Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Amin canım. Allah yardımcımız olsun. Sorma yeni şehir yeni iş derken hiç birşeye adapte olmadan ikinci ayımda hamile kaldım. Ahh niye uyarsın eşinede korunmazsın akılsız kafam. Kaç aydır heyet raporlarıyla geçiştirdim işi. Bakalım doğumdan sonra nolacak. Bari sevsem.

Sorm canım ikincide bu hatayı yapmamak lazım :) severizz inşallah canım bende hep onları düşünüyorum

Keşkeler,şöyle olsaydı böyle olsaydılar boş canım.Aylarca korunmayıp çok geç hamile kalanlar var,yıllarca hamile kalamayanlar var.Allah böyle uygun görmüş canım,hayırlı zaman buymuş,seveceksin bebeğini ,seveceğiz hepimiz...

Maşallah çok tevekküllü birisin Nurcanım. Haklısın keşkeler o kadar boş ki..

Sorm canım ikincide bu hatayı yapmamak lazım :) severizz inşallah canım bende hep onları düşünüyorum
Büyük konuşmak gibi olacak ama 2. Yi kesin istemiyorum cehennemi yaşadım ayyyy hayatımın en korkunç dönemi oldu bu 8 ay. Bir daha çekebileceğimi hiç sanmıyorum.

Çok haklısın ben bazen oyle diyorum Allah istedi verdi karşı gelinmez. Ama psikoloji bozuk olunca insan o anlar da neler diyo. İnşallah bebişle beraber herşey iyiye gider

Büyük konuşmak gibi olacak ama 2. Yi kesin istemiyorum cehennemi yaşadım ayyyy hayatımın en korkunç dönemi oldu bu 8 ay. Bir daha çekebileceğimi hiç sanmıyorum.
Ben bi de kızım olsun istiyorum ama çok korkuyorum ya bu hamilelik böyle oldu diğeri de öyle olursa diye. O korkuyla nasıl olur Allah bilir

Ben bi de kızım olsun istiyorum ama çok korkuyorum ya bu hamilelik böyle oldu diğeri de öyle olursa diye. O korkuyla nasıl olur Allah bilir
Bende bi kızım olsun çok istiyorum. Bide kardeşsizlik çok zor. Oğlumun bir kardeşi olsun isterim. Ama öyle korkunç geçti ki bu hamilelik bence asla cesaret edemem Allah korunmama rağmen verirse o ayrı..

Bende bi kızım olsun çok istiyorum. Bide kardeşsizlik çok zor. Oğlumun bir kardeşi olsun isterim. Ama öyle korkunç geçti ki bu hamilelik bence asla cesaret edemem Allah korunmama rağmen verirse o ayrı..
İnşallah o guzelliklerden sonra rabbim bizden bu hastalığı uzaklaştırırda herşey daha guzel olur. Nasip artık napalım

Çok haklısın ben bazen oyle diyorum Allah istedi verdi karşı gelinmez. Ama psikoloji bozuk olunca insan o anlar da neler diyo. İnşallah bebişle beraber herşey iyiye gider
Ben senin yüzünde sevgi ve merhamet duygusuna yoğunlukla sahip bir insan gördüm.bayılırsın bebeğine...ahh bu psikolojimiz işte bize bunu yapan

Çekilenler unutuluyormuş canım.düşüncelerin değişebilir.benim de yaş konusu var.bebiş büyüyünce kardeş isterse ben kırkları yarılamış olacağım.cok vaktim yok hemen peşpeşe yapmak zorundayım.şükret yaşın müsait ...

Ela 3200 gr oldu.Ayy şükürler olsun bugünü gördük.3500 gr dan sonra eve misafir alabilcez :) elayı öpmek ve kucağa almak yasak ama evde farklı bir insanı davet etmek ve görmek bile sevindirici :)
Nazar değmesin kızımıza maşallah annesiöpme taarruzları olacaktır dikkat et:))

Peşpeşe düşünüyormusun nurcanım ? Görüntün yaşına göre maşallah çok genç yeni 30 ların başında gibisin. Menopoz olmadığı sürece 40 lı yaşların ortasında da gayet sağlıklı bir hamilelik geçireceğini düşünüyorum.

Allah razı olsun o senin guzel görmen. Sende öylesin merhametli olanlar daha çok yaşıyor bu tarz duyguları
Kızlar o sevemem alışamam korkuları hep boşmuş cidden.kızıma aşığım resmen.kokusu,bakışlari,varligi bin şükür dedirtiyor yeminle.normalde pek sabirli biri degilimdir.bebekleri cocuklari da oyle hemen sevemem ama insanin kendi canindan parca olunca sabrina daglar dayanmiyo,dunyanin en guzel varligina sahip oldugunu goruyorsun.ayy cok fena aşka geldim :) darısı başiniza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…