Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Hayirli ramazanlar kizlar . Bende bu gece sifir uyku cektim sabah 6 dan sonra uyudu minik adam bende 1 2 saat uyudum ama oglani okula gonderemedim cok uykum vardi cunku sabah 2 numara yanima geldi bi opuyo beni bi baktim cocuk yaniyo bide o eklendi basima neyse kalkip ilgileneyim yedirip ilac vereyim dedim kucuk aglamaya basladi :) altini degistirdim emzirdim yatirdim ama 5 dakka uyuyo esimide uyandirmak istemezdim oruclu diye ama mecbur kaldim. Bebisi teslim edip kahvalti hazirladim yedirdim cocuklariilaclarini verdim atesi dustu sukur tabi bu arada afedersiniz tuvalete gidemiyorum kenya dansi yapa yapa is yapiyorum yoksa ev sele gidecek simdi hersey yolundabebeis uyuyo kucuk iyi atsi dustu iyiki anneyim

Hosbulduk..benim doğum korkum yok hatta doğumu yapsam da kurtulsam diyorum. Benim çarpıntı değil de sürekli kaygı korku hali var.evde duramıyorum yalnız. ..dışarı da çıkamıyorum. .sürekli bi tedirginlik..Bazen iyi oluyorum ama çok sürmüyor tekrar huzursuza bagliyorum

Ben de anlamadım panik atak mi depresyon mu ama beni yoruyor..kimseye de anlatamiyosun. .çeken bilir bu derdi...sürekli korkular kaygılar. .kafam sepet gibi. .evde yalnızım..zaman geçmiyor. ..çok zor günler geçirdim. .bu günüme şükür. .

Maşallah sana canım benimde eşim tutuyo oruç bende tutmak istiyorum ama korkuyorum. İyi hallediyosun çocukları ya valla. Varmı yanında biri falan. Allah hepsine sağlıklı guzel omurler versin çok tatlılar hele kuçuk adam bakalım benimki nasıl olacak kız ramazan bitecek benim oğlan gelecek inşallah :)

Bende çarpıntı var hamilelikte ekstra arttı zaten kaygı vs oluyor huzursuzluk inşallah geçer ilk doğum nasıldı normal mi

Biz karşıdaydık yoğun bi hafta oldu öldüm hep ya. Doktora gittin mi canım ben daha gidemedim bişey yapmıyolat herhalde demi
Canım bikaç gün önce gittim kan ve idrar tahlilleri yapıldı. İdrarda iltihap varmış ilaç verdi. Bol su iç dedi. Bebek 2400 grmiş 46 cmmiş. Ama çatı için bişey demedi. Bi arkadaşım çatı muayenesi olmuştu biraz canımı yaktı demişti.

İyi iyi maşallah ben daha doktor bulamadım :) kaldım ortada. O muayeneden bende çok korkuyorum

İlk doğum sezeryandi. .bu da öyle olur heralde
Doğumdan tek korkan benim herhalde sayfa da hele Bi atlattıyım da. Paniğimi bu da tetikliyo o anı düşündükçe. Allah'ım şu mübarek ay hürmetine yardım etsin banada diğer arkadaşlarıma da

Ah canım Allah kolaylık versin.Bu kadar zorluğa iyi ki anneyim diyorsan umit kaplar benim içimi:))

Doğumdan tek korkan benim herhalde sayfa da hele Bi atlattıyım da. Paniğimi bu da tetikliyo o anı düşündükçe. Allah'ım şu mübarek ay hürmetine yardım etsin banada diğer arkadaşlarıma da
Kız ben varım ..ödüm patlıyor doğumdan ..amin..

Civilim comdan banyo setiyle tirnak makasi seti aldim,sevi bebe markası ve indirimde kızlar.
Gitti gidiyordan da sampuanıydı pisik kremi ,sabun,islak mendilvs.ydi set aldım canta hediyeli ustelik... tek tek almayin marketlerden,boyle daha ekonomik...

Nst den bir biyolog olarak anlamasam dahi girdim. Herşey yolundaymış. Çatı muayenesi alttan yapıldığı için ürküyorum.
Amaannnn onda da yat yat yarım saat patladım ben sıkıntıdan...bebek hareket etmiyor pek dedim dr.a o da nst istedi 29.haftaydı...

Ayrıca normal doğum düşündüğüm için bende çok korkuyorum özgecim. Açılma olur mu sancım olur mu yoksa suni sanciya gerek kalır mı ya doğru ikınamazsam ödem oluşursa bebeğin kafasinda. Peki kesik atılırsa Daha neler neler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…