Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ben dört aylık bebekken annem erkek kardeşime hamile kalmış.aramızda bir yaş var anlayacağın.oturmuş gözlerini oymaya çalışırken annemler yetişmiş....3 yaşında oyyy tatlıdır o da
:)) gecen bebegi operken beni gordu diyoki sen o bebe uuptunn optun bile diyemiyo uuuptunn :) normalde sevmiyorum kesinlikle onun yaninda ama farketmedim arkamdaymis operken gordu beni

Kızlar bende karşıdaydım görümcemde kaynanam falan vardı onlarıda yolcu ettik bizde geçtik Kadıköy e eve geçicez

Yaniyor ya burası, sıcaklar birden bastırdı, bebek yüzünden denize de gidemiyorum ,:/ sabah 4 tane aşısı var kıyamam ya (( bu arada ilacı 25 mg â düşürdüm kızlar, arada başım dönüyo vearada üzülüp ağlıyorum bunalıyorum ama geçiyor. Gerçi i ilacın dozu yuksekken de vardı.

Keşke rahatlıkla 100mg yapsan çok mutlu olursun :)

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir takipteyim sizleri..27 haftalık gebeyim ve panik ataklıyım ben de (

Hayırlı ramazanlar bu arada..Rabbim bu güzel günlerin hatırına hepimize iyilik sağlık versin.burada doğum yapanları okuyup moral buluyorum. Bugüne kadar çok zor günler geçirdim. Yine ruh halim dalgalı ama biliyorum ki yalnız değilim. .ve biliyorum ki bu günler de geçecek insallah

Anam oralar cayır cayırdır şimdi,bana da bastılar demin yanıyorum kendi çapımda..Berfin ağlıyor mu aşı yapılırken:/

Hoşgeldin canım hayırlı ramazanlar.kaç yaşındasın,ilk gebeliğin mi ,tedavi görüyor musun?

Merhaba arkadaşlar.Yazmam biraz uzun sürdü kusura bakmayın.
Sebebi fazla kilolu olduğum için ağrılarım va acılarımı çok fazla hissetmem.hiçbiriniz benim kadar kilolu değilsiniz amaaaa sakın fazla kilo almayın.
Saat 9 da ameliyat için alt kata indirildim.beni 2 kişi karşıladı.ameliyet masasına oturdum. Anestezu doktoru ilgili ve rahat birisu idi.kilodan dolüyı iğnelerdeki ilaçlar ilerlememiş , o yüzden bir kaç kez denemek zorunda kaldılar.Ama korkmayın çok acıtmıyor.
Benim birtakım sorunlarım oldu ama bunların geneli galiba kilomun fazla olmasından kaynaklğymış.

Anam oralar cayır cayırdır şimdi,bana da bastılar demin yanıyorum kendi çapımda..Berfin ağlıyor mu aşı yapılırken:/
Ebe perşembe günü gelin dedi, komşunun uysal oğlu o gib hic uyumamış, eğer o uyumadıysa bu 1 hafta uyumaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…