- 15 Şubat 2016
- 1.077
- 411
- 123
- 37
Allah ım nolur sevelim yaa.. Karnımda bebek yok taş var sanki. Ben soğuk o soğuk.Bebeis gece pek uyutmuyo saat basi ayaktayim gunduz biraz daha iyi o uyudumu bende biraz kestiriyorum is mis yok zaman olmuyo ama tabiki sevgisi cok baskaaaa allhim isteyen herkese hayirli evlatlar vrsin
Amin canım...Bebeis gece pek uyutmuyo saat basi ayaktayim gunduz biraz daha iyi o uyudumu bende biraz kestiriyorum is mis yok zaman olmuyo ama tabiki sevgisi cok baskaaaa allhim isteyen herkese hayirli evlatlar vrsin
Kız Ilknur ben aldıracaktım nerdeyseAllah ım nolur sevelim yaa.. Karnımda bebek yok taş var sanki. Ben soğuk o soğuk.
Çok şükür iyi.ağrım var biraz.yaş ve kilonun ve sigaranın etkisi var acı hissemra galiba.Napıyo bebiş?:))
Senin adına çok sevindim. Sevelim ki bakabilelim.kızlar gece boyunca uyanık kaldık falan yazıyorlar ödüm kopuyor bide biz çalışan anneleriz nasıl bakıcaz yaaKız Ilknur ben aldıracaktım nerdeyse,dün karnımı okşadım konuştum o da karşilik verdi inanabiliyor musun?sen de seveceksin canım ,inan bana...
Oda geçer inşallah. Yaz iyi hissedince. Geçmiş olsun ve hayırlı olsun tekrar.Çok şükür iyi.ağrım var biraz.yaş ve kilonun ve sigaranın etkisi var acı hissemra galiba.
Hiç korkma Selda ve diğer arkadaşlar.
Sonra gane yazacağım.
Dua edin. Allah hepinizdan nüsı olsun
Haberlerını beklıyoruz canımÇok şükür iyi.ağrım var biraz.yaş ve kilonun ve sigaranın etkisi var acı hissemra galiba.
Sonra gane yazacağım.
Yaz canım merak ediyorum seni ve bebişi:)Çok şükür iyi.ağrım var biraz.yaş ve kilonun ve sigaranın etkisi var acı hissemra galiba.
Sonra gane yazacağım.
Kaç aylıkken calısmaya başlayacaksın Ilknur?Senin adına çok sevindim. Sevelim ki bakabilelim.kızlar gece boyunca uyanık kaldık falan yazıyorlar ödüm kopuyor bide biz çalışan anneleriz nasıl bakıcaz yaa
Canım eşim evlenince ailesi için 50 bin kredi çekti güya düğün masrafıymış ama hep onların borcuna gidiyor sinir oluyorum. Eşimin maaşi komple o borca gidiyor benim maaşimla geçiniyoruz o yüzden aylıksız izne ayrılamıcam eylülde iş başı yapmalıyım. Doğum iznimde yaz tatiline denk geliyor. Anlayacağın bebiş 2 aylık olunca ben işe.Kaç aylıkken calısmaya başlayacaksın Ilknur?
Slm canım.bebiş baya küçük olacak desene.ben de 1 yil ucretsiz izin alip bebegime bakmak istiyordum ama eşimin sinavi pek iyi gecmedi,şimdi iş ariyor,asgari ucretle biraz zorlanicaz gibime geldiginden kizim 6 aylik olunca işbaşi yapmayi düşünüyorum ben de.calisan anneler icin hayat ne kadar zorCanım eşim evlenince ailesi için 50 bin kredi çekti güya düğün masrafıymış ama hep onların borcuna gidiyor sinir oluyorum. Eşimin maaşi komple o borca gidiyor benim maaşimla geçiniyoruz o yüzden aylıksız izne ayrılamıcam eylülde iş başı yapmalıyım. Doğum iznimde yaz tatiline denk geliyor. Anlayacağın bebiş 2 aylık olunca ben işe.
Aynen canımSlm canım.bebiş baya küçük olacak desene.ben de 1 yil ucretsiz izin alip bebegime bakmak istiyordum ama eşimin sinavi pek iyi gecmedi,şimdi iş ariyor,asgari ucretle biraz zorlanicaz gibime geldiginden kizim 6 aylik olunca işbaşi yapmayi düşünüyorum ben de.calisan anneler icin hayat ne kadar zor
Biz iyiyiz canim.kızim daha çok ufak.2380 gr. Onu beslemeyle sevmeyle uğraşiyorum.cok tatli bi bebek.daha dogdugunun farkinda degil o yuzden surekli uyukluyo,emzirmek icin uyandiricaz ya 10 dk uğraşiyoruz uyandirmaya.1 ay erken dogdu.normalde 6 haziranda dogumum olcakti.neyseki sağligimiz yerinde.canim dogum oncesi korkularimiz hepimizin genelde ayniydi,merak etmeyin bebişi cok seviceksin hatta uyudugunda uyansin diye sabirsizca bekliceksin.cennet kokusu var onlarda.koklamaya doyamicaksin.uyku olayini cok dert etme,bende kalkamam uyanamam diyodum ama bi gık sesinde hemen gözlerim açiliyo,uykusuz kaliyorum evet ama onun icin az bile diyorum.Aynen canımAllah yardımcımız olsun. Bebiş nasıl Nur Sen nasılsın
Peki fizyolojik olarak rahatladın mı mesela şimdi elimi hiçbir işe atamıyorum sürekli yorgun ve isteksizim. Geçiyormu buBiz iyiyiz canim.kızim daha çok ufak.2380 gr. Onu beslemeyle sevmeyle uğraşiyorum.cok tatli bi bebek.daha dogdugunun farkinda degil o yuzden surekli uyukluyo,emzirmek icin uyandiricaz ya 10 dk uğraşiyoruz uyandirmaya.1 ay erken dogdu.normalde 6 haziranda dogumum olcakti.neyseki sağligimiz yerinde.canim dogum oncesi korkularimiz hepimizin genelde ayniydi,merak etmeyin bebişi cok seviceksin hatta uyudugunda uyansin diye sabirsizca bekliceksin.cennet kokusu var onlarda.koklamaya doyamicaksin.uyku olayini cok dert etme,bende kalkamam uyanamam diyodum ama bi gık sesinde hemen gözlerim açiliyo,uykusuz kaliyorum evet ama onun icin az bile diyorum.
Üzüldüm kuzum...Canım eşim evlenince ailesi için 50 bin kredi çekti güya düğün masrafıymış ama hep onların borcuna gidiyor sinir oluyorum. Eşimin maaşi komple o borca gidiyor benim maaşimla geçiniyoruz o yüzden aylıksız izne ayrılamıcam eylülde iş başı yapmalıyım. Doğum iznimde yaz tatiline denk geliyor. Anlayacağın bebiş 2 aylık olunca ben işe.
Canım sen nezaman ızne ayrılıcaksın calısıp hamıle olanları takdır etmek lazım benım agrılarım basladı sımdıden özellıkle aksamları cok agırlasıyor karın bölgemKaç aylıkken calısmaya başlayacaksın Ilknur?
ya bu aılelerın bole davranmasına cok uyuz oluyorum bır gram yararları yok zararları var bızde borc oduyoruz maastan gerıye 300 lira kalıyor onunla cocuk yapıyoruz bakalım napıcaz aılesınınde ne yıyıp ıcıyosunuz dıye sordugu yokCanım eşim evlenince ailesi için 50 bin kredi çekti güya düğün masrafıymış ama hep onların borcuna gidiyor sinir oluyorum. Eşimin maaşi komple o borca gidiyor benim maaşimla geçiniyoruz o yüzden aylıksız izne ayrılamıcam eylülde iş başı yapmalıyım. Doğum iznimde yaz tatiline denk geliyor. Anlayacağın bebiş 2 aylık olunca ben işe.
Sen napacaksın ?Üzüldüm kuzum...
Canım ben iZne ayrıldım iki haftadır. Sorma sanki para basıyoruz. Sürekli bişeyler için Eşimi sıkıştırıyorlar yok eve bu lazım yok şunu yaptıracaz zaten 50 bin borcun altındayız sayenizde. Eşimde yapmam etmem diyebilen biri değil. 50 bini bana güvenerek mi çektin belki atanmayacaktım diyorum. Çok sinir oluyorum Selda çok.Canım sen nezaman ızne ayrılıcaksın calısıp hamıle olanları takdır etmek lazım benım agrılarım basladı sımdıden özellıkle aksamları cok agırlasıyor karın bölgem
ya bu aılelerın bole davranmasına cok uyuz oluyorum bır gram yararları yok zararları var bızde borc oduyoruz maastan gerıye 300 lira kalıyor onunla cocuk yapıyoruz bakalım napıcaz aılesınınde ne yıyıp ıcıyosunuz dıye sordugu yok
Evlenmiş barklanmış çocuklarından durumu da olmamasına rağmen para bekleyen aileleri anlayamıyorum.ben paralarım oyle birşey olsa ki düğünde bi faydalarını görmedim kv.yle görümcenin.takacakları altını dahi benimki aldı.bekliyorum bakalım bebek icin ne alacaklar ne yapacaklar?gelin zengin ya kimse eline bisey alıp vermez bana..Canım ben iZne ayrıldım iki haftadır. Sorma sanki para basıyoruz. Sürekli bişeyler için Eşimi sıkıştırıyorlar yok eve bu lazım yok şunu yaptıracaz zaten 50 bin borcun altındayız sayenizde. Eşimde yapmam etmem diyebilen biri değil. 50 bini bana güvenerek mi çektin belki atanmayacaktım diyorum. Çok sinir oluyorum Selda çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?