İnşallah hayırlısıyla korktuğum kadar olmaz sizler gibi bende yazarım iyiyim diye bakalımCnm sağlıklı doğum olursa, bebeğinde yanında olursa ilk hafta hormonların düşüşüyle sarsılabilirsin,sonra yavaş yavaş normale dönüyorsun.
Bende bi kere gördüm doğunca nasıl olacak merak da ediyorum çok karmaşık duygular yaşıyorumBebekle ilgili tek rüya görmedim simdiye kadar ,bak sen yazınca aklıma geldi.
Peki antidepresanşa sigara kullanan varmı aranızda arkadaşlar
Benimde kucağımda uyanık melek varKucağımda uyuyan bir melek var :)
Maşallah ona ya ne güzel bişeydir başkalarının bebeklerini severdim hep inşallah kendi çocuğumuda severimKucağımda uyuyan bir melek var :)
Şuan yatağında gözünü açmış bi melek var:) adam uyumuyor yawBenimde kucağımda uyanık melek var
Ben başkalarının bebek ve çocuklarını sevmezdim artik seviyorum, üst kattaki kosan p.c hariç :)Maşallah ona ya ne güzel bişeydir başkalarının bebeklerini severdim hep inşallah kendi çocuğumuda severim
zavallı berfin :) şimdi bişey anlamıyor da ilerde babam horluyor der.Berfin nin bilinçaltı na yerleşecekler, meme sağma makinası sesi ve babasının öküz gibi horlaması, kız gece boyunca bunları dinliyor :)))
Bebegin doğunca muhakkak emzir sakin biberon verme canım, ben bi cahillik ettim gerçi benim ki biraz cins.zavallı berfin :) şimdi bişey anlamıyor da ilerde babam horluyor der.
Nasıl emziricem ya almazsa ya yara olursa bide huylanırım ben emmese daha iyi değilmi yani arada emse falanBebegin doğunca muhakkak emzir sakin biberon verme canım, ben bi cahillik ettim gerçi benim ki biraz cins.
Yok bitanem sağ dolaba koy ilit içir, bi de sıcaklar başlıyo ohoo, diğeri ne kolay açıklığında sok memeyi agzina , ben ilk iyyy emicek beni iğrenç falan diyodum keske ac kalsaydı fa yine biberon vermeseydim, doğru emzirince yara olmaz, olursa da kremi var canım. Bak su an millet uyuyo biz sağıyoruz. İnan zor. Ya almazsa deme alır alıcak:)Nasıl emziricem ya almazsa ya yara olursa bide huylanırım ben emmese daha iyi değilmi yani arada emse falan
Deneyimleyip gorecez canım. Herşeyin bi kolaylığı bi de zorluğu var alışır aslında cimcime niye alışmadı halaYok bitanem sağ dolaba koy ilit içir, bi de sıcaklar başlıyo ohoo, diğeri ne kolay açıklığında sok memeyi agzina , ben ilk iyyy emicek beni iğrenç falan diyodum keske ac kalsaydı fa yine biberon vermeseydim, doğru emzirince yara olmaz, olursa da kremi var canım. Bak su an millet uyuyo biz sağıyoruz. İnan zor. Ya almazsa deme alır alıcak:)
Canım nasılsın varmı heyecanHastanaye geldik, yatış işlemlerine başladık.
Allahım benim ve herkesin yardımcısı olsun.
İnş cnm sağlıkla kurtulcaksınHastanaye geldik, yatış işlemlerine başladık.
Allahım benim ve herkesin yardımcısı olsun.
Ben ilk günden emzirdim.3 gün yara oldu,canım cok acıdı,her emzirmeden sonra hemen lansinoh catlak kremi surdum.3.gunden sonra yaralar gecti.emzirmek bence de en iyisi.yarim saat seni kendisine bagliyor,bakışmalar,temaslarla duygusal bağ daha çabuk kuruluyor.Yok bitanem sağ dolaba koy ilit içir, bi de sıcaklar başlıyo ohoo, diğeri ne kolay açıklığında sok memeyi agzina , ben ilk iyyy emicek beni iğrenç falan diyodum keske ac kalsaydı fa yine biberon vermeseydim, doğru emzirince yara olmaz, olursa da kremi var canım. Bak su an millet uyuyo biz sağıyoruz. İnan zor. Ya almazsa deme alır alıcak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?