Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

İnşallah Özge, Allahım hepimize ferahlık, kolaylık versin.
1 gün kaldı inşallah

Gene horluyor ya, nasıl cikarabiliyo bu sesi dürtüyorum gene ayni ne tarafa yatarsa yatsın horluyo, ağzına tuvalet pompasını dayayıp ciğerini çekecem simdi
Ben de tıkanıyormuşum gece .burnumda eırilik varmış.öyle birxey mi var acaba.burun bantlarından kullansanız.

ağladıkça falan sinir olmuyor musun? İnşallah öyle olur canım hepiniz oyle diyorsunuz vardır muhakkak bi hikmeti. Maşallah tüm bebişlerimize
Yok canım sinir olmuyorum.niye ağlıyor,ağrisı mi var yada aç mı üşüdümü diye sebep çözum olayina giriyorum hemen.agladiginda üzülüyorum.kendini o kadar sevdiriyor ki geriye duyulacak baska his birakmiyo cidden.ben de doguma kadar eceye ve dogum yapan diger arkadaslara defalarca sordum severmiyim diye,bebegi benimseyememekten sevememekten ödüm kopuyodu.ilk 2 gun falan aşka gelemeyebilirsiniz çunku 9 ayin hamilelik rolu 1 gunde boş tekmesiz şişi inmiş karınla şapşallatiyor insani.bebekle ilgilendikce beyninizin odagi kendinizden bebege kayiyo veee bi bakmissiniz sevip sarivermissiniz.dogum yapan arkadaslara bu konuda guvenin kizlar.

Ben de tıkanıyormuşum gece .burnumda eırilik varmış.öyle birxey mi var acaba.burun bantlarından kullansanız.
Gunaydin canim doğum yarin dimi?şimdiden Allah kurtarsin.bizim yarin 1.haftamiz doluyo.hem fiziken hemde psikolojikmen rahatladim.darisi sana ve diger doguracak arkadaslara.

Merhaba ben hamileyim 29 haftalık panik atak krizlerim başladı dün gece diyorum ki bebeği Nasıl yaptım ben bu hatayı Nasıl yaptım ben bu bebeğe bakamam sevemem ölüyordum artık nefessiz kaldım çok zor günler geçiriyorum ilaç kullanmak istemiyorum siz doğum yaptınız sanırım benim yaşadıklarımı yaşadınız mı?

Evet ole sanırım sırada

29 haftaya kadar ıyı dayanmıssın masallah

Ya bana ne oldu bilmiyorum boğuluyormuşum gibi uyandım evin içinde deli gibi dolandım ben ne yapıcam ben bu hatayı Nasıl yaptım diye sizde mi bu durumdasınız ilaç kullanıyor musunuz?
Ben hamılelıgımın basından berı antıdepresan kullanıyorum burdakı arkadaslarımda kullanıyor ılacsı atlatabılseydık keske ama yapamadık cok zor bır surec hem hamılelık hemde dogum

Ya bana ne oldu bilmiyorum boğuluyormuşum gibi uyandım evin içinde deli gibi dolandım ben ne yapıcam ben bu hatayı Nasıl yaptım diye sizde mi bu durumdasınız ilaç kullanıyor musunuz?
Canım 12.haftadan beri ilaç kullanıyorum ben de.depresyon ve okb var.cok zor günlerdi...

Çok heyecanlıyım Selda ya.
Cnm sağlıkla doğar inşallah bebeğin.ben sizi sessiz takip edenlerdenimarada yazıyorum bende de panik atak agorofobi bazen yollayan depresyon var.evliyim 10 aylık inş biraz daha toparlanınca bende istiyorum Bebek ama bazen çok korkuyorum sizin yaZdıklarınızı okudukça

Peki sizlerde bebeği istememe oluyor mu? O kadar çok üzüldüm ki dün gece ki halime istemiyorum dedim ya ben çok büyük bir yanlış yaptım istemiyorum bebeğim hareket etmeye başlayınca üzüldüm vicdan azabı çektim sabah uyandığımda daha iyiydim ama 03.30 da uyandım gezindim durdum evin içinde.

Gunaydin canim doğum yarin dimi?şimdiden Allah kurtarsin.bizim yarin 1.haftamiz doluyo.hem fiziken hemde psikolojikmen rahatladim.darisi sana ve diger doguracak arkadaslara.
Amin canım inşallah, Allah hepimize kolaylık versin doğururken çocuklarımıza bakarken.

Ben de yaklaşık 25 _26 haftadan beri ilaç kullanıyorum.dayanabeldiğim yere kadar sabrettim ama olmadı.İlaçsız heralde daha kötü olurdum inan.Sabretmeye çalışıyoruz halen.Ara ara sıkıntılarının olması normal,sıkıntıların sürekli değilse sabret.Allahım heç birimizi darda bırakmasın.

İnşallah canım , sağolasın.Allahım sana da sıkıntısız hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah.

Kızlar ben bugun hıc ıyı degılım ya herkese bagırıyorum barut gıbıyım ıcım daralıyor nefes alamıyorum cok dardayım ya bebegı bıle istemıyorum hareket edıp duruyo sınırlerımı bozuyo

Canım ben majör depresyonlu ve anksiyeteli bi hamileyim. 13. Haftadan beri antidepresan kullanıyorum. Ve hala bebeğimi benimsemiş değilim bikaç sayfa önce de kızlara keşke korunsaydım diye dert yandım.

Bende istemiyorum ama çok korkuyorum istemiyorum diye diye bebekle başka şekilde imtihan olacam diye korkuyorum Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…