- 6 Haziran 2016
- 33
- 10
- 3
- 43
Hayır. Hamilelikten önce 20 mg prozac alıyordum ancak o kadar kötüydüm ki tam 40 mg yapayım derken hamile olduğumu öğrendim ve ilacı bırakmak zorunda kaldım.agir bir depresyon geçirirken hamile kaldım aslında. .Hamilelikten önce de bu dozda mı kullanıyordun ?
Benimki az daha büyüsün de doğsun teyzesi anasına zorluk çıkarıyo hormonlarla çekilmez oluyo:) araştırmaz olur muyum yürüyüş banyo papatya çayı cinsel ilişki bunlar açılmaya sebep.
Ah be arkadaşım. .Benzer şeyleri ben de yaşadım. .intiharı da düşündüm. .bebeği aldirmayi da. .hayatımın en zor gunleriydi. Allah tekrar yaşatmasin..insanın ömründen ömür gidiyor..Rabbim bebeklerimizle bir şifa versin. .bir daha hiç. Bi şeyden korkutmasin bizleri. ..dogumla aksın gitsin tüm kötü hisler. .korkular inşallah. .İçinden gelmiş yazmışsın ne güzel gerçekten banada çok kotu geçti herşey hamileliği kolay sanıyordum meğerse bu hastalıkla on kat daha zor. Bu günlere geldik inşallah daha da iyi oluruz herşey sonsuza dek surmez ya elbet Allah'ımında bi bildiği vardır. Mübarek ayların hürmetine içimize ferahlık versin korkularımızdan emin olalım ve bebişlerimizi evimizi sevelim.
Cok sagol ..Resim var ya hepimizin oraya tıkla özel mesaj at der. Kime yazacaksan onun resmine tıkla özel mesaj at de
Sagolasin canim benim senin dindiginda eminim cok tatli olacaktir annesine benzesin yeter .. kayin validem buradaydi oda gitii yalnizim yoruluyorum ama deger evlatlarimaMaşallah sana canım benimde eşim tutuyo oruç bende tutmak istiyorum ama korkuyorum. İyi hallediyosun çocukları ya valla. Varmı yanında biri falan. Allah hepsine sağlıklı guzel omurler versin çok tatlılar hele kuçuk adam bakalım benimki nasıl olacak kız ramazan bitecek benim oğlan gelecek inşallah :)
O karnindaki baslibasina bi umit senin icin kurtulus evet zorluklari var ama degecek merak etmeAh canım Allah kolaylık versin.Bu kadar zorluğa iyi ki anneyim diyorsan umit kaplar benim içimi:))
Doktor tombik yanaklı diyordu gorecez bakalım doğuncaSagolasin canim benim senin dindiginda eminim cok tatli olacaktir annesine benzesin yeter .. kayin validem buradaydi oda gitii yalnizim yoruluyorum ama deger evlatlarima
Canım benim gerçekten kara kıştı..aklima geliyor benim de yaşadıklarım.Allaha şükürler olsun çogu geçti daha da iyi olacak hissediyorum hepimiz için..yaz istedigin kadar yaz kendimi buluyorum yazdıklarında.vardir bir hayir canim bunlarda da cektiklerimizde...Ben bide işime hiç gidemedim ekimin sonunda hamile kaldığımı öğrenince biranda başladı felaket. Herşey alt üst oldu hergün korkunç bir hızla kilo verdim. Korkunç bir halsizlik günde 4-5 kesi bulan kusmalar. Anlayışsız bir müdürüm vardı aday öğretmenim diye daha da üstüme gelen ona rağmen 4 kez 10ar günlük raporlar 3 kezde heyet raporları aldım. Herkesten herşeyden nefret ediyordum eşimin ailesinden batmandan işimden evimden kendimden bebekten. önce sadece hamilelikten zannettim 10. Hafta farkettim ki ağır bir depresyon geçiriyorum. İlacımı içmek için 12. Haftanınbitmesini bekledim. Hergün neden korunmadık diye eşimle kavgalar ettim bebeği aldırmak istedim ölsün istedim beraber ölelim istedim. Saçlarım haftalarca tarak yüzü görmedi. Banyo yapmak öyle lükstü ki. Evi afedersiniz b.k götürüyordu. Eşimle birbirimizi 6 yıl beklemiştik severek evlenmiştik ama tek isteğim ailemin yanında olmak apartopar vana geldim. 2,5 ay onlarla kaldım. 13. Hafta ilaca başladım. Prozac aldım 19. Haftaya kadar ama değişmedi hiçbirşey. Bir yandan doktorlara bir yandan hacı hocalara gidiyordum. deli gibi nette benim gibi olanlar varmı arayıp durdum ta ki sizi bulana dek bulur bulmaz üye oldum. Bir nebze sizinle rahatlıyordum. 20. Haftada lustral 50 mg a geçtim. Zamanla prozaca göre daha iyi gelmişti. Daha iyiye gidiyor gibiydim ama ataklar yine geliyordu. Ta ki 30. Haftaya kadar. 30. Haftada çok ağır bir atak geçirince ilacı 75mg a yükselttim. Daha iyi geldi. Şimdi dönüp bakıyorum da hepimiz için ne kadar kara bir kış geçmiş. Sürekli intiharı düşünerek gelmişim bu zamana. Hala bebekle aramda ne geçecek korkusu taşıyorum. Eylülde iş bebek ev nolacak diye korkuyorum. Ya ben.. Ben nolacam eski ilknur olabilecekmiyim. Psikolojim doğumdan sonra nolacak bebeğe bakabilecek miyim hangi ilaca geçicem bla bla bla... Bunların hepsini biliyordunuz niye yazdım bende bilmiyorum. Kafanızı şişirdim kusuruma bakmayın. Ama hepiniz benim manevi kızkardeşlerimsiniz. Bu zor zamanda kimi zaman annem bile anlamazken siz bana destek oldunuz. Çok teşekkür ediyorum hepinize. Rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepinize sağlık huzur ve ebedi mutluluk versin inşallah.
Sen beni anlatmışsın resmen... Lütfen doğum yapınca da yaz buraya.. Ne işime doydum ne eşime çok Mutsuzum. Sadece ölmek istiyorum inşallah doğumda ölürüm diyorum hatta.Ben bide işime hiç gidemedim ekimin sonunda hamile kaldığımı öğrenince biranda başladı felaket. Herşey alt üst oldu hergün korkunç bir hızla kilo verdim. Korkunç bir halsizlik günde 4-5 kesi bulan kusmalar. Anlayışsız bir müdürüm vardı aday öğretmenim diye daha da üstüme gelen ona rağmen 4 kez 10ar günlük raporlar 3 kezde heyet raporları aldım. Herkesten herşeyden nefret ediyordum eşimin ailesinden batmandan işimden evimden kendimden bebekten. önce sadece hamilelikten zannettim 10. Hafta farkettim ki ağır bir depresyon geçiriyorum. İlacımı içmek için 12. Haftanınbitmesini bekledim. Hergün neden korunmadık diye eşimle kavgalar ettim bebeği aldırmak istedim ölsün istedim beraber ölelim istedim. Saçlarım haftalarca tarak yüzü görmedi. Banyo yapmak öyle lükstü ki. Evi afedersiniz b.k götürüyordu. Eşimle birbirimizi 6 yıl beklemiştik severek evlenmiştik ama tek isteğim ailemin yanında olmak apartopar vana geldim. 2,5 ay onlarla kaldım. 13. Hafta ilaca başladım. Prozac aldım 19. Haftaya kadar ama değişmedi hiçbirşey. Bir yandan doktorlara bir yandan hacı hocalara gidiyordum. deli gibi nette benim gibi olanlar varmı arayıp durdum ta ki sizi bulana dek bulur bulmaz üye oldum. Bir nebze sizinle rahatlıyordum. 20. Haftada lustral 50 mg a geçtim. Zamanla prozaca göre daha iyi gelmişti. Daha iyiye gidiyor gibiydim ama ataklar yine geliyordu. Ta ki 30. Haftaya kadar. 30. Haftada çok ağır bir atak geçirince ilacı 75mg a yükselttim. Daha iyi geldi. Şimdi dönüp bakıyorum da hepimiz için ne kadar kara bir kış geçmiş. Sürekli intiharı düşünerek gelmişim bu zamana. Hala bebekle aramda ne geçecek korkusu taşıyorum. Eylülde iş bebek ev nolacak diye korkuyorum. Ya ben.. Ben nolacam eski ilknur olabilecekmiyim. Psikolojim doğumdan sonra nolacak bebeğe bakabilecek miyim hangi ilaca geçicem bla bla bla... Bunların hepsini biliyordunuz niye yazdım bende bilmiyorum. Kafanızı şişirdim kusuruma bakmayın. Ama hepiniz benim manevi kızkardeşlerimsiniz. Bu zor zamanda kimi zaman annem bile anlamazken siz bana destek oldunuz. Çok teşekkür ediyorum hepinize. Rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepinize sağlık huzur ve ebedi mutluluk versin inşallah.
oyle deme arkadaşım bebeğin olucak bak ne güzel hastalıkla insan farkına varmıyor bazı guzel şeylerin ama zaman geçtikçe anlıcaz hepimiz dua et bol bol. İlaç kullanıyor musunSen beni anlatmışsın resmen... Lütfen doğum yapınca da yaz buraya.. Ne işime doydum ne eşime çok Mutsuzum. Sadece ölmek istiyorum inşallah doğumda ölürüm diyorum hatta.
Allah yardımcın olsun çok zor depresyonluyken hamilelik. Bende 20 lik prozac kullanırken hamile kaldım.Hayır. Hamilelikten önce 20 mg prozac alıyordum ancak o kadar kötüydüm ki tam 40 mg yapayım derken hamile olduğumu öğrendim ve ilacı bırakmak zorunda kaldım.agir bir depresyon geçirirken hamile kaldım aslında. .
Hiçbirşey sonsuza kadar sürmez dimi.. Bebekler gelince iyi olacaz inşallah.İçinden gelmiş yazmışsın ne güzel gerçekten banada çok kotu geçti herşey hamileliği kolay sanıyordum meğerse bu hastalıkla on kat daha zor. Bu günlere geldik inşallah daha da iyi oluruz herşey sonsuza dek surmez ya elbet Allah'ımında bi bildiği vardır. Mübarek ayların hürmetine içimize ferahlık versin korkularımızdan emin olalım ve bebişlerimizi evimizi sevelim.
İnşallah Nurcanım. Yazarız buralara iyi olduk biz, sizde olacaksınız geçecek diye. Evet çoğu geçti bakalım neler görecez daha.Canım benim gerçekten kara kıştı..aklima geliyor benim de yaşadıklarım.Allaha şükürler olsun çogu geçti daha da iyi olacak hissediyorum hepimiz için..yaz istedigin kadar yaz kendimi buluyorum yazdıklarında.vardir bir hayir canim bunlarda da cektiklerimizde...
Sen bir dogur su hormonların bir yoluna girsin hersey yoluna girer,yeni bir hayata başlarsın inan bana..
Tabiki inşallah doğumdan sonra da yazacam. Şuan her doğum yapan arkadaşlara soruyorum psikolojin nasıl iyiye gidiyor mu toparlandın mı fizyolojik olarak nasılsın diye. Bende yazacam inşallah. İlaç kullanıyor musun canım ? Kendinden bahset biraz rahatlarsın.Sen beni anlatmışsın resmen... Lütfen doğum yapınca da yaz buraya.. Ne işime doydum ne eşime çok Mutsuzum. Sadece ölmek istiyorum inşallah doğumda ölürüm diyorum hatta.
Allah korusun o sabi doğduktan sonra sana muhtaç olacakSen beni anlatmışsın resmen... Lütfen doğum yapınca da yaz buraya.. Ne işime doydum ne eşime çok Mutsuzum. Sadece ölmek istiyorum inşallah doğumda ölürüm diyorum hatta.
inşallah iyi olacaz inanmak başarmanın yarısıymış. Olumlama yapalım negatif şeyleri atalım içimizden. Destek olduk hep birbirimize bunuda başarıcaz inşallahHiçbirşey sonsuza kadar sürmez dimi.. Bebekler gelince iyi olacaz inşallah.
Korkma belki sen bunları yaşamazsın. Nasılsın bu arada canım ?offf hamile kalmaktan çok korkuyorum
Bu aralar pek iyi değilim cnm ondan korkuyorum ya adet olacağım Zaman daha doğrusu yumurtlama günümde fena oluyorum bi kaç aydırKorkma belki sen bunları yaşamazsın. Nasılsın bu arada canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?