Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Peki fizyolojik olarak rahatladın mı mesela şimdi elimi hiçbir işe atamıyorum sürekli yorgun ve isteksizim. Geçiyormu bu
Hamilelikten daha iyi olacağin kesin.bugun lahusaligimin 8.günu.sadece 1 gun kendimi kötü hissettim onun haricinde cok şukur ki iyiyim.dogum kilolarimin hepsini atmişim.8 kilo almistim o da gitmiş 1 haftada.yorgunluk yerini uykusuzluga birakiyor.şimdilik başka bi olumsuzluk yaşamadim canim.biraz rahat ol.vallaha gözümuzde buyuttugumuz gibi hic degilmiş.

Hiç sorma masraflarını karşılasın diye bana aldıkları altınları bile bile isteye geri verdim maksat borç harç başlamayalım diye yine de zorla kredi çektirdiler. O kadar sinirim bozuldu ki anlatamam. Tek benim maaşıma bakıyoruz.

İnşallah nurum ya. Bu halsizlik geçse. Elim hiçbir iş tutmuyor. Öyle asalak gibi uzanıyorum.

Iste devlet ten nasıl olsa garantı maas gelıyor oh benım esımede ole yaptılar ıste kredı cektırdıler benım kendı aılem olmasa ac kalırız ama ben sayıyorum her dakka soluyorum valla hıc alttan alamam babam tornu olcak doktora rahat gıdelım dıye bana ufak bır araba aldı onu bıle esım dıyokı kendı babası ıcin lazım olursa babama verırız valla actım agzımı yumdum gozumu benım babam senın baban kullansın dıyemı aldı arabayı herkes alsın kendıne en ufak bır seyde aılesıne destek vermeye calısıyor yok ole bır dunya havalar sıcak dıye klıma ıstedım kayınpederımden dıger gelınıne makına aldı daha yenı bızı kac aydır oyalıyo almıycaksan alamıyorum de bısey de ay bası hemen yolluyorum deme valla cok doluyum bu konuda basınızı agrıtmıyım neyse

Al bendende okadar o gozle bakıyorlar hep gecen kayınpederım dıyo senın babanın ıhtıyacımı var paraya dıye valla onada lafı yapıstırdım herkesın paraya ıhtıyacı vardır dedım calısmıs dıdınmıs ole yapmıs zembılle gokten ınmedı sende calıssaydın zamanında

Yuh ya yuhhh esıne demıyormusun ılknur bu bole nereye kadar ben daha az once restı cektım valla tutturmus ıkıncı unıverstryı okuycam oldu canım bende enayıyım bu satten sonra gozum helbest ten baskasını gormez bosanırsın dedım ne yaparsan yaparsın

Daha bir yılımız dolmadı. Eşimde çok bağlı ailesine. Masraflar düğün masrafı diyip duruyor ki biliyorum değil. Artı altınlarımı da geri verdim. Bu iki yıl böyle geçecek. Borcumuzu bitirip vana tayin isticem Selda ailemin yanına dönmek istiyorum

Kızlar neler kaynaymışsınız siz. Yalnız beni anan olmamış alındım valla :) bizde herşeyi kendimiz yaptık ama borca çok girmedik. Bitti şukur borcumuzda artık sıra para biriktirmekte. Ben sanırım kayınvalide kayınpeder konusunda şanslıyım onlarında işi yok çok bişey yapamadılar ama yuk de olmadılar sağolsunlar her gidişimde elli yüz sıkıştırdılar. Benimde eşim memur şukur durum iyi ben çalışmıyorum ama yetiyor tabi hiç bişey dört dörtlük değil napalım.

En ıyısını yaparsın valla uzak durmak en ıyısı

Sen sanslılarımızdan ıssın allah bole devam ettırsın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…