- 7 Ocak 2016
- 814
- 322
- 23
:)) gecen bebegi operken beni gordu diyoki sen o bebe uuptunn optun bile diyemiyo uuuptunn :) normalde sevmiyorum kesinlikle onun yaninda ama farketmedim arkamdaymis operken gordu beniBen dört aylık bebekken annem erkek kardeşime hamile kalmış.aramızda bir yaş var anlayacağın.oturmuş gözlerini oymaya çalışırken annemler yetişmiş....3 yaşında oyyy tatlıdır o da
Kizz bu arada 30 haftalik olmussunnnn masallhh dogurunca gunler daha cabuk geciyoBen dört aylık bebekken annem erkek kardeşime hamile kalmış.aramızda bir yaş var anlayacağın.oturmuş gözlerini oymaya çalışırken annemler yetişmiş....3 yaşında oyyy tatlıdır o da
Kız yerim ben onun uuuptunn diyen ağzını...:)) gecen bebegi operken beni gordu diyoki sen o bebe uuptunn optun bile diyemiyo uuuptunn :) normalde sevmiyorum kesinlikle onun yaninda ama farketmedim arkamdaymis operken gordu beni
Ayy sorma oldum valla...heyecan ve korku ilerliyor...Kizz bu arada 30 haftalik olmussunnnn masallhh dogurunca gunler daha cabuk geciyo
Aynen öyle oldu.Ayrıca telefonumda sıkıntı vardı çözmeye çalışayım derken tüm rehber -mesaj tüm bilgişr herşey silindi ve üstüne telefonsuz kaldımdoğuranlar bebişe daldılar,doğurmayanlar da gezmelerdemi ki acep?
Yaniyor ya burası, sıcaklar birden bastırdı, bebek yüzünden denize de gidemiyorum ,:/ sabah 4 tane aşısı var kıyamam ya(( bu arada ilacı 25 mg â düşürdüm kızlar, arada başım dönüyo vearada üzülüp ağlıyorum bunalıyorum ama geçiyor. Gerçi i ilacın dozu yuksekken de vardı.
Ah ah 100 yapmayı düşünürken 25 e düştümKeşke rahatlıkla 100mg yapsan çok mutlu olursun :)
Günaydın. Bu arada herkese hayırlı ramazanlar..Kızlar gunaydın
Amannnn aksilik...Aynen öyle oldu.Ayrıca telefonumda sıkıntı vardı çözmeye çalışayım derken tüm rehber -mesaj tüm bilgişr herşey silindi ve üstüne telefonsuz kaldım
Anam oralar cayır cayırdır şimdi,bana da bastılar demin yanıyorum kendi çapımda..Berfin ağlıyor mu aşı yapılırken:/Yaniyor ya burası, sıcaklar birden bastırdı, bebek yüzünden denize de gidemiyorum ,:/ sabah 4 tane aşısı var kıyamam ya(( bu arada ilacı 25 mg â düşürdüm kızlar, arada başım dönüyo vearada üzülüp ağlıyorum bunalıyorum ama geçiyor. Gerçi i ilacın dozu yuksekken de vardı.
Günaydın canımKızlar gunaydın
Sana da canım.hayırlar bereketler getirsin ramazan...Günaydın. Bu arada herkese hayırlı ramazanlar..
Hoşgeldin canım hayırlı ramazanlar.kaç yaşındasın,ilk gebeliğin mi ,tedavi görüyor musun?Hayırlı ramazanlar bu arada..Rabbim bu güzel günlerin hatırına hepimize iyilik sağlık versin.burada doğum yapanları okuyup moral buluyorum. Bugüne kadar çok zor günler geçirdim. Yine ruh halim dalgalı ama biliyorum ki yalnız değilim. .ve biliyorum ki bu günler de geçecek insallah
Ebe perşembe günü gelin dedi, komşunun uysal oğlu o gib hic uyumamış, eğer o uyumadıysa bu 1 hafta uyumaz :)Anam oralar cayır cayırdır şimdi,bana da bastılar demin yanıyorum kendi çapımda..Berfin ağlıyor mu aşı yapılırken:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?