Canim bebiş ve sen nasilsin?Allah yardimciniz olsun.Hastanaye geldik, yatış işlemlerine başladık.
Allahım benim ve herkesin yardımcısı olsun.
Olduda bitti maşallah,Çıktım kızlar iyiyim
sonra uzun yazarım
Oh maşallah bi bebek daha geldi :)Çıktım kızlar iyiyim
sonra uzun yazarım
İnş daha da iyi olursun cnm göZün aydınÇıktım kızlar iyiyim
sonra uzun yazarım
Allah yardımcın olsunHastanaye geldik, yatış işlemlerine başladık.
Allahım benim ve herkesin yardımcısı olsun.
Gözün aydın hayırlısıyla kurtuldun inşallahÇıktım kızlar iyiyim
sonra uzun yazarım
Haklısın canım ama ben kendime güvenemiyorum ki inşallah sizinkiler gibi herşey yolunda olur korkularım boşa çıkar inşallahBen ilk günden emzirdim.3 gün yara oldu,canım cok acıdı,her emzirmeden sonra hemen lansinoh catlak kremi surdum.3.gunden sonra yaralar gecti.emzirmek bence de en iyisi.yarim saat seni kendisine bagliyor,bakışmalar,temaslarla duygusal bağ daha çabuk kuruluyor.ozgrmzn korkulacak birsey yok.en azindan 1 hafta bebek ve kendin icin emzirmeye bir şans ver.
Ooooooo bırılerıııı bıtırmıs bıle hamılelılıgıı yuppıııı :))Çıktım kızlar iyiyim
sonra uzun yazarım
Neler yaşamışsın sen yine öyle. Adamın tabiatı öyle demekki. Rahat benimki gibi. Sürekli alternatif çözüm arayışında kendi hakkını arayacağına. Takmamaya çalış canım benim, hormonlarında etkisindeyiz çok takıyoruz haliyle.Öfff öffff az önce de adama patladım yine.bugün isyerinden geldi hastaneye beni almaya.his mi benim paranoyam mı ayürt edemiyorum artık ama bazı sozleri hareketleri sinirlendirdi beni ama tuttum kendimi.ne yiyelim dedi once.sonra da bir saat sonra gideyim almaya yersem ağırlık basar bana islerimi halledemem demesin mi..dedim ben bugun hep kusmuşum.açsındir alayim geleyim yebiseyler bebek te actir demen gerekmiyor mu?sonra gitti almaya.ismini vermiyorum caniniz ceker bisey istedi canim.bi getirdi zehir gibi acı.adam yanlislikla aci yapmis.demesin mi x ten ye benim y den ye diye.dedim hakkini ara degistir yenisini yapmak zorundalar.gitti getirdi tekrar.dayanamadim basladim :ben dedim hamileyim canim bunu cekmis ne demek sundan ye onumden kaptigin gibi goturup degistireceksin.ben bilmiyor muyum senin yediklerinden isterdim o zaman dedim.küfürler havada uctu.isyerinden geliyo diye bi arkadasini cagirmislar izninden bunun yerine.duydum tlfsa kusura bakma diyordu ona.dedim benim icin ozur dilemeyeceksin kimseden.senin cocugun bu defim gerekirse isi burakip geleceksin bu ne dedim ya sabahtan beri yorgunum bilmemne..ilknur bu adamin odunluguna dayanamiyorum.
Allah korusun canım.Gitmem gerekiyor da hangi ara gidebilirim bilmiyorum.maalesef devam 50 mg la.lahusa depresyonuna girmek istemiyorum.
Çok şükür kurtuldun canım. Darısı başımızaÇıktım kızlar iyiyim
sonra uzun yazarım
Aynen canim hep bir kabullenme, alternatif arama pesinde, agzin bal yesin..Neler yaşamışsın sen yine öyle. Adamın tabiatı öyle demekki. Rahat benimki gibi. Sürekli alternatif çözüm arayışında kendi hakkını arayacağına. Takmamaya çalış canım benim, hormonlarında etkisindeyiz çok takıyoruz haliyle.
Cancağazım ben 20 kilo aldım.senin normal be kuzum boşa evham yapıyorsun.ben çemkirmesem milletin dalgası olucam.hamilelikte kilo alinmasi normal ve gerekiyor da canım.hormonel bir olay bu.15kiloyla tamamlamak ideali.Bugun tetonoz asısı yaptırmaya gıttım hemsıre kız cok kılo almıssın dedı benı gormesıyle moralım cok bozuldu kızlar ya bırsey sorucam ıctıgın antıdepresandan kaynaklanıyo olabılır dedı sızce bole bırsey olabılırmı
Ludıomıl 75 mg aksamları sabahta rexapın 1 mg canım bılmıyorum ınsanlar sınırlerımı cok bozuyo bugun senı cok andımmm markette ve yolda bırkackısıyle kavga ettım mal gıbı bakıyolar bön bön actım agzımı yumdum gozumu hıcmı hamıle gormedınız dedım meyvelerı fırlatmadım ama :) o an aklıma gelmedı ama cok streslı bı gun gecırdım hemsıre yuzunden daha cok kılo alcaksın son aylarda dıyo 20 yı gecerCancağazım ben 20 kilo aldım.senin normal be kuzum boşa evham yapıyorsun.ben çemkirmesem milletin dalgası olucam.hamilelikte kilo alinmasi normal ve gerekiyor da canım.hormonel bir olay bu.15kiloyla tamamlamak ideali.
Ben sordum ilaclarin etkisini dr.uma dozu düşük dedi etkilemez sanmiyorum dedi.hangi ilaclardi seninki?
Insanımız boyle kuzum.bi insanın psikolojisi hele ki hamilenin psikolojisini hic mi hic anlamiyorlar.hoşlarına mı gidiyor anlamıyorum.canım son aylarda kilo alınımı hizlanabiliyor dikkar edersin olur mu desin.dogumda on kiloya yakını gidiyor canım.senin fizyolojin belli.doğumdan sonra kendini bulur.fütursuzca yiyen biri de değilsin .Ludıomıl 75 mg aksamları sabahta rexapın 1 mg canım bılmıyorum ınsanlar sınırlerımı cok bozuyo bugun senı cok andımmm markette ve yolda bırkackısıyle kavga ettım mal gıbı bakıyolar bön bön actım agzımı yumdum gozumu hıcmı hamıle gormedınız dedım meyvelerı fırlatmadım ama :) o an aklıma gelmedı ama cok streslı bı gun gecırdım hemsıre yuzunden daha cok kılo alcaksın son aylarda dıyo 20 yı gecer
Napıyo bebiş?:))Ayy yasasinnyenidencan da dogum yapmiss cok sevindim rabbim hayirli etsin insallhh
Bebeis gece pek uyutmuyo saat basi ayaktayim gunduz biraz daha iyi o uyudumu bende biraz kestiriyorum is mis yok zaman olmuyo ama tabiki sevgisi cok baskaaaa allhim isteyen herkese hayirli evlatlar vrsinNapıyo bebiş?:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?