Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Eğer bana bu dönemde de baskı yaparlarsa dayanamam bunu biliyorum gerçekten boşanırım zaten psikolojim bozuk inşallah sabrımı daha fazla zorlamazlar
Şimdiden alıştırmayın yap cnm,erkekler anlamadıkları için dengesizleşiyorlar o dönemde.

Uyuyamıyorum, su adam horlamasa artik ya yeminle bunaldim, kulağımın dibinde beynim gitti, santiyedeyim sanki bu ne be (öküz ya bu herif kafam şişti (( kızım da hafif horluyor burnunu temizledim ama gene horluyor, kafami klozet sokup intihar edicem ha ağlamak istiyorum öte git diyorum 2 dk sonra gene kulağımın dibinde. Tobe tobeee, gereksiz şey! Tipsiz meymenetsiz adam!

Kuş beyinli iyy dişlerimi sıkıyorum sinirden, nasıl olcak böyle (( yaratık ya insan horlaması değil bu

Bi süre odaları ayır uykuya ihtiyacın var senin

Ecem bunları duymak ne umut verici :) Ela nasıl canım
Ela süper :) 3500 gr da artık normal bebek kilosundayız.Vallaha hamileyken bu lanet hastalık gitmez dedim hergün ağlıyordum.7 ay boyuncada ağladım.
okb hat safhadadır.Şükürler olsun ki eskisi gibi değilim.Doğumdan sonra yavaş yavaş geçiyor.Aniden düzelme beklemeyin, mucize değil bu sabah kalk herşey gitsin.Ama yavaş yavaş geçtiğini bilin.

Kizlar bizde digum yapmadan once burada yazisiyoduk arkadaslarla xok iyi geliyodu ben dogimdan sonra safra ameliyati oldum
Dikkat edin kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…