Valla kuzum aylarca bebek icin ugraştım ovulasyon gunlerini kaçirmadım vs.ha deyince olmadı...sekizinci ayda hamile kalabildim.28 gunde bir tıkır tikır reglim benim.adetin 14.günü yumurtluyorum.bunu ovu.testleriyle de kanıtladım.o günlerde hatta o hafta iliskiye girmedim mi tamamdır.Özürdilerim sorması ayıpsen nasıl korunmayı düşünüyorsun Nurcanım ?
Benim aklımda neler neler var. Hem spiral hem kondom hem 3 aylık hormon iğnesi.. Korkum had safhada..Valla kuzum aylarca bebek icin ugraştım ovulasyon gunlerini kaçirmadım vs.ha deyince olmadı...sekizinci ayda hamile kalabildim.28 gunde bir tıkır tikır reglim benim.adetin 14.günü yumurtluyorum.bunu ovu.testleriyle de kanıtladım.o günlerde hatta o hafta iliskiye girmedim mi tamamdır.
Dr.unla konuş en uyguna karar verirsiniz.hap ta hormonlar açısından bizi ters etkiler diye düşünüyorum.Adetlerim düzensiz hesaplayamıyorum
Kaç yıl sonra planlıyorsun ikinci gebeliğiDr.unla konuş en uyguna karar verirsiniz.hap ta hormonlar açısından bizi ters etkiler diye düşünüyorum.
Zaten ben ikinci icin ciddi ciddi düşündum bugün.cocugum tek kalmasin biz yaşlıyiz bi dayanağı kardeşi olsun vaktim cok yok diye.
Hap ve iğne bize gelmez bence kuzum...Benim aklımda neler neler var. Hem spiral hem kondom hem 3 aylık hormon iğnesi.. Korkum had safhada..
Bir en fazla iki yıl..olmaz diye de korkuyorum malum yaşKaç yıl sonra planlıyorsun ikinci gebeliği
Haklısın hormanlarla hiç uğraşmamak gerekHap ve iğne bize gelmez bence kuzum...
Nasip olacak biiznillah ne var yaşında yaşımda yaşımBir en fazla iki yıl..olmaz diye de korkuyorum malum yaş
Cano sekiz ay hap icmedim hamile kaldim kalicam detken ya o cok etkiledi bence.bu sefer olmaz insallah..Nasip olacak biiznillah ne var yaşında yaşımda yaşımama çok korkuyorum senin adına bu korkunç süreci bir yıl sonra yine çekmek
Hamılelıgın en zor Amanlarında en sıcak aylara denk geldım denk gele gele allahım dayanma gucu versın bugun kalbım bıle bı degısık bırsuru ekstrasıstol yasadım uzun bır aradan sonra sınırımı bozdu bıde mısafır gelıyor bugun ya benımde kımseyı gormek ıstememe huyum basladı ınsanları gormeye tahammul edemıyorum
Şuan derdim elanın gazı :) gaz başı bekler olduk.Kızlaarrr forumda "bir derdim var"bölümüne girinde ne dertler var görün
Ben de onu dedim bugün bir arkadaşa bugün son iki ayımda yaz sıcaklari denk geldi hamilelige diye...
Bende de bazı insanlara takma var herkese olmasa da görmek istemiyorum insanlari ben de..doğum zamanını düşünüyorum doluşurlar mı yanıma her kafadan bir ses çıkar mı?süt versene,bebegi şoyle tutsana,şundan ye falan sesleri çıkar mı ve bana gelirler mi cingar çıkarır mıyım?çocukken falan evden kovmuşluğum var insanları...
Maalesef cnm, depresyon kısa sürede gidiyor ama takıntı uzun sürede gidiyor.Valla bence bunları yaşayacaksın artı sinirleneceksin de.. Ama inşallah fiziken ve ruhen rahatlamış olacaksın şimdiki kadar çok takmazsın diye düşünüyorum.
Az kaldı annesi agucukgugucuklar yaklaştı...Şuan derdim elanın gazı :) gaz başı bekler olduk.
Dr.a kontrole gittik bugün 2 ay daha sürer dedi.Az kaldı annesi agucukgugucuklar yaklaştı...
Dr.um beni çağırmıştı, bunu konuşmak için daha gidemedim.Kızlar bişey soracam doğumdan ne kadar sonra spiral taktırmak lazım ? Ve doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz, hangisi daha sağlıklı ve korunaklı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?