Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ailesiyle ilgili sıkıntılarım var hoşlanmıyorum ailesinden
ailesinden hoşlanmıyorum eşimde çok bağlı ailesine zorla gelip gitmeler falan çok bunalıyorum. Benim çok misafirperverliğim de yok o misafir manyağı bu da zorluyor. Böyle sıkıntılarımız var. Ben korunmuyordum nasıl bi özgüvense daha ilk ay doğru düzgün sevişmiyoruz bile ağrıdan falan olması mümkün değil diyordum. Bi baktım hamileyim. Eşimde hiç izin vermedi korunmama. Bide benim herşeyim üst üste geldi. Evlendim atandım yeni bir şehire geldim ve hamile kaldım. Nevrim döndü.

Kıyamam sana bende bir ara gizli gizli korundum şimdi çok pişmanım şimdi diyorum ki keşke bırakmasaydım hapımı. Aynen işte eşimin ailesinden hoşlanmamak değil ben nefret ediyorum ya görmeye tahammül edemiyorum böyle bir tiksinme yok..İlknur allaha çok şükür işimiz var bir de bu yönden bakalım kaç yaşındasın bilmiyorum ama en azından maddi açıdan bir gelirimiz var buna şükredelim üzme kendini hayırlısı böyleymiş. Ben 3 yıl olacak evleneli hala eşime doyamadım ona bakarsan 4 yıllık memurum işime de aşığım bildiğin işime de doyamadım Çünkü yıllarca atanamadım inan hamileliğim boyunca sadece 5 gün rapor aldım o kadar çok seviyorum işimi.. Nasip böyleymiş diyeceğiz ve kabullenicez

28 yaşındayım. Bende öğretmenim. 4 Eylül 2015 te evlendim , 16 eylülde atandım. Ve 4 yıl kpss ye hazırlandım. Eşimle birbirimizi 6 yıl bekledik. Yani herşey aslında güzel olmalıydı. Kime sorsan tatminsizim. Şükürsüzüm. Ama elimde değil ki ben çok bekledim bunları ama ruhum beynim hasta napabilirim. Ya eşimin ailesi bana bişey yapmiş sayılmaz ama hiç hiç sevmiyorum Yasemin. Ya da gider gitmez hastalandım diye mi bilmiyorum hiç hoşlanmıyorum ailesinden.

Bana çok şey yaptılar ben o yüzden sevmiyorum aşırı kıskançlar özellikle annesi beyni kalbi her şeyi kötü kadının tiksiniyorum o kadından allahım diyorum bir insan bu kadar kötü olmayı bu kadar kötü düşünebilmeyi bu kadar adaletsiz olmayı Nasıl beceriyor. Kadın karşımda ölse etkilenmem o kadar nefret ettirdi kendinden. İnsanların seni anlamasını bekleme beni de çevremde anlayan yok. Bence sen şuan ki durumundan dolayı böylesin sana bir şey yapmadılarsa içinde bulunduğun durumdan da kaynaklanıyor olabilir her şey çok hızlı gelişmiş hayatında bir de üzerine çocuk olacak düşüncesi seni panik yapmıştır büyük ihtimalle. Benim ablamda evlendi hemen hamile kaldı bir de evlendi yurt dışına gitti 3 ay sonra çocuk haberi geldi üniversiteden yeni mezun olmuştu şimdi kızı 14 yaşında ve 35 yaşında gencecik anne tabi ikinci çocuğu 10 yıl sonra yaptı. Demek ki diyorum çok büyük bunalım yaşamış. Soruyorum mesela yok ya diyor ben senin gibi bunalıma girmedim kendimi umutsuzluğa sürüklemedim. Şimdi aynı şehirdeyiz döndüler bakıyorum bu akşam kızının arkadaşları geldi iftara oğlu küçük ortalıkta koşturuyor o kadar tatlılar ki. Güzel olacak herşey senin açından daha da güzel olacak. Bak senin doğru düzgün anlaşamama gibi bir durumun yok ben nerdeyse çok sevmeme rağmen boşanıcam diyorum çünkü anlaşamıyoruz. Senin hayatın hızlı şekillenmiş onun şaşkınlığı alışamama var inan yoluna girecek hiç kolay değil senin açından ilknurcum kendimi senin yerine koyuyorum çok bocalardım sonuna kadar haklısın ama şu aşamadan sonra artık bu bebeklere iyi anne olmaya çalışıcaz.

Bak ne yazmışsın iyi anne olmaya çalışacaz. Senden bunu duymak ne kadar güzel. Allah kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş biz bunları kaldırabiliyoruz kaldırabilecez demekki. Yardım alacaz pskilojik yardım alacaz. İlaçlarımızı kullanacaz. Toparlanacaz. Hem bak bizim arkadaşlardan dreamy09 diye bi arkadaşımız var hep aldırmak istedi. Normalde çocuklardan haz etmezmiş şimdi kızına aşık ona aşığım diyor :) Gücümüzü onlardan alacaz

Benim yüzümden bir canlı dünyaya gelecek ve sürekli karnımda tepiniyor hiç durmadan hareket halinde o seçmedi ben istediğim için oldu mecburum ona en iyi şartlarda bir hayat vermeye elimden geldiğince bir şeyden anlamıyor ki yazık ona inan aldırmayı çok istedim ama sigara içiyordum bıraktım beslenmeme çok dikkat ediyorum allahım diyorum istemiyorum ama zararda veremem ki onunda bir canı var. Çocukları sevmiyorum bende. Bir de çok bencilim maaşımı sırf kendime harcardım bakım kıyafet gene öyle aslında sağolsun eşim elimi cebime attırmıyor bana uygun değil annelik biliyorum ama başka çarem yok bana muhtaç biri olacak ama kendime hep kızıcam çünkü istemediğim bir hayatı yaşıyorum ve yaşıycam. Tabi bunun bedelini bebeğe ödetemem. Evet arkadaşlarımızdan güç alıcaz. Sende gör bak düzeleceksin inan çok güzel olacak senin açından buna çok inanıyorum. Sen ne kullanıyorsun ilaç olarak?

İlk prozac kullandım 13. Haftada. şuan lustral 75 mg ve stilizan 1 mg kullanıyorum canım. Önce 50 mg ile başlamıştım yetmeyince 75 mg a devam ettim

İlk prozac kullandım 13. Haftada. şuan lustral 75 mg ve stilizan 1 mg kullanıyorum canım. Önce 50 mg ile başlamıştım yetmeyince 75 mg a devam ettim
Bebeğe zararı yok dimi bu ilaçların bende gidicem kesin ilaç verir bana da. Senin gebelikten önce var mıydı bu şikayetlerin

Bebeğe zararı yok dimi bu ilaçların bende gidicem kesin ilaç verir bana da. Senin gebelikten önce var mıydı bu şikayetlerin
Bu haftaya kadar dayanmissin ilac kullanmadiysan hic baslama eger ikanin varsa pakolog destegi al bende ilacsiz atlattim hamileleigimi cok sukur zor oldu ama bitti sonunda tabi ruhsal duruunda onemli eger cok xok kotuysen git doktora ama inanki bende diplerdeydim her gunum aglayarak gecti ama bitti allh yardimcimiz olsun zor bizim hastalik hamileleikte cok etkiliyo emin dogurunca daha rahat olacaksin

Emzirirken yazmaya calisirsam böyle birbirine girer harfler :)))

Ailesinin içine itmek derken ortada kavga gürültü yok ama çok mu görüştürmeye çalışıyor onlarla..
Seviyorsan toparlarsın canım çocuk pekiştirir inşallah daha iyi olur

Peki bizim durumumuzda olupta çocuk sahibi olanlar Nasıl yani depresyonları geçiyor mu yoksa ağır bir şekilde devam mı ediyor? Bebeklerini sevebiliyorlar mı?
Aynısını yaşadım, geçiyor depresyon.Bende çok özgü biriydim,şimdi eve bağlandım.Başka birşey olsa şimdiye depresyondan yatağa bağlanırım :) ama bağlanmayın çünkü bebiş olunca dayanabiliyorsun merak etme.

:) bunlar bana hiç yabancı değil, eşine bakma arkadaşım için rahat değilse git.Bende zehirlenme aşamasında aynı şeyi yaşadım.her zaman dedi su iç geçer, panikte diyor.Adam rahat.
Dr.a erkene randevu aldım ağrılarından, bana tepki gösterdi.Dinlemedim gittim.İyiki gitmişim.Birşey olmaz ama bence için rahat etsin.

Seversin merak etme aynı korkuyu bende yaşadım.

Cnm sakin ol hepsi öyle,benim eşimde çok ketumdur, sinir olurum huyuna.

Seviyor musun şuan bebeğini

Sağol canım amin cümlemizinkini...ben nasıl korktum bi bilsen..
sevıcekmıyız dıye dıye dusunuyoruz ama bal gıbıde sevıyoruz ıste bende merdıvenlerı ınerken bıle okadar yavas ınıyorumkı bırsey olmasın dıye koruyoruz onları bısey olcak dıye korkuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…