Ben bazen bu halde olacağıma uykusuz kalktım istiyorum pişman oluyorum hamile olduğuma daha evliliğin tadını çıkaramadım para biriktiremedim diye ama mübarek ay da Allah ın bi bildiği vardır. Doğunca daha iyi anlar herhalde insan görmeden etmeden belli olmaz demi yani karnın olmasıyla bir değilGelsinler evet, uykusuzluk, aşk, tarifsiz bir merhamet ve sevgi onlarla beraber gelicek, senin gözlerinin icine bakıp gülen senin onu koşulsuz ve onun seni sevdiğine emin olduğun bir aşk. Hamilelik zor du, doğum kolaydı, annelik zor ve güzel, ben artik piskopata bağladım yolda yürürken ya ben bayılırsam kızım nolcak, pazardayken arabasını asla bırakmıyorum işin kakasini çıkardım evet gece uyurken bile camı kapatıyorum ya hırsız girerde bebegimi alırsa diye, kaygılar sekil değiştirdi:) Allah bebeklerimizi bize bağışlasın.
Karnimdayken nefret ediyordum, anneme sen bakarsın benim işim olmaz diyordum, şimdi 5 dk bırakmam kimseye :) doğunca anlarsın.Ben bazen bu halde olacağıma uykusuz kalktım istiyorum pişman oluyorum hamile olduğuma daha evliliğin tadını çıkaramadım para biriktiremedim diye ama mübarek ay da Allah ın bi bildiği vardır. Doğunca daha iyi anlar herhalde insan görmeden etmeden belli olmaz demi yani karnın olmasıyla bir değil
Bende uyanamam sinirlenirim falan diye korkuyorum işte bakalım ama sizler oyle diyorsanız vardır bi bildiğinizKarnimdayken nefret ediyordum, anneme sen bakarsın benim işim olmaz diyordum, şimdi 5 dk bırakmam kimseye :) doğunca anlarsın.
Cipram 20 mg ve atarax kullanıyorum. Ama bugünlerde yine zorluyor beni. .yetmiyor mu bilemedim. .Ne kullanıyorsun
Özele nerden yazıyoruz arkadaşlarVatsapp grubu kuralım kızlar, isteyen tlf no sunu özelime mesaj atsin, biz ece ile görüşüyoruz.
kız özge bende varımya askolsunDoğumdan tek korkan benim herhalde sayfa da hele Bi atlattıyım da. Paniğimi bu da tetikliyo o anı düşündükçe. Allah'ım şu mübarek ay hürmetine yardım etsin banada diğer arkadaşlarıma da
O nekiValla korkan birilerini daha görmek içimi rahatlattı ne yalan söyleyin canım. Meryem ana eli otu diyolar ya ondan almayı düşünüyorum
Vandayım canım kaburga ağrıları yaşıyorum bebeğim çokta hareketli öyle tekmeler atıyor ki bazen nevrim dönüyor. Bu arada özge bende senin gibi düşünüyorum yaa daha evliliğin atanmanın tadını çıkarmadan hamile kaldımAynen ya bende valla doğuralım da geçsin artık bunlar. Karnın ne alemde kaburga ağrısı vs yaşıyor musun? Sen van dasın demi.
Hamilelikten önce de bu dozda mı kullanıyordun ?Cipram 20 mg ve atarax kullanıyorum. Ama bugünlerde yine zorluyor beni. .yetmiyor mu bilemedim. .
Hıcbırsey cocugun olmadan öncekı gıbı olmuycak malesef ıstedıgın gıbı uyuyabıycan koltuga bıle uAnamıycan rahat rahat bende bu yuzden hıc cocuk ıstemıyodum ama olcagı varsa oluyorVandayım canım kaburga ağrıları yaşıyorum bebeğim çokta hareketli öyle tekmeler atıyor ki bazen nevrim dönüyor. Bu arada özge bende senin gibi düşünüyorum yaa daha evliliğin atanmanın tadını çıkarmadan hamile kaldımŞimdi artık hiçbirşey çocuksuz olduğu gibi olmayacak ki. Hala severmiyim derdindeyim. Dreamy ne güzel anlatmış :)
Pardon canım unuttum ama ben kadar korkmuyosundur taa ne zamandır korkuyorum diyip duruyorum yaklaştıkça rüyalarda doğuruyorumKı
kız özge bende varımya askolsun
Benim bazen ağrıyor aşadamı anlamadım ki neresi neremde bilmiyorum benim bebekte çok hareketli yolda falan bi vuruyor iki büklüm kalıyorum. Sorma evlilik yıldönümünde bebekleyim. Valla surda bi ay sonra gorecez canım ki inşallah 40 hafta falan olmadan doğar ya of ofVandayım canım kaburga ağrıları yaşıyorum bebeğim çokta hareketli öyle tekmeler atıyor ki bazen nevrim dönüyor. Bu arada özge bende senin gibi düşünüyorum yaa daha evliliğin atanmanın tadını çıkarmadan hamile kaldımŞimdi artık hiçbirşey çocuksuz olduğu gibi olmayacak ki. Hala severmiyim derdindeyim. Dreamy ne güzel anlatmış :)
Canım bi ot normal doğumun kolay olması için kimisi kullanmış kolay doğurmuş bende bişey kaybetmem denemekte fayda varO neki
Resim var ya hepimizin oraya tıkla özel mesaj at der. Kime yazacaksan onun resmine tıkla özel mesaj at deÖzele nerden yazıyoruz arkadaşlar
Bende 40 a kadar kalsın istemiyorum. Papatya çayı da açılma yapıyormuş. Sık alınan duş ve cinsel ilişki de. Ama erken doğumla bebeğe bişey olur diye de korkuyorumBenim bazen ağrıyor aşadamı anlamadım ki neresi neremde bilmiyorum benim bebekte çok hareketli yolda falan bi vuruyor iki büklüm kalıyorum. Sorma evlilik yıldönümünde bebekleyim. Valla surda bi ay sonra gorecez canım ki inşallah 40 hafta falan olmadan doğar ya of of
Ben gibi araştırıyorsun sende. Valla bana erken doğum riskin var dedi o kadar yorulmama iş yapmama rağmen bişey olmadı. beya da büyüyorlar artık 37 ye ne kaldı zatenBende 40 a kadar kalsın istemiyorum. Papatya çayı da açılma yapıyormuş. Sık alınan duş ve cinsel ilişki de. Ama erken doğumla bebeğe bişey olur diye de korkuyorum
:) araştırmaz olur muyum yürüyüş banyo papatya çayı cinsel ilişki bunlar açılmaya sebep.Ben gibi araştırıyorsun sende. Valla bana erken doğum riskin var dedi o kadar yorulmama iş yapmama rağmen bişey olmadı. beya da büyüyorlar artık 37 ye ne kaldı zaten
İçinden gelmiş yazmışsın ne güzel gerçekten banada çok kotu geçti herşey hamileliği kolay sanıyordum meğerse bu hastalıkla on kat daha zor. Bu günlere geldik inşallah daha da iyi oluruz herşey sonsuza dek surmez ya elbet Allah'ımında bi bildiği vardır. Mübarek ayların hürmetine içimize ferahlık versin korkularımızdan emin olalım ve bebişlerimizi evimizi sevelim.Ben bide işime hiç gidemedim ekimin sonunda hamile kaldığımı öğrenince biranda başladı felaket. Herşey alt üst oldu hergün korkunç bir hızla kilo verdim. Korkunç bir halsizlik günde 4-5 kesi bulan kusmalar. Anlayışsız bir müdürüm vardı aday öğretmenim diye daha da üstüme gelen ona rağmen 4 kez 10ar günlük raporlar 3 kezde heyet raporları aldım. Herkesten herşeyden nefret ediyordum eşimin ailesinden batmandan işimden evimden kendimden bebekten. önce sadece hamilelikten zannettim 10. Hafta farkettim ki ağır bir depresyon geçiriyorum. İlacımı içmek için 12. Haftanınbitmesini bekledim. Hergün neden korunmadık diye eşimle kavgalar ettim bebeği aldırmak istedim ölsün istedim beraber ölelim istedim. Saçlarım haftalarca tarak yüzü görmedi. Banyo yapmak öyle lükstü ki. Evi afedersiniz b.k götürüyordu. Eşimle birbirimizi 6 yıl beklemiştik severek evlenmiştik ama tek isteğim ailemin yanında olmak apartopar vana geldim. 2,5 ay onlarla kaldım. 13. Hafta ilaca başladım. Prozac aldım 19. Haftaya kadar ama değişmedi hiçbirşey. Bir yandan doktorlara bir yandan hacı hocalara gidiyordum. deli gibi nette benim gibi olanlar varmı arayıp durdum ta ki sizi bulana dek bulur bulmaz üye oldum. Bir nebze sizinle rahatlıyordum. 20. Haftada lustral 50 mg a geçtim. Zamanla prozaca göre daha iyi gelmişti. Daha iyiye gidiyor gibiydim ama ataklar yine geliyordu. Ta ki 30. Haftaya kadar. 30. Haftada çok ağır bir atak geçirince ilacı 75mg a yükselttim. Daha iyi geldi. Şimdi dönüp bakıyorum da hepimiz için ne kadar kara bir kış geçmiş. Sürekli intiharı düşünerek gelmişim bu zamana. Hala bebekle aramda ne geçecek korkusu taşıyorum. Eylülde iş bebek ev nolacak diye korkuyorum. Ya ben.. Ben nolacam eski ilknur olabilecekmiyim. Psikolojim doğumdan sonra nolacak bebeğe bakabilecek miyim hangi ilaca geçicem bla bla bla... Bunların hepsini biliyordunuz niye yazdım bende bilmiyorum. Kafanızı şişirdim kusuruma bakmayın. Ama hepiniz benim manevi kızkardeşlerimsiniz. Bu zor zamanda kimi zaman annem bile anlamazken siz bana destek oldunuz. Çok teşekkür ediyorum hepinize. Rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepinize sağlık huzur ve ebedi mutluluk versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?