Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Esas sen nasılsın nur? Bebiş nasıl ? Hem fiziken hem ruhen çok daha iyiyim de nolur
Canım biz iyiyiz cok şükür.11 günlük olduk.kızımla aramizdaki bağ gün gectikce gücleniyor.fiziken gayet iyiyim.psikolojikman da arada gelen dalgalanma harici iyiyim.o da hormonlarin düşüşünden kaynaklidir diye düşünüyorum.bizim ev hergun kalabalik.göz aydınligina gelen giden cok oluyo.Allahtan huysuzlugum hassasiyetim yok,hicbirsey simdilik gözüme batmiyor.inş böylede devam eder.

Amin canım inşallah böyle devam eder daha da iyi olursun

Millet doğum fotografçisi arıyor biz depresyonla uğraşıyoruz. Rabbim yardımcımız olsun.
Kız bi doğum fotoğrafçısı olsa iyi,ağzım açık ağustos annelerindeyim ben de..neler konuşuluyo ne güzel.ben de dalıyorum aralarına :)hamileliği bitecegi içın üzülenler,bebeğinin kıpırdamalarını,tekmelerini özleyeceğini söyleyenler...dondurucuya domates,biber,börek koyanlar sayfalarca tarifler,alınan beşiklerin,arabaların fotoları,misafirlere ne ikram etsekler,kilolar,catlaklar,büyüyen göğüsler,özledim kuzucuğumu bugün randevum var göreceğim diye sevinenler....

Slm kizlar nasilsiniz ben okuyorum ama yazamiyorum inanki sabahtan beri simdi oturdum bebek ev isi bitmiyoki benim 2. Oglan cok kiskaniyo devamli ondan korumak zorundayim bebegi zarar verir diye korkuyorum simdilik uyle bi girirsinde bulunmadi ama 3 yasinda daha ne yapacagi belli olmaz ki

Ben dört aylık bebekken annem erkek kardeşime hamile kalmış.aramızda bir yaş var anlayacağın.oturmuş gözlerini oymaya çalışırken annemler yetişmiş....3 yaşında oyyy tatlıdır o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…