallah hepimiz için dua ediyorum annelik çok zormuş
Hala hazır değilim. 28 yaşundayım ama erken geliyor bana. Nasıl bakacağımı bilmiyorum herşeye nasıl yetişecem

Hala hazır değilim. 28 yaşundayım ama erken geliyor bana. Nasıl bakacağımı bilmiyorum herşeye nasıl yetişecem
Valla bende öyle hissediyorum az evliliğin tadını çıkaraydım da öyle olaydı bebiş psikolojim zaten iyi değil ki evlen başka şehire gel yalnız hisset bide bebek yüzüne ilacı bırakınca tuz biber oldu. Bol bol dua edelim birbirimize herşey bundan sonra iyi olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…