Benim adam da evi boyuyor hergün.kapıları da boyatıcam.Temmuz annelerinde temizlik yapma muhabbeti var hey maşallahben neticemi kaldıramıyorum yerden
Canım ben eve giremiyordum eve takmıştım.il il ordan oraya savruldum.karda kışta sokaklardaydım hep.yemek yapmak mı yiyemiyordum bile.dişlerim pas tutmuştu fırçalamamaktan.Ne temizliği Can'ım ya ben çok kötüyüm kafam kalkmıyor nerden buluyorlar bu gücü haftaya eşim halıları falan yıkamaya gönderecekmiş bir de temizlikçi tutacak yoksa ben öyle temizlik falan yapamam ki yemek yapmıyorum ki eşim yapıyor annem yapıyor kayınvalidem yapıyor dışarda yiyiyoruz.
Hasta olmayayım depresyon uzak dursun fiziki yorgunluklara katlanırım..Yasemin sen baya kötüsün psikolojik olarak. Bak bende biraz önce düşünüyordum hala neden korunamadım diye. Ama geçti gitti artık ne aldırılır Allah korusun ne geriye dönülebilir. Sabredecez. Doğurunca bu kadar hormonların etkisinde olmayacaz. Uykusuzluk malesef olacak bana da sürekli diyorlar ki içinde kalsın daha iyi çıkınca daha kötü olacaksın diye. Ama bence bu sağlamlar için geçerli. Biz psikolojik olarak kötü olduğumuz için doğurunca daha rahat edicez bence.
Amin canım ne kullanıyordun3 aylık hamileyim ilaçları aniden kestim kızlar ama cok şükür iyiyim sadece yola cikamiyorum münübüste pa gecirecegim diye takintim var hep evdeyim Allah yardimcimiz olsun
O da sen gibiydi :) korkuyordu cnm sevmezsem diye.Peki hamileyken de istiyor muydun seviyor muydun?
Can'ıAllah daim etsin canım benim. Gelsene whatsap grubuna
geleyim Can'ım kime yazacaktımYasemin sende whatsap grubuna gelsene
Canim bende hamileligimin 13.haftasi agir depresyon+anksiyete+pa başladi.20.haftaya kadar bebegi istemedim.kendime hayrim yok bebege nasil bakicam dedim.ilaç etkisini gösterdikce toparladim biraz.bu surede her iyi hissettigimde bebegi karnimda sevdim,konuştum.kötü olduğumda konuşamadim,sevemedim.doğum sonrasi bebege bakamam,bebegi sevemem benimseyemem diye cok korktum.dogum yapan arkadaslara defalarca severmiyim diye sordum.cok sükür ki bebegimi benimsedim,sevdim.darisi başınıza.Peki hamileyken de istiyor muydun seviyor muydun?
nasılsın nur iyi misin bebiş nasıl ılımlı bi kız galiba. Uyku sorunun oluyor mu?Canim bende hamileligimin 13.haftasi agir depresyon+anksiyete+pa başladi.20.haftaya kadar bebegi istemedim.kendime hayrim yok bebege nasil bakicam dedim.ilaç etkisini gösterdikce toparladim biraz.bu surede her iyi hissettigimde bebegi karnimda sevdim,konuştum.kötü olduğumda konuşamadim,sevemedim.doğum sonrasi bebege bakamam,bebegi sevemem benimseyemem diye cok korktum.dogum yapan arkadaslara defalarca severmiyim diye sordum.cok sükür ki bebegimi benimsedim,sevdim.darisi başınıza.
Amin Can'ım inşallah severiz. Zaten ben seversem yaptığıma pişman olmazsam herkes sever bence.Canim bende hamileligimin 13.haftasi agir depresyon+anksiyete+pa başladi.20.haftaya kadar bebegi istemedim.kendime hayrim yok bebege nasil bakicam dedim.ilaç etkisini gösterdikce toparladim biraz.bu surede her iyi hissettigimde bebegi karnimda sevdim,konuştum.kötü olduğumda konuşamadim,sevemedim.doğum sonrasi bebege bakamam,bebegi sevemem benimseyemem diye cok korktum.dogum yapan arkadaslara defalarca severmiyim diye sordum.cok sükür ki bebegimi benimsedim,sevdim.darisi başınıza.
Aynı şeyi hepimiz kendimiz için söylüyoruz. Sevmeyen anne adayı yok henüz. Sevecez. Minicik sana muhtaç olacak senden bir parça.Amin Can'ım inşallah severiz. Zaten ben seversem yaptığıma pişman olmazsam herkes sever bence.
Tatlım hoşgeldin. Şuan bişey kullanıyor musun3 aylık hamileyim ilaçları aniden kestim kızlar ama cok şükür iyiyim sadece yola cikamiyorum münübüste pa gecirecegim diye takintim var hep evdeyim Allah yardimcimiz olsun
Ay ilknurr 37. Haftaya girdinnn masallhh az kaldi balimTatlım hoşgeldin. Şuan bişey kullanıyor musun
Doğurmana rağmen takip ediyor musun bizi :) canım benim.. He yaa az kaldı şükürler olsun sıra bende galiba dimiAy ilknurr 37. Haftaya girdinnn masallhh az kaldi balim
Canım dogurduk ama takibe devam :) sizlerden de guzel haberleri bekliyoruz.Doğurmana rağmen takip ediyor musun bizi :) canım benim.. He yaa az kaldı şükürler olsun sıra bende galiba dimi
O minicik gözlerle muhtaç bir bakış atınca herşey bitiyor zaten inanın.Aynı şeyi hepimiz kendimiz için söylüyoruz. Sevmeyen anne adayı yok henüz. Sevecez. Minicik sana muhtaç olacak senden bir parça.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?