Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Çok zor günler atlattık dimi Seldam.. Kara bir kış. Ne kadar zordu. Şükürler olsun şimdiki halimize.
Eşin bebek istiyormuydu? Tedavi olana kadar biraz daha bekleseydiniz keşke bu arada ilaç kullanıyormuydun hamilelikten önce ve şimdi ?
Evet Can'ım eşim Bebek istiyordu. Yok ilaç kullanmıyordum şimdi de kullanmıyorum. Ben hamile kalmıştım daha önce hamile kalınca bir haller oluyor bana böyle oluyorum diğer iki bebeğiminde kalp atışları durmuştu. Sonra bende zamanla düzeliyordum. Ya şimdi diyorum işte ben aslında anne olmak istemiyormuşum annelik bana göre değilmiş.

m.beauty canım bi doktora görün tamam sessiz sakin bir bebek olabilir ama ilk hamileliğimiz bazen neyin yanliş gittiğini kestiremeyebiliriz.
Ben de bu adamı boşamazsam bana Nurcan demesinler.dün diyorum sabahtan beri hareket etmedi.uyuyordur diyor.bugün mesaj cekiyorum is cikisi acile gidicem hala tık yok diyorum.tamam git diyor.bak yanimda bir arkadas var onunda bebegi hareket etmiyomuş ikinci bebegiymis diyor.actım ağzımı yumdum gözumü.dedim hiççç umursama,e diyo uçbucukta cikicam isten oraya gelmem kac olur diyor.suratina kapattım.cayır cayır ariyo simdi mesaj cekiyo ciktim izin aldim isten diye.cok hata yaptim sevmedigim biriyle evlenmekle.dr.a bile gitmemeyi dusunuyorum.bisey olursa onun bebegi de ölsün ben de öleyim

Öyle deme ya boşanırız napalım ama Bebek işte oldu artık hem gerçekten hareket etmemesi iyi değil yattın mı sol tarafına sakin sakin dinle biraz kendini süt iç yat soluna Allah korusun bir şey olmasın ikinizede. Zor durumdayız evet ama geldi başımıza çekiyoruz

Burcu bak tam olarak tedavi olmadan ve bebeği tam istemeden hamile kalma derim.
Evet çok mantıklı ama hamilelikte yine hortlarsa bu hastalık Malatya'dan geleyim o zaman istiyorum cnm bakalım hayırlısı bi sene var toparlanırım inş

Canım şimdi sakin ol.Senin.bbu yaşadığını zaman zaman bizler de yaşıyoruz. Şimdi sadece bebeğine odaklan. Tamam bosanacaksan onu sonra düşünürsün. Acil olan bebeğinin durumu. Onun hatri için Sakin ol..onun senden başka kimsesi yok annesi. .

Peki bizim durumumuzda olupta çocuk sahibi olanlar Nasıl yani depresyonları geçiyor mu yoksa ağır bir şekilde devam mı ediyor? Bebeklerini sevebiliyorlar mı?
Canım burdaki arkadaşlarımızın hepsinin derdi aynıydı ama doğum yapanlar oyle çok seviyorlar ki inan banada umut oluyor sende seversin elbette hepimiz severiz inşallah o kadar cefa çekiyoruz Allah sefasını da verir bence

Çiktım işten beni bekliyor.dedim hic mi endişe etmiyorsun?seni fazla saat calıstıriyorlar iznini iptal ediyorlar sen de cocuğun icin bir saat erken cikmayi neden istemiyorsun?demesin mi oyle değil iste,cok yoğunuz,arkadaşi tek bıraktım diyo.bsk dedim geçen kez de arkadaşına izin alip ciktigin icin tlfda kusura bakma dedin dedim.yeter dedim boşayacağım seni.boşarsan boşa dedi.yarın hazirla evraklarını dedi.dedim evet seni mi cekeceğim.bağıra cağıra indim arabadan.yürü yürü canım cıktı.bi baktim geliyo bin ne olur dedi.dedim bitti eve de gelme topla pılinı pirtını.bir muddet daha geldi o kadar yoruldum ki bindim.konusmuyorum konusmayacağimda değmez .

Sen kaç haftalık hamilesin aldırmayı hiç düşünmedin mi?

Senle ilk konuştuğumuz zamanı hatırlıyor musun Selda beş haftalıktın bebeği istemiyordum bak şimdi kaçıncı haftalara geldin. Allah büyük gerçekten kotu günler geride kalsın hepimiz için gerçekten yürekten diliyorum bunu. Diğer hamileler musmutlu biz sıkıntıdan pişmanlıktan bebeği sevemiyoruz

sadace okuma arada yaz bızede ıyı gelıyor :)

Çok zor günler atlattık dimi Seldam.. Kara bir kış. Ne kadar zordu. Şükürler olsun şimdiki halimize.
Neler neler atlattık gercekten en dıbe coktugumuz anlardı en gucsuz oldugumuz o halde bıle bıze guclu olmamızı gerektırıcek emanetlerı veren rabbımıze sukurler olsun kıZlar anne oluyoruz ya anne o mınık ellerıyle ayaklarıyla tekmeler atıyolar burdayım ben dıyolar tabıykıde onları sevıcez gozumuzden sakınıcaz adım gıbı emınım cunku en zor gunlerımızın emanetı onlar o gunlerde hangımız aldırmak ıstemedık vazgecebıldıkmı hayır bız onlarla yenıden dogucaz ınanın buna kıZlar bu arada gercekten ıyıkı sızı tanımısım hepınızı teker teker o guzel yureklerınızden butun okb panik ataklı hallerızle bırlıkte cok sevıyorum bız bır aıleyız...

O
oy nurcanım kıyamam sana ya keske yakın olsaydık bırbırımıze ben gelırdım senınle napıcaz bu kocalarla ya sakın kocana kızıp fevrı davranma gıt bak doktoruna bosver gelmesın senın karnında arkadasın var annem hep ole dıyo bana artık arkadasın hayat amacın karnında dıye ona haksızlık etme hemen gır doktora ve bızede haber ver lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…