Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Hoşgeldin canım hayırlı ramazanlar.kaç yaşındasın,ilk gebeliğin mi ,tedavi görüyor musun?
Hosbulduk canım. 34 yaşındayım. İkinci gebeliğin. .8 yaşında bir kızım var.. 12 yıldır panik ataklıyım. .bu süreçte ilaç terapi aldım. .dönem dönem de iyi oldum ama tekrar geldi..gebeliğin başında ilacı kestim ama 18 haftada tekrar başladım. .şu an ilaç kullanıyorum

Şimdi iyi misin,bebek nasıl?emziriyor musun?moralin,ruh durumun nasıl?

Ne kullanıyorsun,kaç mg.canım?ilk bebeğinde nasıldı hamileliğin?bende de depresyon ve okb hortladı hamilelikte,mahvoldum ilk oniki haftada..şimdi daha iyiceyim,takıntı ve ofke patlamalarım çok.hayırlısıyla bir doğursak..

Slm kızlar.bugün 12 günluk olduk.yarin özelde cocuk doktoruna randevu aldık.bebişin iyi bir doktorda kilo ve sağlik olarak takibi şart.gebelik zehirlenmesi yaşamasaydim sezeryan doğumum bugun olacakti.buna da sükür.sağliğimiz yerinde.sadece kilomuz az,onu da aliyoruz yavaş yavaş.

Canim cok gecmis olsun.umarim simdi iyisinizdir.detayi müsait oldugunda yazarsin artik.

Cipram 20 mg ve atarax kullanıyorum. İlk bebegimde ilaç kullanmadim. .ilk haftalarda biraz zorlamisti. Sonra 21. Haftada rahim açılması gorulunce erken doğum riskiyle evde raporlu devam ettim gebeliğe. Normalde çalışıyorum kamuda..sadece ağlama nöbetleri olurdu ama o da çok bunaltmazdi en azından evde yalnız kalabilirdim. Doktor sancı giderici ve ciğer geliştirici iğne ile 38. Haftayı bulduk ve doğum yapmıştım. Bu bebekte mahvoldum.3 ay bişey yiyemedim. Sonra panik hortladı. Titremeler başladı. Uyku yok..yemek gecmiyor boğazımdan. .nerdeyse hastanelik olmuştum ki ilaclar rahatlattı biraz. .şu an da var sıkıntılarım. .yalnız dışarı çıkamıyorum. .evde yalnız kalmak istemiyorum ama elden ne gelir. .çok sıkılıyorum. .bi bakıyorum yine kendime odaklanmisim ve kötü hissediyorum kendimi..daha üç ay var neredeyse. .bazen nasıl geçecek bu zaman diyorum .ne diyeyim. .Allah beterinden korusun arkadaşım. .Rabbim tüm dardakileri kurtarsın. .zor..

Yenidencan çok geçmiş olsun. .güle güle büyüt bebeğini. .sen ve bebeğin iyisiniz ya..gerisi geçer nasılsa. .Allah başka dert vermesin. .darısı bizlerin başına

Maşallah canım. Kiloyu alır merak etme sen. Çok yaramaz değil herhalde cimcime. Ameliyat yerin nasıl oldu.

Hoşgeldin aramıza. Çok berbat bişey bu panik atak ilaç kullanalı iyiyim ama yokluyor yine deliriyorum. Doğum korkum var çok. Sizin ikinci çocuk biz ilk de böyleyiz ikinci için insan korkuyor. Allah yardımcımız olsun. Bizi anlayanlarla karşılaştırsın eş ve ailenin desteği çok önemli çünkü. Çarpıntı falan oluyor mu sizde ne kadar sürüyor

Seninki kız mıydı unuttum valla, adi ne olucak, inşallah seninki uysal olur benimki piskopat çıktı :))))) cadı ya:))) kaşlarını catiyo sinirlenince.
Yok erkek canım onunda senin kız için dedi sanırsam onu. Ne kadarlık oldu bebişimiz büyüdü artık uslanır

Seninki kız mıydı unuttum valla, adi ne olucak, inşallah seninki uysal olur benimki piskopat çıktı :))))) cadı ya:))) kaşlarını catiyo sinirlenince.
Ahahsha bayılırım ben konuşkan da olur o:))valla benim oğlan babası gibi uslu olacak korkarım.Adı yiğit olacak inşallah teyzesi..

Ben de yıllarca cipramın kardeşi cipraleksi kullandim.sinirim icin gidiyordum dr.lara.depresyonlar oluyordu ama hafifti,en buyuk sikayetim öfke krizleriydi.3sene once cok buyuk bir depresyon gecirmistim.majör depresyon yani.hamileligin 7.haftası geldi.8.hafta hastaneye yattım ertesi gün taburcu ettiler hamileyim diye galiba.sinir ve öfke nöbetleri ve okb de vuruyor zamsn zaman.ben de 3ay yemek yiyemedim.eve giremedim sağda solda gezindim.panik atak yok bende depresyon ağır oluyor bende canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…