Tabıykıde hatırlıyorum ılk senınle konusmaya baslamıstım bu sayfada hatta esımle bıle paylasmısım bunu gecen soruyodu bana bırıyle konusuyodun o senden bayaga ılerdeydı dogurmusmu dıye :) yok dedım daha dogurmadı ama az kaldı sen nasılsın canım nasıl gecıyor hamılelıgın gercekten yuzduk kuyruga geldık bakıyorumda nede cabuk gecmıs be zamanSenle ilk konuştuğumuz zamanı hatırlıyor musun Selda beş haftalıktın bebeği istemiyordum bak şimdi kaçıncı haftalara geldin. Allah büyük gerçekten kotu günler geride kalsın hepimiz için gerçekten yürekten diliyorum bunu. Diğer hamileler musmutlu biz sıkıntıdan pişmanlıktan bebeği sevemiyoruz
Yazarım tabi hem senden önce doğum yapıcam sanırımsadace okuma arada yaz bızede ıyı gelıyor :)
Evet ben çok dua ediyordum sana üzülüyordum. Sonraları benimde kotu olmaya başladı ataklar falan ama bak günler geçti gidiyor bide doğurduk mu hayırlısıyla. Dreamy ye no atsana özelden whatsapp grubu kurduk konuşuyoruzTabıykıde hatırlıyorum ılk senınle konusmaya baslamıstım bu sayfada hatta esımle bıle paylasmısım bunu gecen soruyodu bana bırıyle konusuyodun o senden bayaga ılerdeydı dogurmusmu dıye :) yok dedım daha dogurmadı ama az kaldı sen nasılsın canım nasıl gecıyor hamılelıgın gercekten yuzduk kuyruga geldık bakıyorumda nede cabuk gecmıs be zaman
Hepımız dedık ben dualar edıyorum hergın kendılıgınden dussun dıye hıcbırsey ıstedıgımız gıbı olmuyorYazarım tabi hem senden önce doğum yapıcam sanırım(( Nasıl olduğunu anlatırım. Buarada demişsin ya arkadaşımız olacak diye benim annemde öyle diyor hayatın boyunca yalnız mı kalacaksın saçmalama diyor. Aldırmayı çok istedim hem de çok ama yapamadım. Eşime söylemedim bile 8. Haftaya kadar hamile olduğumu yasal süreyi bekledim. Sonra dedim aldıracaktım senden gizli yapmak istemedim. İzin ver aldırayım dedim. Saçmalama dedi asla imzamı vermem dedi. Ben bir canlının hayatına son veremem sen annesi olarak Nasıl yapacaksın deyince kaldı işte benimle ama son günlerde Allah biliyorya çok dua ediyorum allahım yapamıycam ben sevemiycem lütfen halimi görüyorsun nolur bir şeyler olsun diyorum malesef...
A tamam atıyım hemenEvet ben çok dua ediyordum sana üzülüyordum. Sonraları benimde kotu olmaya başladı ataklar falan ama bak günler geçti gidiyor bide doğurduk mu hayırlısıyla. Dreamy ye no atsana özelden whatsapp grubu kurduk konuşuyoruz
27haftalik hamileyim. aldirmayi çok düşündüm ama sonrada şunu düşündüm eğer aldirirsam hem bir cana kiyacam hem de ömür boyu vicdan azabı cekicem. Onu öldürme hakkını kendimde göremedim. Ona canını ben vermedimki. .onun sahibi ben değilim. Allah beni vesile kıldı sadece. O bana emanet. ..cinayet işlemek istemedim. Ilaca başladım mecburen aksi halde ya kendime zarar vercektim yada bebeğe. .elimden gelen buydu.hala çok bunaldigimda keşke bu bebeği hiç dusunmeseydim diyorum ama keşkelerin artık faydası yok..Sen kaç haftalık hamilesin aldırmayı hiç düşünmedin mi?
Aynen korktu gozum :)O zaman çok şanslısın hazır olmadan sakın yapma zaten yapmazsın bak bizim halimize
Canım haberdar et bizi meraktayızNe varsa yaptım hareket yok..yoldayız trafik o bicim
Boşarsan boşa mı dedi bide sen bu haldeyken paralayacam enişteyi ben !! Sen önce bi bebişin sağlığına bak hayırla kucağına al sonra napacağına bakarsın.Çiktım işten beni bekliyor.dedim hic mi endişe etmiyorsun?seni fazla saat calıstıriyorlar iznini iptal ediyorlar sen de cocuğun icin bir saat erken cikmayi neden istemiyorsun?demesin mi oyle değil iste,cok yoğunuz,arkadaşi tek bıraktım diyo.bsk dedim geçen kez de arkadaşına izin alip ciktigin icin tlfda kusura bakma dedin dedim.yeter dedim boşayacağım seni.boşarsan boşa dedi.yarın hazirla evraklarını dedi.dedim evet seni mi cekeceğim.bağıra cağıra indim arabadan.yürü yürü canım cıktı.bi baktim geliyo bin ne olur dedi.dedim bitti eve de gelme topla pılinı pirtını.bir muddet daha geldi o kadar yoruldum ki bindim.konusmuyorum konusmayacağimda değmez .
Ama düşmüyor işte Selda ya benim bebeğim bir de ben bu kadar kötüyüm o da inadına o kadar hareketli ki benim kötü olmam onun çok umrumda değil sanırım ben inadına doğucam diyor ve onun keyfi yerinde sanırım bu kadar hareketli olduğuna göre..Hepımız dedık ben dualar edıyorum hergın kendılıgınden dussun dıye hıcbırsey ıstedıgımız gıbı olmuyor
Çalışıyor musun peki? Eşinle sorunların büyük mü?27haftalik hamileyim. aldirmayi çok düşündüm ama sonrada şunu düşündüm eğer aldirirsam hem bir cana kiyacam hem de ömür boyu vicdan azabı cekicem. Onu öldürme hakkını kendimde göremedim. Ona canını ben vermedimki. .onun sahibi ben değilim. Allah beni vesile kıldı sadece. O bana emanet. ..cinayet işlemek istemedim. Ilaca başladım mecburen aksi halde ya kendime zarar vercektim yada bebeğe. .elimden gelen buydu.hala çok bunaldigimda keşke bu bebeği hiç dusunmeseydim diyorum ama keşkelerin artık faydası yok..
Pişman olacağım,vicdan azabı duyacağım sözleri ben de çok söyledim.Allah affetsin canım bizi,sen istediğin kadar kötü düşün,hastalıktan hormonlardan kötü dileklerde bulun ama sağ salim kucağına al inşallah.okb ve sinir,ofke ataklarımdan kurtulamadım ama depresyondan sıyrılıyorum canım.iki gündür hareketlerini hissetmedim bebeğin diye hüngür hüngür ağladım.şifa dile ne olur o günahsıza sitem etme canım.Ama düşmüyor işte Selda ya benim bebeğim bir de ben bu kadar kötüyüm o da inadına o kadar hareketli ki benim kötü olmam onun çok umrumda değil sanırım ben inadına doğucam diyor ve onun keyfi yerinde sanırım bu kadar hareketli olduğuna göre..
Normalde çalışıyorum gebelikten dolayi raporluyum gidemiyorum ise..sorun..aslına bakarsan en baştan beri aynı dili konusamadik en sonunda ben delirince şimdi daha anlayışlı eşim ama ben benlikten çıktımÇalışıyor musun peki? Eşinle sorunların büyük mü?
Buz gibi oldum,nefret ediyorum ondan.az once biri aradı diyo ki yok yok kontrole geldik diyo,pislik...ne sorduysa karsıdaki bu da herzamanki ketumluğu ve rahatlığında.dese ya hareket yok iki gundur cok korktuk diye...avukat araştırmaya başlayacağım yarınBoşarsan boşa mı dedi bide sen bu haldeyken paralayacam enişteyi ben !! Sen önce bi bebişin sağlığına bak hayırla kucağına al sonra napacağına bakarsın.
Cok şükür. .Gözün aydın cnmKızlar devlet hastanesi aciline gittik.iki tane gencecik cocuk dr.vardı.hazırlanın dedi göbeğimi açtım bekliyorum.dedi iç camaşırınızı neden çikarmadınız,dedim ultrasona bakmayacak mısınız?eldiveni taktığı gibi yok dedim istemiyorum.dedi dogum baslamişmı ona bakmamız lazım rutin bu..kabul etmedim.yok yok normsl doğum yapamam anladım bugün.imza aldı ustüne.neyse bebek dr.aleti göbeğime sürdüğü an güp dedi sonra bi daha:)suyum vs.de iyiymiş.
Dr.u beklemiş görüyo musun:))sağol canımCok şükür. .Gözün aydın cnm
Ayy çok korkuttun biziKızlar devlet hastanesi aciline gittik.iki tane gencecik cocuk dr.vardı.hazırlanın dedi göbeğimi açtım bekliyorum.dedi iç camaşırınızı neden çikarmadınız,dedim ultrasona bakmayacak mısınız?eldiveni taktığı gibi yok dedim istemiyorum.dedi dogum baslamişmı ona bakmamız lazım rutin bu..kabul etmedim.yok yok normsl doğum yapamam anladım bugün.imza aldı ustüne.neyse bebek dr.aleti göbeğime sürdüğü an güp dedi sonra bi daha:)suyum vs.de iyiymiş.
Kuzum ya çok sevindim iyi olmasına görüyor musun yaramazı korktu işte seni :) haklısın aslında bende aminosentez sonrası erken doğum riski var demişlerdi ve günlerce bu aminosentezi ben yaptırdım imza attım eşimi de aminosenteze zorladım diye o kadar çok ağladım ki.. Benim yüzümden Bebek ölecekti çok ağladım çok vicdan azabı çektim acıdım ona. Ama işte şimdi niye böyleyim ben dengesiz miyim neyim ya. Eşim beni çok etkiliyor o bana karşı iyiyse iyiyim değilse bebeği de istemiyorum ya böyle bir dengesizlik yok nefret ediyorum kendimden. Senin adına çok sevindim gerçekten bebeğin iyi olmasına Allah bizi affetsinPişman olacağım,vicdan azabı duyacağım sözleri ben de çok söyledim.Allah affetsin canım bizi,sen istediğin kadar kötü düşün,hastalıktan hormonlardan kötü dileklerde bulun ama sağ salim kucağına al inşallah.okb ve sinir,ofke ataklarımdan kurtulamadım ama depresyondan sıyrılıyorum canım.iki gündür hareketlerini hissetmedim bebeğin diye hüngür hüngür ağladım.şifa dile ne olur o günahsıza sitem etme canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?