- 15 Şubat 2016
- 1.077
- 411
- 123
- 37
Ben napacağımı pek bilemiyorum doktoruma danışayım en iyisiDr.um beni çağırmıştı, bunu konuşmak için daha gidemedim.
Düşünsene hepimizin görüştüğünü bir kısmı hamile, bir kısmının kucağında çocuk :)Yakın olsaydıkta bi ara grupcak görüşseydik. Sizden haber alamayınca bunalıyorum.
Ay nasıl olurdu acepDüşünsene hepimizin görüştüğünü bir kısmı hamile, bir kısmının kucağında çocuk :)
Bana da görümce geliyorKaynanam yarın bize geliyor yaaa ben bukadına niye takmış durumdayım? Göresim gelmiyor.Birşeyde yaptığı yok bana ama hamileyken gıcık olma başlamıştı hala gitmedi :)
Esas sen nasılsın nur? Bebiş nasıl ? Hem fiziken hem ruhen çok daha iyiyim de nolurKızlar nerelerdesiniz?inşallah keyifler yerindedir.yenidencan nasil oldun?bebiş nasil?
İyiymiş merak etme :)Esas sen nasılsın nur? Bebiş nasıl ? Hem fiziken hem ruhen çok daha iyiyim de nolur
Kız İlknur napıyosun?Anam topik ruh gibi...Nerdesiniz kızlar yazın hele iki kıdım kelam yaa
Ay Nurcan topiği yenileyip duruyorum kızlar nerde yahuKız İlknur napıyosun?Anam topik ruh gibi...
İş güç canım,bi iyi bi kötüyüm.sen nasılsın?bebiş nasıl?Kızlar nerelerdesiniz?inşallah keyifler yerindedir.yenidencan nasil oldun?bebiş nasil?
doğuranlar bebişe daldılar,doğurmayanlar da gezmelerdemi ki acep?Ay Nurcan topiği yenileyip duruyorum kızlar nerde yahu
Bilmem ki.. İyi olsunlar da. Sende ne var ne yok ?doğuranlar bebişe daldılar,doğurmayanlar da gezmelerdemi ki acep?
Canım biz iyiyiz cok şükür.11 günlük olduk.kızımla aramizdaki bağ gün gectikce gücleniyor.fiziken gayet iyiyim.psikolojikman da arada gelen dalgalanma harici iyiyim.o da hormonlarin düşüşünden kaynaklidir diye düşünüyorum.bizim ev hergun kalabalik.göz aydınligina gelen giden cok oluyo.Allahtan huysuzlugum hassasiyetim yok,hicbirsey simdilik gözüme batmiyor.inş böylede devam eder.Esas sen nasılsın nur? Bebiş nasıl ? Hem fiziken hem ruhen çok daha iyiyim de nolur
Amin canım inşallah böyle devam eder daha da iyi olursunCanım biz iyiyiz cok şükür.11 günlük olduk.kızımla aramizdaki bağ gün gectikce gücleniyor.fiziken gayet iyiyim.psikolojikman da arada gelen dalgalanma harici iyiyim.o da hormonlarin düşüşünden kaynaklidir diye düşünüyorum.bizim ev hergun kalabalik.göz aydınligina gelen giden cok oluyo.Allahtan huysuzlugum hassasiyetim yok,hicbirsey simdilik gözüme batmiyor.inş böylede devam eder.
Kız bi doğum fotoğrafçısı olsa iyi,ağzım açık ağustos annelerindeyim ben de..neler konuşuluyo ne güzel.ben de dalıyorum aralarına :)hamileliği bitecegi içın üzülenler,bebeğinin kıpırdamalarını,tekmelerini özleyeceğini söyleyenler...dondurucuya domates,biber,börek koyanlar sayfalarca tarifler,alınan beşiklerin,arabaların fotoları,misafirlere ne ikram etsekler,kilolar,catlaklar,büyüyen göğüsler,özledim kuzucuğumu bugün randevum var göreceğim diye sevinenler....Millet doğum fotografçisi arıyor biz depresyonla uğraşıyoruz. Rabbim yardımcımız olsun.
Ben dört aylık bebekken annem erkek kardeşime hamile kalmış.aramızda bir yaş var anlayacağın.oturmuş gözlerini oymaya çalışırken annemler yetişmiş....3 yaşında oyyy tatlıdır o daSlm kizlar nasilsiniz ben okuyorum ama yazamiyorum inanki sabahtan beri simdi oturdum bebek ev isi bitmiyoki benim 2. Oglan cok kiskaniyo devamli ondan korumak zorundayim bebegi zarar verir diye korkuyorum simdilik uyle bi girirsinde bulunmadi ama 3 yasinda daha ne yapacagi belli olmaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?