Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

A
aman aman cok gecmıs olsun ya allahım sen koru hepımızı. Sen yardım et dayanma gucu sabır ver

Benim de oluyor bu tarz korkularım.
Yarın da doğumum var inşallah yarın.
Allah yardımcımız olsun , kötü vesveseli düşüncelerden uzak etsin.

Çok geçmiş olsun canım. Bende dun gece kustum ondan önceki gecede kustum ve ishal de vardı ağrıdan öldüm bayılıyorum sandım. Doğuruyorum artık yolun sonu dedim çok berbat bişi çok panik yaptım bide benim midem bulanınca da sağolsun çarpıntım da oluyo. Dikkat et kendine

Başka daldaki dr.ların çoğu psikiyatrik rahatsızlıkları önemsemez.sen psikiyatristinle görüş canım
Bencede :) sanki elimizde de biz ilaç kullanmak için can atıyoruz.Elimizde olan şey ilaç ayağa kaldırıyor.Sonrasında durmak veya yürümek senin elinde.İlaç kullanmadan ilk baştaki gibi olsaydın elinde olur muydu?

Cnm dikkatli ve bilinçli ol, korkulacak birşey yok.Sen yine şanslısın ki böyle birşeyin bilincindesin.Ben bilmiyordum bile :)

Sağol canım.hiç dayanamam kusmaya gözlerim pörtler bas agrisi bi yandan ishal bi yandan halsizlik offf.. simdi iyiceyim ...sana da gecmis olsun canim.

İyi yapmışsın canım nolur nolmaz hassas zamanlardayız çünkü
Doğumdan sonra psikoloji çok çok önemli,hamileyken sen iste ya da isteme çocuk besleniyor.İstersen depresyonda ol yat.Doğumdn sonra çocuğu besleme ve diğer ihtiyaçlar sana ait.Annende olsa çocuk sana muhtaç senin kokuna.Allah aşkına ilaç kullanmasaydım 34 gün boyunca hergün hastaneye gittim geldim.Yeri geldi çok üzüldüm duruma.İlaçsız hayatta atlatamazdım.Bu senin elinde diyenlerede uyuz oluyorum.

Sağol canım.hiç dayanamam kusmaya gözlerim pörtler bas agrisi bi yandan ishal bi yandan halsizlik offf.. simdi iyiceyim ...sana da gecmis olsun canim.
Sağol canım üşütüyoruz. Kusmak benide fena ediyor kendimi yatağa nasıl atıcağımı bilemiyorum vücudum titriyor anında panik de oluyorum

Bilip bilmeyen yaşamayan herkes öyle...nedense ilaca karşıyız kullanma çığırtkanlığı yapıyor herkes.ruh ve sinir denince ilaç gereksiz...farmakoloji bilimi boşa çalışıyor sanki..

Anlamayan insanlar hep senin elinde beyinde bitiyor diyorlar kimse anlamaz yaşamayandan başka. Ben hala daha ataklarım geldikçe kotu oluyorum umutsuzluğa kapılıyorum. İnşallah Allah dayanma gücü verir gerçekten çok yoruldum. Diğer insanlar gibi olamamak ne kadar kotu imreniyorum

Cnm dikkatli ve bilinçli ol, korkulacak birşey yok.Sen yine şanslısın ki böyle birşeyin bilincindesin.Ben bilmiyordum bile :)
Halamın ölümü ve okuduğum tıp hayvanlar konusunda da olsa ışık tutuyor.bir yandan iyi bir yandan kötü bu.
Acildeki dr.a diyorum ki "bakın diyorum tahlil neden yapmadınız bana,preemplaksiden suphe ediyorum.şunu şunu da istiyorum yapar mısınız lütfen dedim.dedi preemplaksi birden olur belirti vermez.kan idrar dışkıda nelere bakilitorsa herseye baktirdim.tansiyonuma bile bakmadilar ben soylemesem.serum verip gonderiyorlardı yani.

Cnm sağlıklı doğum olursa, bebeğinde yanında olursa ilk hafta hormonların düşüşüyle sarsılabilirsin,sonra yavaş yavaş normale dönüyorsun.

Perinatoloji dr.u şunu demişti öyle bir hastalık ki amerikada bile çok sayıda hamilelikte ölüm bu hastalıktan oluyor.Türkiyedeki durumu düşün yani.

Bilip bilmeyen yaşamayan herkes öyle...nedense ilaca karşıyız kullanma çığırtkanlığı yapıyor herkes.ruh ve sinir denince ilaç gereksiz...farmakoloji bilimi boşa çalışıyor sanki..

Ben annemi 5 yaşında kaybettim.6 yaşından önce ölmesi depresyona yatkınlığı artırıyormuş.Beyinde bir takım değişimler oluyprmuş.Bana mantıklı geldi.Özellikle stres altında veya hayatımdaki radikal değişimde tetikleyebiliyor.İlaç kullanmayıp tedavi görmeyen ve daha kötüye giden kişiler var çevremde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…