- 7 Ocak 2016
- 814
- 322
- 23
Hosbulduk..benim doğum korkum yok hatta doğumu yapsam da kurtulsam diyorum. Benim çarpıntı değil de sürekli kaygı korku hali var.evde duramıyorum yalnız. ..dışarı da çıkamıyorum. .sürekli bi tedirginlik..Bazen iyi oluyorum ama çok sürmüyor tekrar huzursuza bagliyorumHoşgeldin aramıza. Çok berbat bişey bu panik atak ilaç kullanalı iyiyim ama yokluyor yine deliriyorum. Doğum korkum var çok. Sizin ikinci çocuk biz ilk de böyleyiz ikinci için insan korkuyor. Allah yardımcımız olsun. Bizi anlayanlarla karşılaştırsın eş ve ailenin desteği çok önemli çünkü. Çarpıntı falan oluyor mu sizde ne kadar sürüyor
Ben de anlamadım panik atak mi depresyon mu ama beni yoruyor..kimseye de anlatamiyosun. .çeken bilir bu derdi...sürekli korkular kaygılar. .kafam sepet gibi. .evde yalnızım..zaman geçmiyor. ..çok zor günler geçirdim. .bu günüme şükür. .Ben de yıllarca cipramın kardeşi cipraleksi kullandim.sinirim icin gidiyordum dr.lara.depresyonlar oluyordu ama hafifti,en buyuk sikayetim öfke krizleriydi.3sene once cok buyuk bir depresyon gecirmistim.majör depresyon yani.hamileligin 7.haftası geldi.8.hafta hastaneye yattım ertesi gün taburcu ettiler hamileyim diye galiba.sinir ve öfke nöbetleri ve okb de vuruyor zamsn zaman.ben de 3ay yemek yiyemedim.eve giremedim sağda solda gezindim.panik atak yok bende depresyon ağır oluyor bende canım.
Maşallah sana canım benimde eşim tutuyo oruç bende tutmak istiyorum ama korkuyorum. İyi hallediyosun çocukları ya valla. Varmı yanında biri falan. Allah hepsine sağlıklı guzel omurler versin çok tatlılar hele kuçuk adam bakalım benimki nasıl olacak kız ramazan bitecek benim oğlan gelecek inşallah :)Hayirli ramazanlar kizlar . Bende bu gece sifir uyku cektim sabah 6 dan sonra uyudu minik adam bende 1 2 saat uyudum ama oglani okula gonderemedim cok uykum vardi cunkusabah 2 numara yanima geldi bi opuyo beni bi baktim cocuk yaniyo bide o eklendi basima neyse kalkip ilgileneyim yedirip ilac vereyim dedim kucuk aglamaya basladi :) altini degistirdim emzirdim yatirdim ama 5 dakka uyuyo esimide uyandirmak istemezdim oruclu diye ama mecbur kaldim. Bebisi teslim edip kahvalti hazirladim yedirdim cocuklariilaclarini verdim atesi dustu sukur tabi bu arada afedersiniz tuvalete gidemiyorum kenya dansi yapa yapa is yapiyorum yoksa ev sele gidecek simdi hersey yolundabebeis uyuyo kucuk iyi atsi dustu iyiki anneyim
Bende çarpıntı var hamilelikte ekstra arttı zaten kaygı vs oluyor huzursuzluk inşallah geçer ilk doğum nasıldı normal miHosbulduk..benim doğum korkum yok hatta doğumu yapsam da kurtulsam diyorum. Benim çarpıntı değil de sürekli kaygı korku hali var.evde duramıyorum yalnız. ..dışarı da çıkamıyorum. .sürekli bi tedirginlik..Bazen iyi oluyorum ama çok sürmüyor tekrar huzursuza bagliyorum
Biz karşıdaydık yoğun bi hafta oldu öldüm hep ya. Doktora gittin mi canım ben daha gidemedim bişey yapmıyolat herhalde demiHenüz yapılmadı canım 38 veya 37 de yaparlar herhalde. İnşallah normal doğum olur.
İlk doğum sezeryandi. .bu da öyle olur heraldeBende çarpıntı var hamilelikte ekstra arttı zaten kaygı vs oluyor huzursuzluk inşallah geçer ilk doğum nasıldı normal mi
Canım bikaç gün önce gittim kan ve idrar tahlilleri yapıldı. İdrarda iltihap varmış ilaç verdi. Bol su iç dedi. Bebek 2400 grmiş 46 cmmiş. Ama çatı için bişey demedi. Bi arkadaşım çatı muayenesi olmuştu biraz canımı yaktı demişti.Biz karşıdaydık yoğun bi hafta oldu öldüm hep ya. Doktora gittin mi canım ben daha gidemedim bişey yapmıyolat herhalde demi
Hoşgeldin canım. Rabbim şifa versin inşallah.İlk doğum sezeryandi. .bu da öyle olur heralde
İyi iyi maşallah ben daha doktor bulamadım :) kaldım ortada. O muayeneden bende çok korkuyorumCanım bikaç gün önce gittim kan ve idrar tahlilleri yapıldı. İdrarda iltihap varmış ilaç verdi. Bol su iç dedi. Bebek 2400 grmiş 46 cmmiş. Ama çatı için bişey demedi. Bi arkadaşım çatı muayenesi olmuştu biraz canımı yaktı demişti.
Hosbulduk canım. Allah hepimize şifa versin inşallah şu mübarek günün hürmetine. .Hoşgeldin canım. Rabbim şifa versin inşallah.
Doğumdan tek korkan benim herhalde sayfa da hele Bi atlattıyım da. Paniğimi bu da tetikliyo o anı düşündükçe. Allah'ım şu mübarek ay hürmetine yardım etsin banada diğer arkadaşlarıma daİlk doğum sezeryandi. .bu da öyle olur heralde
Sorma özge bende çatı muayenesinden çok korkuyorum. Rabbim yardımcımız olsunİyi iyi maşallah ben daha doktor bulamadım :) kaldım ortada. O muayeneden bende çok korkuyorum
nst ye falan girmedin daha demi. O an doktora bağlı işte inşallah umduğumuzdan kolay olurSorma özge bende çatı muayenesinden çok korkuyorum. Rabbim yardımcımız olsun
Ah canım Allah kolaylık versin.Bu kadar zorluğa iyi ki anneyim diyorsan umit kaplar benim içimi:))Hayirli ramazanlar kizlar . Bende bu gece sifir uyku cektim sabah 6 dan sonra uyudu minik adam bende 1 2 saat uyudum ama oglani okula gonderemedim cok uykum vardi cunkusabah 2 numara yanima geldi bi opuyo beni bi baktim cocuk yaniyo bide o eklendi basima neyse kalkip ilgileneyim yedirip ilac vereyim dedim kucuk aglamaya basladi :) altini degistirdim emzirdim yatirdim ama 5 dakka uyuyo esimide uyandirmak istemezdim oruclu diye ama mecbur kaldim. Bebisi teslim edip kahvalti hazirladim yedirdim cocuklariilaclarini verdim atesi dustu sukur tabi bu arada afedersiniz tuvalete gidemiyorum kenya dansi yapa yapa is yapiyorum yoksa ev sele gidecek simdi hersey yolundabebeis uyuyo kucuk iyi atsi dustu iyiki anneyim
Kız ben varım ..ödüm patlıyor doğumdan ..amin..Doğumdan tek korkan benim herhalde sayfa da hele Bi atlattıyım da. Paniğimi bu da tetikliyo o anı düşündükçe. Allah'ım şu mübarek ay hürmetine yardım etsin banada diğer arkadaşlarıma da
Nst den bir biyolog olarak anlamasam dahi girdim. Herşey yolundaymış. Çatı muayenesi alttan yapıldığı için ürküyorum.nst ye falan girmedin daha demi. O an doktora bağlı işte inşallah umduğumuzdan kolay olur
Amaannnn onda da yat yat yarım saat patladım ben sıkıntıdan...bebek hareket etmiyor pek dedim dr.a o da nst istedi 29.haftaydı...Nst den bir biyolog olarak anlamasam dahi girdim. Herşey yolundaymış. Çatı muayenesi alttan yapıldığı için ürküyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?