Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Özürdilerim sorması ayıp sen nasıl korunmayı düşünüyorsun Nurcanım ?
Valla kuzum aylarca bebek icin ugraştım ovulasyon gunlerini kaçirmadım vs.ha deyince olmadı...sekizinci ayda hamile kalabildim.28 gunde bir tıkır tikır reglim benim.adetin 14.günü yumurtluyorum.bunu ovu.testleriyle de kanıtladım.o günlerde hatta o hafta iliskiye girmedim mi tamamdır.

Benim aklımda neler neler var. Hem spiral hem kondom hem 3 aylık hormon iğnesi.. Korkum had safhada..

Adetlerim düzensiz hesaplayamıyorum
Dr.unla konuş en uyguna karar verirsiniz.hap ta hormonlar açısından bizi ters etkiler diye düşünüyorum.
Zaten ben ikinci icin ciddi ciddi düşündum bugün.cocugum tek kalmasin biz yaşlıyiz bi dayanağı kardeşi olsun vaktim cok yok diye.

Kaç yıl sonra planlıyorsun ikinci gebeliği

Hamileykende hiç çekilmez.

Ayy işte bu benim kabusumdu. Ama kimseyi hastaneye kabul etmedim :) sadece eşim vardı tlfonlara bile cvp vermedim.Herkes saçma sapan yorum yapıyor yarım aklıyla.

Valla bence bunları yaşayacaksın artı sinirleneceksin de.. Ama inşallah fiziken ve ruhen rahatlamış olacaksın şimdiki kadar çok takmazsın diye düşünüyorum.
Maalesef cnm, depresyon kısa sürede gidiyor ama takıntı uzun sürede gidiyor.

Son düzenleme:
Kaynanam yarın bize geliyor yaaa ben bukadına niye takmış durumdayım? Göresim gelmiyor.Birşeyde yaptığı yok bana ama hamileyken gıcık olma başlamıştı hala gitmedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…