ağladıkça falan sinir olmuyor musun? İnşallah öyle olur canım hepiniz oyle diyorsunuz vardır muhakkak bi hikmeti. Maşallah tüm bebişlerimizeKızlar o sevemem alışamam korkuları hep boşmuş cidden.kızıma aşığım resmen.kokusu,bakışlari,varligi bin şükür dedirtiyor yeminle.normalde pek sabirli biri degilimdir.bebekleri cocuklari da oyle hemen sevemem ama insanin kendi canindan parca olunca sabrina daglar dayanmiyo,dunyanin en guzel varligina sahip oldugunu goruyorsun.ayy cok fena aşka geldim :) darısı başiniza.
Bende kız istedim hatta doktor yanılıyordur dedim bile 18 haftalıkken söyledi bikaç doktor daha erkek diyince hayallerim suya düştü Allah oğluşuma sağlık sıhhat versin ikinci kız olsun inşallah ne diyelim. Eee adı ne olacak oğlumuzunAyyyyy şirin cır cır konuşan bir kızben de istedim çok kız olsun diye nasip oğluşmuş...
Hamileyken karnında bişi var diyorsun :) heleki ilk hamilelikte şaşkınlık oluyor.Doğduktan sonra anlıyorsun haa bu benim kızımmış- oğlummuş diye.Sevgi,sabır merhamet hepsi bir arada :)ağladıkça falan sinir olmuyor musun? İnşallah öyle olur canım hepiniz oyle diyorsunuz vardır muhakkak bi hikmeti. Maşallah tüm bebişlerimize
Eşim diyo kediye bile böyleysen diye hiç kıyamıyorum deli gibi seviyorum çünkü. Ama bebek oyle olmaz diye korkuyorum canımı yaktığı için sevmezsem falan diye düşünüyorum ama sizleri gördükçe umutlarım artıyor :)Hamileyken karnında bişi var diyorsun :) heleki ilk hamilelikte şaşkınlık oluyor.Doğduktan sonra anlıyorsun haa bu benim kızımmış- oğlummuş diye.Sevgi,sabır merhamet hepsi bir arada :)
Maşallah Elaya annesine de.Çık iyi baktın Ece.tebrik ederim seni.Ela 3200 gr oldu.Ayy şükürler olsun bugünü gördük.3500 gr dan sonra eve misafir alabilcez :) elayı öpmek ve kucağa almak yasak ama evde farklı bir insanı davet etmek ve görmek bile sevindirici :)
Gripte erteliyorlar cnmSanki grip olacak gibiyim.burnum sızlıyor , oğlumda öksürüp duruyordu.
Çarşamba günü sabah ameliyatım var.hasta olursam ertelerler mi acaba ?
Üzüldüğüm tereddütte kaldığım konular var kafamda.ananesi babanesi yaşında olacağım.üzülecek annem babam yaşlı diye ölecekler diye.okul veli toplantılarında herkesin velisi gençken bizPeşpeşe düşünüyormusun nurcanım ? Görüntün yaşına göre maşallah çok genç yeni 30 ların başında gibisin. Menopoz olmadığı sürece 40 lı yaşların ortasında da gayet sağlıklı bir hamilelik geçireceğini düşünüyorum.
Yiğit istiyorum balım:)Bende kız istedim hatta doktor yanılıyordur dedim bile 18 haftalıkken söyledi bikaç doktor daha erkek diyince hayallerim suya düştü Allah oğluşuma sağlık sıhhat versin ikinci kız olsun inşallah ne diyelim. Eee adı ne olacak oğlumuzun
Hayırlısı olsun inşallah.Gripte erteliyorlar cnm
Adıyla yaşasın paşaYiğit istiyorum balım:)
Bende hayvanlara dayanamam cok sevıyorum ama bebeklerı ınsanları hıc sevmem sevemıyorum eve ole mısafır alıyım agırlıyım hıc bana gore degıl bebegımle karnımdayken dogru duzgun konusmuyorum bıle unutmaya calısıyorum hamıle oldugumu ama koca bır karın ve agrılar e bıde tekmeler hopp burdayım ben dıyoEşim diyo kediye bile böyleysen diye hiç kıyamıyorum deli gibi seviyorum çünkü. Ama bebek oyle olmaz diye korkuyorum canımı yaktığı için sevmezsem falan diye düşünüyorum ama sizleri gördükçe umutlarım artıyor :)
Aa ben kacırmısım senı gun vermısler ohhh ne guzel kurtulucan sende grıpte ertelıyolar sanırım amelıyatı ama ıyı bak kendıne olma grıp :)Sanki grip olacak gibiyim.burnum sızlıyor , oğlumda öksürüp duruyordu.
Çarşamba günü sabah ameliyatım var.hasta olursam ertelerler mi acaba ?
soledıgın seyler cocuklugumdan berı var bende halada devam edıyo babam 66 annem 65 yasında ben 27 yasındayım cocukluktan berı olücekler dıye cok uzuluyodum zaten hastalıgımın ortaya cıkıs nedenı bu özellikle anneme cok duskunum kolum kanadım gıbı kendı ayaklarımın uzerınde duramıyorum bu yuzden hatta evlendım ama annemın yan daıresınde oturuyorum cok ısterdım guclu olup kendıme yetmeyı secme sansım olsaydı kesınlıkle kendımı secmezdım yasamak ıcın esıme dun dedımkı keske sen ben olsan bende sen o bıle dıyo ben senın hastalıklı beynını napıyım adam o kadar rahatkı ölse gıkı cıkmaz ama ben ahh bu ben basımı nerelere vursamÜzüldüğüm tereddütte kaldığım konular var kafamda.ananesi babanesi yaşında olacağım.üzülecek annem babam yaşlı diye ölecekler diye.okul veli toplantılarında herkesin velisi gençken bizeşim de 42 yaşında..
Cok guzel ısım yıgıt adıyla yasasın ınsallahYiğit istiyorum balım:)
Senı kendıme benzettıgımden dogumunu cok beklıyorum kızlar hıc bırsey yokmus korkulucak hıc bırsey anlamadım hop bıttı gıttı demenı ıple cekıyorum sankı bunu senden duyunca uzerımdem omuzlarımdan kocaman bır yuk kalkıcak gıbı ya bu dogum korkusu benı varya tursak bı fare gıbı kenarlara sıkıstıtmıs durumda allahım yalvarırım nolur bırazcık cesaret ya bırazcıkHayırlısı olsun inşallah.
Bazen çokkkkk korku yaşıyorum.
Bende seviyorum hayvanları çok. Bende konuşmuyordum ama bir iki haftadır konuşuyorum eşim karnımı sevdikçe bebiş tepki veriyor hoşuma gidiyor ama canımı yakınca gıcık oluyorumBende hayvanlara dayanamam cok sevıyorum ama bebeklerı ınsanları hıc sevmem sevemıyorum eve ole mısafır alıyım agırlıyım hıc bana gore degıl bebegımle karnımdayken dogru duzgun konusmuyorum bıle unutmaya calısıyorum hamıle oldugumu ama koca bır karın ve agrılar e bıde tekmeler hopp burdayım ben dıyo
Çok heyecanlıyım Selda ya.Aa ben kacırmısım senı gun vermısler ohhh ne guzel kurtulucan sende grıpte ertelıyolar sanırım amelıyatı ama ıyı bak kendıne olma grıp :)
İnşallah güzel şeyler yazarım canım ya.Senı kendıme benzettıgımden dogumunu cok beklıyorum kızlar hıc bırsey yokmus korkulucak hıc bırsey anlamadım hop bıttı gıttı demenı ıple cekıyorum sankı bunu senden duyunca uzerımdem omuzlarımdan kocaman bır yuk kalkıcak gıbı ya bu dogum korkusu benı varya tursak bı fare gıbı kenarlara sıkıstıtmıs durumda allahım yalvarırım nolur bırazcık cesaret ya bırazcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?