Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Canım ben eve giremiyordum eve takmıştım.il il ordan oraya savruldum.karda kışta sokaklardaydım hep.yemek yapmak mı yiyemiyordum bile.dişlerim pas tutmuştu fırçalamamaktan.

Hasta olmayayım depresyon uzak dursun fiziki yorgunluklara katlanırım..

3 aylık hamileyim ilaçları aniden kestim kızlar ama cok şükür iyiyim sadece yola cikamiyorum münübüste pa gecirecegim diye takintim var hep evdeyim Allah yardimcimiz olsun

Kızlar uykusuz kalacağım diye korkmayın, ben uykusuzluğa asla dayanamazdım, başkası olsa uykuyu tercih eder uyurdum :) ama bebişler için katlanıyorsun.
Evet polyannacı değilim uykusuzluk zor, ama depresyon,okb,panik e tercih ederim.
Uykusuzluğa anında çare var :) gerekirse bakıcı tut gündüz uyu.

Peki hamileyken de istiyor muydun seviyor muydun?
Canim bende hamileligimin 13.haftasi agir depresyon+anksiyete+pa başladi.20.haftaya kadar bebegi istemedim.kendime hayrim yok bebege nasil bakicam dedim.ilaç etkisini gösterdikce toparladim biraz.bu surede her iyi hissettigimde bebegi karnimda sevdim,konuştum.kötü olduğumda konuşamadim,sevemedim.doğum sonrasi bebege bakamam,bebegi sevemem benimseyemem diye cok korktum.dogum yapan arkadaslara defalarca severmiyim diye sordum.cok sükür ki bebegimi benimsedim,sevdim.darisi başınıza.

nasılsın nur iyi misin bebiş nasıl ılımlı bi kız galiba. Uyku sorunun oluyor mu?

Amin Can'ım inşallah severiz. Zaten ben seversem yaptığıma pişman olmazsam herkes sever bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…