Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Berfin nin bilinçaltı na yerleşecekler, meme sağma makinası sesi ve babasının öküz gibi horlaması, kız gece boyunca bunları dinliyor :)))

Nasıl emziricem ya almazsa ya yara olursa bide huylanırım ben emmese daha iyi değilmi yani arada emse falan
Yok bitanem sağ dolaba koy ilit içir, bi de sıcaklar başlıyo ohoo, diğeri ne kolay açıklığında sok memeyi agzina , ben ilk iyyy emicek beni iğrenç falan diyodum keske ac kalsaydı fa yine biberon vermeseydim, doğru emzirince yara olmaz, olursa da kremi var canım. Bak su an millet uyuyo biz sağıyoruz. İnan zor. Ya almazsa deme alır alıcak:)

Deneyimleyip gorecez canım. Herşeyin bi kolaylığı bi de zorluğu var alışır aslında cimcime niye alışmadı hala

Hastanaye geldik, yatış işlemlerine başladık.
Allahım benim ve herkesin yardımcısı olsun.

Ben ilk günden emzirdim.3 gün yara oldu,canım cok acıdı,her emzirmeden sonra hemen lansinoh catlak kremi surdum.3.gunden sonra yaralar gecti.emzirmek bence de en iyisi.yarim saat seni kendisine bagliyor,bakışmalar,temaslarla duygusal bağ daha çabuk kuruluyor. ozgrmzn korkulacak birsey yok.en azindan 1 hafta bebek ve kendin icin emzirmeye bir şans ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…