Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kız ben varım ..ödüm patlıyor doğumdan ..amin..
Canım. Hiç. Korkma.ben ilk bebegimde ister istemez aklıma doğum anı gelince korkardim ama doğum saati gelince bana bir hal oldu. Öyle bir sakinlik geldi ki sorma.o yüzden kendini hiç kasma lütfen. Allah bi cesaret veriyor. Öyle düşün. Yoksa hiçbirimiz doguramazdik

Aynen bende onları düşünüyorum hep kesi illa ki oluyormuş. Geçen ishal ağrısını doğuruyorum sandım anladım ki acıyla insan ameliyatta diyormuş ama inşallah gerek kalmaz pozitif doğum hikayeleri var okuyun çok güzel oyle olmasını istiyorum çok ya

Ama birazda doğuma girince oldu bittiye geliyor canım inşallah bir avazda doğururuz :)

Kızlar yazdıklarınızı okuyorum yavaş yavaş.uyumakta zorluk çekiyorum bebekla ilgili anksiyetem tavan yaptı
vücudum dinlenekediği uçir de çok bitkin ve halsizim.2 gün önce 3 saat uyimuştim ertesi günü çok eyi oldum.beynimde tarif edemediğim bir uyuşukluş ve çevreyi algımamada sğkıntılarğm var
galiba yorgunluk ve uykusuzluktan.
İlaca 50mg olarak devam edeyorum.
Bebek iyi çok şükür Hamdolsun .biberonla mama verdik şimdi meme ile kavga ediyor

Kıyamam canım psikiyatriye görün belki ilacını değiştirir veya dozunu arttırır anksiyeten için

Ne kullanıyorsun

Ne güzel şimdi iyisin,fiziksel olarakta ruhsal olarakta herşey hamilelikte daha iyi olacak

Cnm 100 mg yapsan?

Ama birazda doğuma girince oldu bittiye geliyor canım inşallah bir avazda doğururuz :)
Oyle olur herhalde canım herkes sakinlik geliyor falan diyor Allah büyüktür ben aslında bebiş doğsun istiyorum 36 37 de ya sabırsızlanıyırum da korkuyorum da inşallah normal olur da

Ot mot bişey içme dr.una sormadan kuzum erken doğuma sebep mebep olur mazallah...
canım o ot sancın başladığında suya koyuyorsun açılıyor rahmin açılması sağlanıyor kolay doğum oluyormuş doğum bitince de çıkarıp kuruyormuş falan. Umreye gidenlere dedik bulamadılar Eminönü de varmış herhalde

Oyle olur herhalde canım herkes sakinlik geliyor falan diyor Allah büyüktür ben aslında bebiş doğsun istiyorum 36 37 de ya sabırsızlanıyırum da korkuyorum da inşallah normal olur da
Özge bende sana onu dicektim gelsinler 37 de artık yaa. Hem ruhen hem fiziken pertim artık

Gelsinler evet, uykusuzluk, aşk, tarifsiz bir merhamet ve sevgi onlarla beraber gelicek, senin gözlerinin icine bakıp gülen senin onu koşulsuz ve onun seni sevdiğine emin olduğun bir aşk. Hamilelik zor du, doğum kolaydı, annelik zor ve güzel, ben artik piskopata bağladım yolda yürürken ya ben bayılırsam kızım nolcak, pazardayken arabasını asla bırakmıyorum işin kakasini çıkardım evet gece uyurken bile camı kapatıyorum ya hırsız girerde bebegimi alırsa diye, kaygılar sekil değiştirdi:) Allah bebeklerimizi bize bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…