Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Oyle oldu valla az kaldı senin ya nasıl iyi misin varmı Bi sıkıntı kasık ağrın falan varmı
Yalancı sancılarım oluyor biraz. Psikolojik olarakta bazen gidip geliyorum. Yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Hadi gelsin artık özge yaa çok ağırlaştım. Hem fiziken hem ruhen özgürlük istiyorum... Sen nasılsın canım nasıl gidiyor ?

Ben penguen oldum kalkınca bacaklarımı açamıyorum acıyo ağrıyor kalçama vuruyor bugünde makatta falan bi dolgunluk sanki oralara tepiyor. Sürekli tuvalet ihtiyacı yatarken acılar bende doğsa diye bakıyorum valla. Eşimin işyerindeki kız 36.haftada doğurmuş özendim hemde normal. Uç kilo bebeişte

Elanın hıçkırığı, ıkınması,kocanın horlaması gelde uyu.Serçe parmağımla kulağımı tıkayıp yatıyorum ya.Tıkaç gibi oldu off.

L lazkizi6161 canım merhaba daha öncede buraya yazmıştım bir arkadaş senin adını verdi oyuzden sana danışmak istedim bende 35 haftalık hamileyim son 3 haftadır panikatak felaket yokluyor yaklaşık 1.5 yıldır ilaç kullanmıyorum gebelikte de istemedim fakat öyle bir an oluyor ki dayanamıyorum tahmini 38 de doktor alicak bebeği ben dayanamadigim için psikologa gittim ısrarla ilaç vermicem dogumuna az kalmış kimyasal almanın mantığı yok savasicaksin doğuma kadar dedi terapi gibi 45 dakika konuştuk sende ilaçsız doğum yapmissin kendini nasıl telkin ettin biraz yardımcı olurmusun.

Ay canimmm sen bence sanslisin ben 3 5 aylikken basladi sikintilarim inanki okadar Or olduki benim icin ama dayandim sabrettim agladim bazen dedimki yok be ilac kullanicam ertesi gun vaz gectim ama sen gercekten sanslisin gec baslamis ataklarin ama inanki suanda buun sikintilarin pskolojik degil fizyolojik cogu mesela kalbin hizli atar bebek midene ciktikca icin pirpir sanki nefesin kesiliyomus gibi hissedersin buda seni atakmi geliyo diye korkutur ama korkma atak gelmiyo hamileleikte normal olan seyler bunlar ben hep kafama onu soktum bunlar atak degil hamileleikten kaynaklanan seyler dedim cok bunalinca balkona ciktim oturdum insanlari izledim hatta agladim ama inanki her gunun oyle gecmicek sana az kaldi desemde biliyorumki son haftalar sana yil gibi geliyodur ama emin olki gunler gececek ve rahatliyacaksin sabret zor cok cok zor biliyorum ama surda ne kalmis baslama ilaca bosuna rahatlamak icin ibrahim saracoglunun ispanak kurunu dene ben son haftalar onu yaptim ictim doktorumada sordum asiriya kacmadigin surece bisey olaz dedi ama ilk 3 ay kesinlikle icilmemeli bi dene iradeli ol birakma kendini ne guzel bu haftaya kadar gelmissiasallhh ha gayret ne zaman bunalirsan bana yaz numaramida vereyim ozelden ostersen sikildiginda bana yazarsin whatsap varsa sende elimden ne gelirse yaparim senin icin alkh yardimcin olsun ama gececek merak etme

Slm kızlar,nasılsiniz?biz 16 günluk olduk.bugün işitme testimiz vardı,sorun çıkmadi.haftaya da kalça ultrasonu ve göz muayenesi var.günler yoğun,geceler uykusuz geçiyor ama değiyor.whatsapp grubuna dalıp burayi ihmal etmeyin.

Seviyor musun Nur ? Aranızdaki bağ nasıl ? Psikiyatriye gidecektin sanırım gidebildin mi nasılsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…