Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bebişimiz büyüyordur kokla yerime annesi:)

Temmuz annelerinde temizlik yapma muhabbeti var hey maşallah ben neticemi kaldıramıyorum yerden

Seviyor musun Nur ? Aranızdaki bağ nasıl ? Psikiyatriye gidecektin sanırım gidebildin mi nasılsın ?
Slm canım.seviyorum tabiki.cok tuhaf bi duygu annelik.merhamet sevgi aşk koruma iç güdüsu hepsi karışık oluyo.doktora gidemedim.anca bebişin kontrollerini yaptiriyoruz şu aralar.

Temmuz annelerinde temizlik yapma muhabbeti var hey maşallah ben neticemi kaldıramıyorum yerden
Ne temizliği Can'ım ya ben çok kötüyüm kafam kalkmıyor nerden buluyorlar bu gücü haftaya eşim halıları falan yıkamaya gönderecekmiş bir de temizlikçi tutacak yoksa ben öyle temizlik falan yapamam ki yemek yapmıyorum ki eşim yapıyor annem yapıyor kayınvalidem yapıyor dışarda yiyiyoruz.

İlaç kullanıyor musun? Çok karamsar olma canım hepimiz öyleyiz ama biraz kendini telkin et herşey daha iyi olacak diye duşun. Bende çok çok iyi değilim artık doğurmak istiyorum rahatlamak istiyorum. Vucudum kalkmıyo

Yok Can'ım ya doktorum sabret diyor az kaldı diyor sıkıyorum bakalım dişimi. Eşimle alışverişe çıktık bir kadın vardı kasada onunda bebeği vardı yanında bana dedi ki şimdi rahatın iyi bence hep karnında kalsın çıkınca çok zor oluyor uykuyu unut dedi ağlıyordu falan Bebek sürekli bir keyfim kaçtı bana söylenecek şey mi bu ya Ağırlaştım falan dedim yok ya dedi incecik kızsın falan dedi sen çıkınca gör ben diyorum bazen geri mi göndersem acaba siye ama şlte artık geçti falan dedi(((

Canım dengesiz çok ama dediği de doğru uykusud kalacaz kızlar da öyle diyo hep. Şimdi bi doğuralım hayırlısıyla onu çok sevecez inan bende zorlanıyorum gece yine kötüydüm ağlayasım geliyor sürekli doğumdan zaten korkuyorum. Eğer çok kötüysen pasiflora falan iç. Doktor en azından onu verebilir. Ben ilk başlarda çok kötüydüm ilaç vermediler haklı olarak ama kafayı yicektim artık. Eşim çok destek oldu. Ha gayret az kaldı canım yaz buraya bol bol rahatlarsın

Aman işte eşim kendince destek Allah'a şükür yemek ev işi yardımcı da sürekli azarlama halinde bazen diyorum ya bağırma azarlama ama yardımda etme bana barut gibi biri yürüyen bomba Ada'm ya

Aman işte eşim kendince destek Allah'a şükür yemek ev işi yardımcı da sürekli azarlama halinde bazen diyorum ya bağırma azarlama ama yardımda etme bana barut gibi biri yürüyen bomba Ada'm ya
Demekki sinirli bi yapısı var bende öyleyim eşime falan bağırırım çok. Ama anlık benimde hamilelikte çok çok alıngan oldum bişey deseler ağlıyorum zaten.

Yasemin sen baya kötüsün psikolojik olarak. Bak bende biraz önce düşünüyordum hala neden korunamadım diye. Ama geçti gitti artık ne aldırılır Allah korusun ne geriye dönülebilir. Sabredecez. Doğurunca bu kadar hormonların etkisinde olmayacaz. Uykusuzluk malesef olacak bana da sürekli diyorlar ki içinde kalsın daha iyi çıkınca daha kötü olacaksın diye. Ama bence bu sağlamlar için geçerli. Biz psikolojik olarak kötü olduğumuz için doğurunca daha rahat edicez bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…