Şimdiden alıştırmayın yap cnm,erkekler anlamadıkları için dengesizleşiyorlar o dönemde.Eğer bana bu dönemde de baskı yaparlarsa dayanamam bunu biliyorum gerçekten boşanırım zaten psikolojim bozuk inşallah sabrımı daha fazla zorlamazlar
Haklısın Can'ım sen nasılsın? Nasıl gidiyor?Şimdiden alıştırmayın yap cnm,erkekler anlamadıkları için dengesizleşiyorlar o dönemde.
Haklısın Can'ım sen nasılsın? Nasıl gidiyor?Şimdiden alıştırmayın yap cnm,erkekler anlamadıkları için dengesizleşiyorlar o dönemde.
Başka odaya gitsen...Kuş beyinli iyy dişlerimi sıkıyorum sinirden, nasıl olcak böyle(( yaratık ya insan horlaması değil bu
Ne gurubu canım,haberim yok:)m.beauty cnm sen neden yoksun grubumuzda?
Whatsapp grubu canım dreamy e at no nu eklesin senide gruba.Ne gurubu canım,haberim yok:)
Tabiki yazarım biiznillah.. Can yoldaşı olduk burda kızlarla.. İyi olacaz inşallah Yasemin. Geçecek hiçbirşey sonsuz sürmez.İlknur doğum yapınca yazacaksın dimi bak benden önce gelecek senin bebeşin lütfen beni unutma tamam mı
Bi süre odaları ayır uykuya ihtiyacın var seninUyuyamıyorum, su adam horlamasa artik ya yeminle bunaldim, kulağımın dibinde beynim gitti, santiyedeyim sanki bu ne be(öküz ya bu herif kafam şişti (( kızım da hafif horluyor burnunu temizledim ama gene horluyor, kafami klozet sokup intihar edicem ha ağlamak istiyorum öte git diyorum 2 dk sonra gene kulağımın dibinde. Tobe tobeee, gereksiz şey! Tipsiz meymenetsiz adam!
Ecem bunları duymak ne umut verici :) Ela nasıl canımBen iyiyim ya sadece yorgunluk var.Hamilelikteki ağlama krizleri,okb,depresyon yok.
Ela süper :) 3500 gr da artık normal bebek kilosundayız.Vallaha hamileyken bu lanet hastalık gitmez dedimEcem bunları duymak ne umut verici :) Ela nasıl canım
Ne geubu whatsap grubu mu gelirim tabi kime atıyoruz numarayı ?ilknursaid gruba gelecek misin cano ?
İlknur siz sanırım whatsup grubu kurdunuz aman bak sadece orda yazarsın beni unutursun çok üzülürümTabiki yazarım biiznillah.. Can yoldaşı olduk burda kızlarla.. İyi olacaz inşallah Yasemin. Geçecek hiçbirşey sonsuz sürmez.
Buralarda oluruz biz ki. Hem sende gel gruba ben henüz girmedimİlknur siz sanırım whatsup grubu kurdunuz aman bak sadece orda yazarsın beni unutursun çok üzülürüm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?