- 15 Şubat 2016
- 1.077
- 411
- 123
- 37
Amin canım Rabbim şifa versin inşallah ilacını naptın geçtin mi paxerayaCanım çoook hafif bi yokluyor beni,sonra geciyor.bebegimle konusuyorum bol bol,kokluyorum,izliyorum.bunlar rahatlatiyor beni.annem eşim ve ailesi de yanimda,yalniz degilim yani.şimdilik bi sorun yok.inş boylede devam eder.
Slm.ben de hamileligimin 13.haftasindan itibaren ilac kullandim ve etkisini 25.haftadan sonra tam hissettirdi.bu zaman zarfinda gunlerce uyuyamadigim,mide bulantisindan harap oldugum geceler oldu.lavanta yağını söylediler.onu denedim.yastigina 1 damla damlat.kokusu cok agir o yuzden 2.yi damlatma.bu damla gevşemeni ve uykuya rahat dalmani sağlar.birde papatya çayı ic uyumadan once.ilacin etki etmesi icin de biraz sabredicen.Benim rahatsızlığımda aşırı kaygı bozukluğuymuş psikiyatrim öle dedi.hiç uyku uyuyamıdığınız günler oldumu.
Yok canim nerdeee.dun kadin dogumcuma gittik dikislerim ve ultrason icin.annemle eşim yanimdan hic ayrilmadigindan onlarin yaninda sordum.doktorum da dediki senin ilaca ihtiyacin yok.bak yavrun güneş sende onun etrafinda dönen gezegen olucan unutucan bu hastaligi.eşimle annem de destekledi son gaz.o yuzden ilac kullanirsam zarari olur mu onu bile demedi doktor.Amin canım Rabbim şifa versin inşallah ilacını naptın geçtin mi paxeraya
Ayy kötü olmuş yaa. Selectraya devam o zaman ? Psikiyatrine gitmeyecek misin ?Yok canim nerdeee.dun kadin dogumcuma gittik dikislerim ve ultrason icin.annemle eşim yanimdan hic ayrilmadigindan onlarin yaninda sordum.doktorum da dediki senin ilaca ihtiyacin yok.bak yavrun güneď sende onun etrafinda dönen gezegen olucan unutucan bu hastaligi.eşimle annem de destekledi son gaz.o yuzden ilac kullanirsam zarari olur mu onu bile demedi doktor.
Arkadaşım hepimiz aynı dertten muzdaribiz bende ilaç kullanıyorum ve ara ara kotu oluyorum ki hamilelikte de normal bunlar. Şimdide doğum stresi sardı. Hep korkularla yaşadım yaşamaya da devam ediyorum umarım geçer dua etmek bıl bol en iyisi Allah'ım hepimizin yardımcısı olsunBen hamileliğimin 32. Haftasındayım doğuma 7-8 ay var sezeryan düşünüorm 5-6 hafta var ilaç ozmna anca etkisini gösterir desenize normalda doğuma girmeden 1-2 hafta önce bıraktırıolarmışya ilacı nasıl olcak bilmiorm. Bide uyuyamadığım için stres yapıp sigara içtim bugün çaresiz kalınca ona sarılıorm inş bişey olmaz banada bebegimede. Yardımlarınız için tşk ederim
İyi guzel demiş doktorun ama birden kestin ilacı kademeli kesseydin belki ilerde sorun olmazdı inşallah yine olmaz ama beni hemen etkiliyor o tarz şeyler dikkat et canımYok canim nerdeee.dun kadin dogumcuma gittik dikislerim ve ultrason icin.annemle eşim yanimdan hic ayrilmadigindan onlarin yaninda sordum.doktorum da dediki senin ilaca ihtiyacin yok.bak yavrun güneş sende onun etrafinda dönen gezegen olucan unutucan bu hastaligi.eşimle annem de destekledi son gaz.o yuzden ilac kullanirsam zarari olur mu onu bile demedi doktor.
Bende kaygı çok sanki hiç düzelemicekmişim gibi gelio siz ilaç ne kullanıosunuz pekiArkadaşım hepimiz aynı dertten muzdaribiz bende ilaç kullanıyorum ve ara ara kotu oluyorum ki hamilelikte de normal bunlar. Şimdide doğum stresi sardı. Hep korkularla yaşadım yaşamaya da devam ediyorum umarım geçer dua etmek bıl bol en iyisi Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun
L lazkizi6161 var canım ilaçsız savaştı ve kazandı.bebeği oldu daha yeni:))Selamun aleykum bayanlar yardiminiza ihtiyacim var nobetlerim artık ben.burdayim diyor içim daraliyor ve ağlamak istiyorum ilaçsız 34 haftaya kadar dayandım psikiyatri doktoruma gittim dayanamıyorum diye oda ilaç vermicem savasicaksin diye birkaç şeyleryyazmami istedi haftaya birdaha gidicem bakalım insalh geçer benim gibi ilaç kullanmadan atlatan varmı?
Başka daldaki dr.ların çoğu psikiyatrik rahatsızlıkları önemsemez.sen psikiyatristinle görüş canımYok canim nerdeee.dun kadin dogumcuma gittik dikislerim ve ultrason icin.annemle eşim yanimdan hic ayrilmadigindan onlarin yaninda sordum.doktorum da dediki senin ilaca ihtiyacin yok.bak yavrun güneş sende onun etrafinda dönen gezegen olucan unutucan bu hastaligi.eşimle annem de destekledi son gaz.o yuzden ilac kullanirsam zarari olur mu onu bile demedi doktor.
Geçmiş olsun canım kendine dikkat et.Kızlar bugün sabah 10da metrobüse bindim.yolu yarılamıştım ki içimde bir dalgalanma kötü hisler oluşmaya başladı.bir müddet sonra kusmaya başladım safra kustum bol bol.dedim acliktan bir poaca yedim.isyerine ulasmaya cabalarken yollarda yururken bir daha kustum.isyerinde tansiton nabiz normal olçtü hemsire.hastaneye goturduler.bir basagrisi sormayin gitsin.ishal de vardı.serum taktilar.dedim gebelik zehirlenmesi mi?butun tahlilleri istedim demesem gonderecekler serumu takip.neyse ki zehirlenme degilmis.cok kotu saatler gecirdim.dikkat edin arkadaslar yediginize ictiginize sıcaklara.ne zormuş yaa canım gitti bugün...
Ben 8 yaşındaydım halam öldü doğum masasında kaldı.anlatılanlardan çıkarıyorum ki gebelik zehirlenmesinden öldü.yıllardır korku bende bu.ece ve nurun başına da geldi korkum hep tetikte.halam da hep şişiyormuş hep başağrısı vs.aynı...preemplaksi sanıyorum başima ne gelseGeçmiş olsun canım kendine dikkat et.
Zor tabi hamellelikke zehirlenme falan Allah korusun.
Belki senen de hafif mide üşütmesi derler öyle birşey olmuştur.
Canım benim çok geçmiş olsun. Ben depresyondan kustun sandım. Usuttun mu ki mideni? Bende tansiyon yukselmesiyle zehirlenme saniyorumKızlar bugün sabah 10da metrobüse bindim.yolu yarılamıştım ki içimde bir dalgalanma kötü hisler oluşmaya başladı.bir müddet sonra kusmaya başladım safra kustum bol bol.dedim acliktan bir poaca yedim.isyerine ulasmaya cabalarken yollarda yururken bir daha kustum.isyerinde tansiton nabiz normal olçtü hemsire.hastaneye goturduler.bir basagrisi sormayin gitsin.ishal de vardı.serum taktilar.dedim gebelik zehirlenmesi mi?butun tahlilleri istedim demesem gonderecekler serumu takip.neyse ki zehirlenme degilmis.cok kotu saatler gecirdim.dikkat edin arkadaslar yediginize ictiginize sıcaklara.ne zormuş yaa canım gitti bugün...
Cok gecmis olsun canim.bu kadar kasma kendini.gebelik zehirlenmesi yaşasan bile belirtiler 1 yada 2 gunde yukselmiyor.tansiyon ve protein kacagi belirli bir noktaya kadar idareyle kontrolle sana 2 hafta kazandirabiliyor.tansiyon bende görme bulanikligi yapmasaydi doktorum gebeligi devam ettirirdi.sen rahat ol,kotuyu cagirma.bugunku durumun üşütme gibi duruyo.ayaklarini sicak tut canim.Ben 8 yaşındaydım halam öldü doğum masasında kaldı.anlatılanlardan çıkarıyorum ki gebelik zehirlenmesinden öldü.yıllardır korku bende bu.ece ve nurun başına da geldi korkum hep tetikte.halam da hep şişiyormuş hep başağrısı vs.aynı...preemplaksi sanıyorum başima ne gelse
Gitmem gerekiyor da hangi ara gidebilirim bilmiyorum.maalesef devam 50 mg la.lahusa depresyonuna girmek istemiyorum.Ayy kötü olmuş yaa. Selectraya devam o zaman ? Psikiyatrine gitmeyecek misin ?
Öfff öffff az önce de adama patladım yine.bugün isyerinden geldi hastaneye beni almaya.his mi benim paranoyam mı ayürt edemiyorum artık ama bazı sozleri hareketleri sinirlendirdi beni ama tuttum kendimi.ne yiyelim dedi once.sonra da bir saat sonra gideyim almaya yersem ağırlık basar bana islerimi halledemem demesin mi..dedim ben bugun hep kusmuşum.açsındir alayim geleyim yebiseyler bebek te actir demen gerekmiyor mu?sonra gitti almaya.ismini vermiyorum caniniz ceker bisey istedi canim.bi getirdi zehir gibi acı.adam yanlislikla aci yapmis.demesin mi x ten ye benim y den ye diye.dedim hakkini ara degistir yenisini yapmak zorundalar.gitti getirdi tekrar.dayanamadim basladim :ben dedim hamileyim canim bunu cekmis ne demek sundan ye onumden kaptigin gibi goturup degistireceksin.ben bilmiyor muyum senin yediklerinden isterdim o zaman dedim.küfürler havada uctu.isyerinden geliyo diye bi arkadasini cagirmislar izninden bunun yerine.duydum tlfsa kusura bakma diyordu ona.dedim benim icin ozur dilemeyeceksin kimseden.senin cocugun bu defim gerekirse isi burakip geleceksin bu ne dedim ya sabahtan beri yorgunum bilmemne..ilknur bu adamin odunluguna dayanamiyorum.Canım benim çok geçmiş olsun. Ben depresyondan kustun sandım. Usuttun mu ki mideni? Bende tansiyon yukselmesiyle zehirlenme saniyorumgözün aydin 30. Haftaya girmissin dicektim, keyfin yok kiyamam.
Ilaca yeniden başladim canim.riske girmeye değmez.o lanet depresyona bi girdim 7 aydir halen tam cikamamisken daha dibe vurmaya niyetim yok.İyi guzel demiş doktorun ama birden kestin ilacı kademeli kesseydin belki ilerde sorun olmazdı inşallah yine olmaz ama beni hemen etkiliyor o tarz şeyler dikkat et canım
Zaten bizi hasta eden hep olumsuz şeyleri düşünmemiz.Ben 8 yaşındaydım halam öldü doğum masasında kaldı.anlatılanlardan çıkarıyorum ki gebelik zehirlenmesinden öldü.yıllardır korku bende bu.ece ve nurun başına da geldi korkum hep tetikte.halam da hep şişiyormuş hep başağrısı vs.aynı...preemplaksi sanıyorum başima ne gelse
Bir bilsen hayatımda o kadar kötü şeyler yaşadım ki,coğu da benim hatalarımdı,yine bu kadarla iyi yırttım diyorum bazen.teslimiyetim olmasa intihar etmiştim coktanZaten bizi hasta eden hep olumsuz şeyleri düşünmemiz.
Gerçi sen çoğumuza göre teslimiyeti fazla olanlardansın.
Bu yönünü de takdir ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?