Ben sustuğum için kavga çıkmıyor aslında konuşsam cevap versem bir daha yüzyüze bakamayız. Evet ailesiyle fazla görüştürmeye çalışıyor hep onlarla vakit geçirmek istiyor. Yemeğe onlara gidiyoruz kahvaltıya gidiyoruz yetmiyor daha onları yemeğe çıkartıyoruz benim aileme de işte 10 dk uğruyoruz. Bugüne kadar sesini çıkartmadım ama lohusalıkta dayanabilir miyim bilmiyorum.Ailesinin içine itmek derken ortada kavga gürültü yok ama çok mu görüştürmeye çalışıyor onlarla..
Seviyorsan toparlarsın canım çocuk pekiştirir inşallah daha iyi olur
Evet canım ameliyatın ertesi günü çıktım.klodan dolayı ağrılarım çok fazla idi .şimdi daha iyiyim.yenidencan nasılsın napıyosun hıc sesın cıkmıyor cıktınmı hastaneden naptın bebek nasıl
Ağrı'n var mı şuan daha iyi misin?Evet canım ameliyatın ertesi günü çıktım.klodan dolayı ağrılarım çok fazla idi .şimdi daha iyiyim.
Bebek iyi görünüyor inşallah de böyye devam eder. Meme almak istemiyor biberon veriyoruz. Sütü sağıp rafa koyuyorum. Kızların dediği gibi uykusuz ve yorgunum.
Belden iğne ile oldum.başım dönüyor dedim galiba bebeği alana kadar beni iyutmuşler çünkü o kısmı hiç hatırlamıyorum. Bebeği giydirirlerken uyandım bana öptürdüler işte o an ben koptum ağladım.başımda stajyer bir anestezici vardı ve benimle sürekli konuştu.
Ameliyat sonrası narkotik bir ağrı kesici imiş beni mahvetti ölüyorum sandım.
Canım benım ıyısınızya sımdı onemlı olan bu gectı hepsı allah bıdaha o agrılarını yasatmasın kurtuldun valla ohhh hamilelikte bıttı bolelıkle bebekli gunler basladı :) ertesı gun cok erken cıkarmıslar 2 gun tutuyolardı normalde özelde olmadımı onemlı olan sımdı ıyısınızya senın amelıyatını cok merak edıyodum ben sevındım sag salım kavusmanızaEvet canım ameliyatın ertesi günü çıktım.klodan dolayı ağrılarım çok fazla idi .şimdi daha iyiyim.
Bebek iyi görünüyor inşallah de böyye devam eder. Meme almak istemiyor biberon veriyoruz. Sütü sağıp rafa koyuyorum. Kızların dediği gibi uykusuz ve yorgunum.
Belden iğne ile oldum.başım dönüyor dedim galiba bebeği alana kadar beni iyutmuşler çünkü o kısmı hiç hatırlamıyorum. Bebeği giydirirlerken uyandım bana öptürdüler işte o an ben koptum ağladım.başımda stajyer bir anestezici vardı ve benimle sürekli konuştu.
Ameliyat sonrası narkotik bir ağrı kesici imiş beni mahvetti ölüyorum sandım.
Çok az var.şuan çok daha iyiyim.Ağrı'n var mı şuan daha iyi misin?
Çok teşekkür ederim canım. Allahım sizlere daha kolay doğumlar nasip etsin inşallahCanım benım ıyısınızya sımdı onemlı olan bu gectı hepsı allah bıdaha o agrılarını yasatmasın kurtuldun valla ohhh hamilelikte bıttı bolelıkle bebekli gunler basladı :) ertesı gun cok erken cıkarmıslar 2 gun tutuyolardı normalde özelde olmadımı onemlı olan sımdı ıyısınızya senın amelıyatını cok merak edıyodum ben sevındım sag salım kavusmanıza
Fizyolojik olarak daha iyisin dimi ? Psikolojik olarak nasılsın ?Çok az var.şuan çok daha iyiyim.
Fizyolojik olarak daha iyiyim. Psikolojik olarak da hamilelik öncesinden daha iyiyim çok şükür hamdolsun.ama korkularım var tabi takıntılar v.s.Fizyolojik olarak daha iyisin dimi ? Psikolojik olarak nasılsın ?
Ben sustuğum için kavga çıkmıyor aslında konuşsam cevap versem bir daha yüzyüze bakamayız. Evet ailesiyle fazla görüştürmeye çalışıyor hep onlarla vakit geçirmek istiyor. Yemeğe onlara gidiyoruz kahvaltıya gidiyoruz yetmiyor daha onları yemeğe çıkartıyoruz benim aileme de işte 10 dk uğruyoruz. Bugüne kadar sesini çıkartmadım ama lohusalıkta dayanabilir miyim bilmiyorum.
Eğer bana bu dönemde de baskı yaparlarsa dayanamam bunu biliyorum gerçekten boşanırım zaten psikolojim bozuk inşallah sabrımı daha fazla zorlamazlarBu durum benimde hoşuma gitmez açıkçası, lohusalıkta kayınvalidene değil annene ihtiyacın olacak.Özellikle psikolojik anlamda, eşine bu durumu şimdiden bildir bence.Alışsın.
Sevmez olurmuyum hemde nasil seviyorumSeviyor musun şuan bebeğini
İlknur doğum yapınca yazacaksın dimi bak benden önce gelecek senin bebeşin lütfen beni unutma tamam mıBak ne yazmışsın iyi anne olmaya çalışacaz. Senden bunu duymak ne kadar güzel. Allah kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş biz bunları kaldırabiliyoruz kaldırabilecez demekki. Yardım alacaz pskilojik yardım alacaz. İlaçlarımızı kullanacaz. Toparlanacaz. Hem bak bizim arkadaşlardan dreamy09 diye bi arkadaşımız var hep aldırmak istedi. Normalde çocuklardan haz etmezmiş şimdi kızına aşık ona aşığım diyor :) Gücümüzü onlardan alacaz
Senin bebek kız mı erkek miİlknur doğum yapınca yazacaksın dimi bak benden önce gelecek senin bebeşin lütfen beni unutma tamam mı
Erkek senin bebeğinin cinsiyeti ne?Senin bebek kız mı erkek mi
Benimde erkek :)Erkek senin bebeğinin cinsiyeti ne?
Erkek yılı sanırım:) 4 arkadaş hamileyiz biz iş yerinde dördümüzünde erkekBenimde erkek :)
forumda da öyle ece dreamy nurok delda bunların kızları oldu ve olucak. Gerimiz erkek bende kız çok istedim ama nasip erkekmiş sağlıklı olsunlar daErkek yılı sanırım:) 4 arkadaş hamileyiz biz iş yerinde dördümüzünde erkek
Öyle Can'ım ya sağlıklı olsunlar inşallah kaç kilo aldın şimdiye kadar?forumda da öyle ece dreamy nurok delda bunların kızları oldu ve olucak. Gerimiz erkek bende kız çok istedim ama nasip erkekmiş sağlıklı olsunlar da
Canım ben 66 la hamile kaldım 63 e duştum sonra 70 71 arasındayımÖyle Can'ım ya sağlıklı olsunlar inşallah kaç kilo aldın şimdiye kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?