Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Hamılelıgın en zor Amanlarında en sıcak aylara denk geldım denk gele gele allahım dayanma gucu versın bugun kalbım bıle bı degısık bırsuru ekstrasıstol yasadım uzun bır aradan sonra sınırımı bozdu bıde mısafır gelıyor bugun ya benımde kımseyı gormek ıstememe huyum basladı ınsanları gormeye tahammul edemıyorum

İnsan zorlanıyor misafir ağırlamak da kolay değil ki benimde geldi geçen öldüm ya ağrıdan hizmet ediyorsun bide yemeği çayı meyvesi yardım edenin dw olmayınca zor. Valla benimde yeni felsefem kimse gelmesin :)

Slm kızlar.baya kaynatmışsiniz.maddiyat konulari cok can sıkıcı.heleki başkalarinin borcunu ödemek yada başkalarinin finansmani olmak kabul edilir degil.Allah sabir versin size.biz kirada degiliz.eşim iş bulursa asgari ucret bile bi zaman yeter bize. ben memurum. işe başlayinca rahatlariz.para konulari sıkar beni.çunku evdeki huzuru bozar.şimdilik birikmişten yiyoruz.o bitene kadar Allah açar bi kapi.

Ben de onu dedim bugün bir arkadaşa bugün son iki ayımda yaz sıcaklari denk geldi hamilelige diye...
Bende de bazı insanlara takma var herkese olmasa da görmek istemiyorum insanlari ben de..doğum zamanını düşünüyorum doluşurlar mı yanıma her kafadan bir ses çıkar mı?süt versene,bebegi şoyle tutsana,şundan ye falan sesleri çıkar mı ve bana gelirler mi cingar çıkarır mıyım?çocukken falan evden kovmuşluğum var insanları...

Evde kovma ısını bende yapmak ıstıyorumda yapamıyorum yapmak ıstedıgım herseyı yapıyosun sende:)

Gelmesınler bende hıc ıstemıyorum telfon calınca korkarak acıyorum ya

Evde kovma ısını bende yapmak ıstıyorumda yapamıyorum yapmak ıstedıgım herseyı yapıyosun sende:)
Ahahaha kız pişman oluyorum sonra ama...birden geliyolar bana, engel olamıyorum kendime bacım..lohusalıkta ne halt yiycem bilmiyorum valla ...

Valla bence bunları yaşayacaksın artı sinirleneceksin de.. Ama inşallah fiziken ve ruhen rahatlamış olacaksın şimdiki kadar çok takmazsın diye düşünüyorum.

Kızlar bişey soracam doğumdan ne kadar sonra spiral taktırmak lazım ? Ve doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz, hangisi daha sağlıklı ve korunaklı?

Kızlar bişey soracam doğumdan ne kadar sonra spiral taktırmak lazım ? Ve doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz, hangisi daha sağlıklı ve korunaklı?
Hicbir dogum kontrolü yüzde yüz koruma oranına sahip değil ama ovulasyon gününde ilişkiye girmezsin canım.biliyor musun ovu.günlerini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…