Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kızlar napıyonuz eşim bi iki parça halımı yıkadı bende evi topluyorum az az bida yapamam kolay kolay diye. Siz ne yapıyorsunuz bakalım
Kolay gelsin canım. Benim evde de temuzluk vardı bugün
Ama ben artık hareket edemiyorul cenım ya çok zorlanıyorim.
Banyo yapmak bile zorlaştı artık benim için.
Geçen tırnaklarımı kestim öyle mutlu oldum ki , kendimle gurur duydum

Ayy göbekten bişey yapılmıyor ki demi bide çabuk yoruluyor insan havalar iyiyken kurur banada fazla iş kalmaz. Zaten pek yapamam bundan sonra. Bebişe bakmaya yardımcı biri geliyor mu

Ayy göbekten bişey yapılmıyor ki demi bide çabuk yoruluyor insan havalar iyiyken kurur banada fazla iş kalmaz. Zaten pek yapamam bundan sonra. Bebişe bakmaya yardımcı biri geliyor mu
Gelecek canım inşallah bir süre.Gelecek olan abla sürekli gelemezse duruma göre harekek ederiz heralde canım.
Allahım iyelerli karşılaştırsın.
Zaman ilerlemeden yapabildiğin kadar yap canım.
Zaman geçtikçe zor oluyor.Kilonun da etkisi var tabi.

Yapmaya çalışıyorum yoruldukça çarpıntım oluyo ya normal herhalde demi. Benimde annem gelecek inşallah. Tedavisini olup da. Allahtan eşimin de izni çok o da var.

Yapmaya çalışıyorum yoruldukça çarpıntım oluyo ya normal herhalde demi. Benimde annem gelecek inşallah. Tedavisini olup da. Allahtan eşimin de izni çok o da var.
Yoruldukça çarpıntınıh olması bence de normal. Benimki beraz fazla.fazla kilonin etkisi büyük bunda.
Çok iyi canım annenin gelmesi
Senin anne genç maşallah.benim annem 70 e yaklaşıyon ve benden aşağı kalmaz anksiyete ve panik konusunda. Sıkıntısından hasta olur biri hastalansa. İnşallah bu sefer hem sağlıklı hem sakin olur, kendise ve benim için.

ağladıkça falan sinir olmuyor musun? İnşallah öyle olur canım hepiniz oyle diyorsunuz vardır muhakkak bi hikmeti. Maşallah tüm bebişlerimize
Sversin hemde nasil o kokusu yokmu kus gibi agzini acip aranmasi .. gece aglayinca haliyle uykusuzluk oluyo biraz oflayip puflaya bilirsin normal yanii

Allahtan genç ama panikli benimki de bakalım nolcak hayırlısı artık. İnşallah herşey kolay geçer senin içinde. Allah büyüktür yi haberlerini alalım inşallah

Sversin hemde nasil o kokusu yokmu kus gibi agzini acip aranmasi .. gece aglayinca haliyle uykusuzluk oluyo biraz oflayip puflaya bilirsin normal yanii
Ben bebekleri çok severim normalde ama sıkılınca annesine veririm ee annesi ben olucam sıkılırsam diyorum. Ama anne olanlar güzel şeyler diyo Allah büyüktür

Artık yaşlar çok yükseldi canım. Çocuğunun akranlarının anne babaları da o yaşlarda olur çoğunlukla. Mesela annem benim yaşımdayken biz üç kardeşte doğmuştuk ama ben ise yeni anne oluyorum ve beni genç buluyorlar. Doğurma yaşı baya ilerledi canım. Hiç dert etme.

Şuan seni kendime benzettim, anne baba yaşı olarak değilde anneye bağımlılık ah keşke bende yakınlarında olsam onlar vanda ben batmanda ve sürekli bir ayağım vanda. Vanı tercih etmediğim için çok pişmanım. Hiç ayaklarımın üzerinde duramadım hep annemin desteği vardı. Şimdi de çok zorluk çekiyorum. Tek başıma yabancı bir şehirde okul yemek ev işi şimdide bebek. Çoğu kez asalak gibi hissediyorum. Depresyonla yapabileceğimi de yapamıyorum.

İnşallah canım ya.
Ertelenmesini de istemiyorum aslında.
Allah yardımcımız olsun.

Gene horluyor ya, nasıl cikarabiliyo bu sesi dürtüyorum gene ayni ne tarafa yatarsa yatsın horluyo, ağzına tuvalet pompasını dayayıp ciğerini çekecem simdi

Gene horluyor ya, nasıl cikarabiliyo bu sesi dürtüyorum gene ayni ne tarafa yatarsa yatsın horluyo, ağzına tuvalet pompasını dayayıp ciğerini çekecem simdi
Aynı odada mı yatıyorsunuz bebiş falanda odan da mı. Bende tahammül edemem horlamaya hiç

Ben 33 esim 41 kimse 18 değil üzülme boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…