Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Adam felaket sakin Ama çoğu öyle bizimkilerde çoğu zaman şaşırtıyor rahatlığı ile biraz daha sabret bakalım belki bebeğinizle oda değişir.

:))))))) hahaha

Yasemin biran evvel doktora git canım zaten ilacın etki etmesi en az iki haftayı bulacak bir an evvel toparlanmaya başlarsın. Hepimiz bebeğimizi sevmicez diye korkuyoruz. Doğuranlar sevdiler bizde severiz inşallah.

Dedim ya canım rahatsızlıklarımız bunları düşündüren,bizler hassas iyi insanlar olmasak hastalanmazdık.
Ben adama takığım bildiğin sinir oluyorum.her hareketi batıyor.gıcık oluyorum.bundan cocuk yaptım bi de..ya buna benzerse diyip diyip offf cekiyorum.sonra yok yok diyorum o benim çocuğum..

Adam felaket sakin Ama çoğu öyle bizimkilerde çoğu zaman şaşırtıyor rahatlığı ile biraz daha sabret bakalım belki bebeğinizle oda değişir.
Benim asıl korkum onu sevmediğim için ne yapsa olmayacak gibi gelmesi..ya da hareketlerinden mi soğuyorum sever miydim?sevsem batmaz mıydı hareketleri?ya da okb mi tavan bu adama karşı.?
Ben onu isteyerek hiç opmedim ilknur...

Yasemin biran evvel doktora git canım zaten ilacın etki etmesi en az iki haftayı bulacak bir an evvel toparlanmaya başlarsın. Hepimiz bebeğimizi sevmicez diye korkuyoruz. Doğuranlar sevdiler bizde severiz inşallah.
Gidicem ilknurcum. İnşallah kuzum ya severiz belki annelik rolünü sevmem ben hani annelik fedakarlık falan ya ben bencil biriyim belki ondan o role alışmam Zaman alır. Ama kesinlikle doktora gitmem gerekiyor yoksa doğumdan sonra boşanırız biz.

Canimsin sakin ol. Şükür bebiş iyiymiş esine gelince...biraz sakinlesip düşün. Diyelimki şimdi bosandin. Yalnız başına bi bebekle napcaksin. Öfkeyle kalkan zararla oturur..iyi adam yok inan bana..bi bebeğini doğur. .kendini toparla. .sonra yine bosayacaksan boşa..Bu hormonlar bizi mahvetti..ha onlar yokken de kocalar iyimiydi tartışılır ama acil kararlar verme lütfen. .

Bu kadar bişey hissetmeden nasıl evlenebildin hemde sen ?

işte rahatsızlığımızdan dolayı böyleyiz onlara sinir oluyoruz bu defa. Bende ailesinden nefret ediyorum eşimi seviyorum ama ailesi söz konusu olunca böyle beni onların içine içine ittikçe bende kopuyor birşeyler bu defa eşimden de soğuyorum. Ona bir şey demiyorum içten içe kendimi yiyorum bana yaptıklarını çok çabuk unutmasına sinir oluyorum. Herşeye bağırmasına sinir oluyorum bilmiyorum ya bizim sonumuz yok bir de gittim çocuk yaptım ah ah hayatım bitti benim.

Kızlar sizde de bazen adet olacakmışsınız gibi ağrı oluyor mu belinizde karnınızda?

Ole olur zaten hep :)

Korunmuyor muydun çocuk yapma fikri nerden çıktı ?

Korunmuyor muydun çocuk yapma fikri nerden çıktı ?
İlaç kullanıyordum uzun sürede kullandım. Eşimden gizli kullandım buarada ilacı. Sonra bıraktığım ay hamile kaldım. Hemen olmaz diye düşündüm ama o ay kaldım daha. Yok ya benim salaklığım bir ay aramız iyi olunca bıraktım işte hapı. Kullan işte dimi annem dedi bana bırakma bak kullan sen normal değilsin çocuk yapma sonra hamile kalınca pişman oluyorsun hem anlayamıyorsunuz diyordu. Hatta sen çocuk istemiyorsun ama eşin istiyor siz evli kalamazsınız falan diyordu. Annem beni tanıyormuş ben eşim çok istediği için ve onu gerçekten sevdiğim için yaptım bu çocuğu ama çocuk benim hayatıma göre değil işte. Benim sorunum eşimi seviyorum ama çok kavga ediyoruz çok bağırıyor bana. Nasıl olacak bilmiyorum. Bebek benim suçum tamamen benim hatam.

Canım yaa. .Benzer sey
Canım ya. .bak ne güzel eşini seviyorsun ama o sana bağırıyor. .sakın bir aninizda eşini karşına al ve onu çok sevdiğini söyle. .ama o sana bağırinca ona ne kadar kırıldığıni da söyle. .inan bana hemen olmasa da gün gelcek anlayacak seni. .ve hersey yoluna girecek. .biz de geçtik aynı yollardan. ..boşanma nin eşiğinden çok. Döndük ama bi baktım aramızdaki Sadece kuru bir inat. .ee ayril ya sonra. ..seni bilmem ama ben yalnız yapamam. .annemlere hiç gitmem. ..ee ..daha iyisi dersen ...onları öbür kızlar kapmış İnsanız ya..Hepimizin kusurları var. .doğrusu yok. .ha seni aldatır. .şiddet uygular. .eve ekmek getirmez. .ozaman düşün ama inan bana piyasada adam yok. .isyerimden biliyorum. .bizim kızlar ne bekar. .hepside fıstık gibi isinde gücünde. .gözü önünde. .namazında ni yazında. .bakımlı. ..ama yok İşte

Ben çocuk bana göremi değil mi diye düşünemedim bile ama evliliğimin ikinci ayında hamile kaldım. Eşimede işimede doyamadım. Şimdi biz bu haldayken bebeklerimizin günahı ne bize mahkum olacaklar

Ben çocuk bana göremi değil mi diye düşünemedim bile ama evliliğimin ikinci ayında hamile kaldım. Eşimede işimede doyamadım. Şimdi biz bu haldayken bebeklerimizin günahı ne bize mahkum olacaklar
Evet onların bir suçu yok özellikle benim bebeğimin hiç suçu yok sonuçta bile İsteye yapıldı ve şuan istenmiyor böyle bir saçmalık yok..kendi hatamın bedelini bu çocuğa ödetiyorum..evliliğinde sorun yok ama dimi yani güzel gidiyor her şey belki böylesi daha iyidir İlknur ya hemen çocuk sahibi olmak böyle düşün Allah verdi işte az önce bir arkadaşım aradı bekarlık günlerimden o evlenmedi evlenmek istiyor bari evlenseydim bir çocuğum olsaydı diyor ya dedim insanlar ne değişik hiçbir şeyden memnun olmuyoruz şuan onun yerinde olmak için Nelerimi vermezdim bir de bana demez mi hamilelik seni çok olgunlaştırmış eski Yasemin nerde diye çok hızlı yaşardın ne olmuş sana diyor :) aslında önemli olan her halimizden memnun olmak olmalı şartlar dahilinde Mutlu olmayı öğrenmeliyiz.. Peki siz korunmuyor mıydunuz ?
Ole olur zaten hep :)
Eşimin çok güzel özellikleri var Allah razı olsun inan bana şunu istiyorum deyipte olmadığını hiç bilmiyorum bebeğine sürekli alışveriş yapıyor çok çalışkan biri iyi bir işi var ama işte beni kırıyor çok konuştum inan çok konuştum ama düzelmiyor inşallah Bebek olunca düzelir diycem ama sanmıyorum hiç umudum yok. Benimde çok eksilerim var biliyorum zaten ben dörtlük dörtlük biriyim diyemem ama en azından saygı duyuyorum ona ve çok seviyorum onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…