Çok zor günler atlattık dimi Seldam.. Kara bir kış. Ne kadar zordu. Şükürler olsun şimdiki halimize.
Evet Can'ım eşim Bebek istiyordu. Yok ilaç kullanmıyordum şimdi de kullanmıyorum. Ben hamile kalmıştım daha önce hamile kalınca bir haller oluyor bana böyle oluyorum diğer iki bebeğiminde kalp atışları durmuştu. Sonra bende zamanla düzeliyordum. Ya şimdi diyorum işte ben aslında anne olmak istemiyormuşum annelik bana göre değilmiş.Eşin bebek istiyormuydu? Tedavi olana kadar biraz daha bekleseydiniz keşke bu arada ilaç kullanıyormuydun hamilelikten önce ve şimdi ?
Çocuğunuz yok sanırım dimi bence de kalmayın böyle düşinüyorsanız. Gerçekten ölü gibi oluyor insanofff hamile kalmaktan çok korkuyorum
Ben de bu adamı boşamazsam bana Nurcan demesinler.dün diyorum sabahtan beri hareket etmedi.uyuyordur diyor.bugün mesaj cekiyorum is cikisi acile gidicem hala tık yok diyorum.tamam git diyor.bak yanimda bir arkadas var onunda bebegi hareket etmiyomuş ikinci bebegiymis diyor.actım ağzımı yumdum gözumü.dedim hiççç umursama,e diyo uçbucukta cikicam isten oraya gelmem kac olur diyor.suratina kapattım.cayır cayır ariyo simdi mesaj cekiyo ciktim izin aldim isten diye.cok hata yaptim sevmedigim biriyle evlenmekle.dr.a bile gitmemeyi dusunuyorum.bisey olursa onun bebegi de ölsün ben de öleyimm.beauty canım bi doktora görün tamam sessiz sakin bir bebek olabilir ama ilk hamileliğimiz bazen neyin yanliş gittiğini kestiremeyebiliriz.
Öyle deme ya boşanırız napalım ama Bebek işte oldu artık hem gerçekten hareket etmemesi iyi değil yattın mı sol tarafına sakin sakin dinle biraz kendini süt iç yat soluna Allah korusun bir şey olmasın ikinizede. Zor durumdayız evet ama geldi başımıza çekiyoruzBen de bu adamı boşamazsam bana Nurcan demesinler.dün diyorum sabahtan beri hareket etmedi.uyuyordur diyor.bugün mesaj cekiyorum is cikisi acile gidicem hala tık yok diyorum.tamam git diyor.bak yanimda bir arkadas var onunda bebegi hareket etmiyomuş ikinci bebegiymis diyor.actım ağzımı yumdum gözumü.dedim hiççç umursama,e diyo uçbucukta cikicam isten oraya gelmem kac olur diyor.suratina kapattım.cayır cayır ariyo simdi mesaj cekiyo ciktim izin aldim isten diye.cok hata yaptim sevmedigim biriyle evlenmekle.dr.a bile gitmemeyi dusunuyorum.bisey olursa onun bebegi de ölsün ben de öleyim
Evet çok mantıklı ama hamilelikte yine hortlarsa bu hastalıkBurcu bak tam olarak tedavi olmadan ve bebeği tam istemeden hamile kalma derim.
Evet yok cnm korkuyorum daha zamana ihtiyacım var sanırımÇocuğunuz yok sanırım dimi bence de kalmayın böyle düşinüyorsanız. Gerçekten ölü gibi oluyor insan
O zaman çok şanslısın hazır olmadan sakın yapma zaten yapmazsın bak bizim halimizeEvet yok cnm korkuyorum daha zamana ihtiyacım var sanırım
Canım şimdi sakin ol.Senin.bbu yaşadığını zaman zaman bizler de yaşıyoruz. Şimdi sadece bebeğine odaklan. Tamam bosanacaksan onu sonra düşünürsün. Acil olan bebeğinin durumu. Onun hatri için Sakin ol..onun senden başka kimsesi yok annesi. .Ben de bu adamı boşamazsam bana Nurcan demesinler.dün diyorum sabahtan beri hareket etmedi.uyuyordur diyor.bugün mesaj cekiyorum is cikisi acile gidicem hala tık yok diyorum.tamam git diyor.bak yanimda bir arkadas var onunda bebegi hareket etmiyomuş ikinci bebegiymis diyor.actım ağzımı yumdum gözumü.dedim hiççç umursama,e diyo uçbucukta cikicam isten oraya gelmem kac olur diyor.suratina kapattım.cayır cayır ariyo simdi mesaj cekiyo ciktim izin aldim isten diye.cok hata yaptim sevmedigim biriyle evlenmekle.dr.a bile gitmemeyi dusunuyorum.bisey olursa onun bebegi de ölsün ben de öleyim
Canım. Bence de tam hazır olmadan bebek düşünme. Sonra olan sana ve bebeğe oluyor. Yazık. .Evet yok cnm korkuyorum daha zamana ihtiyacım var sanırım
Canım burdaki arkadaşlarımızın hepsinin derdi aynıydı ama doğum yapanlar oyle çok seviyorlar ki inan banada umut oluyor sende seversin elbette hepimiz severiz inşallah o kadar cefa çekiyoruz Allah sefasını da verir bencePeki bizim durumumuzda olupta çocuk sahibi olanlar Nasıl yani depresyonları geçiyor mu yoksa ağır bir şekilde devam mı ediyor? Bebeklerini sevebiliyorlar mı?
Cano çikolata ye sola yat azıcık dinle kendini baktın yine yok git bi doktora habersiz bırakma bizi deyok dün sabahtan beri bebeğin hareketlerini hissetmiyorum,içimi bir korku kapladı
Sen kaç haftalık hamilesin aldırmayı hiç düşünmedin mi?Canım arkadaşım seni öyle iyi anlıyorum ki..Benzer şeyleri bende yaşadım. Bende tam ayrilacam haykirislari atarken ama bir yandan da kızıma kiyamazken bir de bu bebise hamile kaldım. Sonra ne olur bilemem ama şimdi bunları düşünme zaten hassas bir donemdesin. Bırak o gün gelsin düşünürsün. Eğer çok koy tane lütfen bir doktora git bebeği de karnında üzme. Yazık o gunahsiza da.. en azından hafif bir ilaç verir kalan günlerin kolay geçer. .
Ne varsa yaptım hareket yok..yoldayız trafik o bicimCano çikolata ye sola yat azıcık dinle kendini baktın yine yok git bi doktora habersiz bırakma bizi de
Senle ilk konuştuğumuz zamanı hatırlıyor musun Selda beş haftalıktın bebeği istemiyordum bak şimdi kaçıncı haftalara geldin. Allah büyük gerçekten kotu günler geride kalsın hepimiz için gerçekten yürekten diliyorum bunu. Diğer hamileler musmutlu biz sıkıntıdan pişmanlıktan bebeği sevemiyoruzİlknur benı o gunlere goturdun sımdı bakıyorumda cok sey atlatmısız hıc kolay degıldı bedenımızde bır can tasırken yasamamayı bukadar ıstemek allahım bırdaha yasatmasın bız hepımız mınık mucızelerımızle neler atlattık
Tamam canım inşallah hemen varırsınız inşallah bebişin bişeyi yoktur birazcık naz yapmıştır oğluşumuzNe varsa yaptım hareket yok..yoldayız trafik o bicim
Olur öyle arada panikleme, git istersen dr ye için rahatlasın.Ne varsa yaptım hareket yok..yoldayız trafik o bicim
sadace okuma arada yaz bızede ıyı gelıyor :)Tek istediğim onu çok sevmek başka türlü üstesinden gelemem ne kadar güzel burası hepiniz ayrı ayrı destek oluyorsunuz. Benimle benzer duyguları paylaşan kişilerle konuşmak bu bile yetiyor giriyorum tekrar tekrar okuyorum burda yazılanları hepinize çok teşekkür ederim çok tatlısınız.
Neler neler atlattık gercekten en dıbe coktugumuz anlardı en gucsuz oldugumuz o halde bıle bıze guclu olmamızı gerektırıcek emanetlerı veren rabbımıze sukurler olsun kıZlar anne oluyoruz ya anne o mınık ellerıyle ayaklarıyla tekmeler atıyolar burdayım ben dıyolar tabıykıde onları sevıcez gozumuzden sakınıcaz adım gıbı emınım cunku en zor gunlerımızın emanetı onlar o gunlerde hangımız aldırmak ıstemedık vazgecebıldıkmı hayır bız onlarla yenıden dogucaz ınanın buna kıZlar bu arada gercekten ıyıkı sızı tanımısım hepınızı teker teker o guzel yureklerınızden butun okb panik ataklı hallerızle bırlıkte cok sevıyorum bız bır aıleyız...Çok zor günler atlattık dimi Seldam.. Kara bir kış. Ne kadar zordu. Şükürler olsun şimdiki halimize.
oy nurcanım kıyamam sana ya keske yakın olsaydık bırbırımıze ben gelırdım senınle napıcaz bu kocalarla ya sakın kocana kızıp fevrı davranma gıt bak doktoruna bosver gelmesın senın karnında arkadasın var annem hep ole dıyo bana artık arkadasın hayat amacın karnında dıye ona haksızlık etme hemen gır doktora ve bızede haber ver lutfenBen de bu adamı boşamazsam bana Nurcan demesinler.dün diyorum sabahtan beri hareket etmedi.uyuyordur diyor.bugün mesaj cekiyorum is cikisi acile gidicem hala tık yok diyorum.tamam git diyor.bak yanimda bir arkadas var onunda bebegi hareket etmiyomuş ikinci bebegiymis diyor.actım ağzımı yumdum gözumü.dedim hiççç umursama,e diyo uçbucukta cikicam isten oraya gelmem kac olur diyor.suratina kapattım.cayır cayır ariyo simdi mesaj cekiyo ciktim izin aldim isten diye.cok hata yaptim sevmedigim biriyle evlenmekle.dr.a bile gitmemeyi dusunuyorum.bisey olursa onun bebegi de ölsün ben de öleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?