Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Dr.dan geliyorum.adam psikolojimi iyi bildiği icin gelir gelmez iyi gördum seni dedi.ne cektik ama bu haftaya kadar geldik öyle böyle dediasistan kız bile konuştu bugün benle.ama ödemim coşmuş gebelik zehirlenmesi olabilir dikkatli olmalıyız dedi

Am
Aman canim dikkatli ol.tansiyonunu hergun olç.bir de en az 2 haftada 1 idrar tahlili ver.tuz tüketiyosan onu da bırak.bunlari yapar ve sorun yaşamazsan 40.haftayi görursun.

Am

Aman canim dikkatli ol.tansiyonunu hergun olç.bir de en az 2 haftada 1 idrar tahlili ver.tuz tüketiyosan onu da bırak.bunlari yapar ve sorun yaşamazsan 40.haftayi görursun.
Sağol canım.ayaklarım kaşıniyor feci sekilde uyutmadı dün.bugün de uyutmaz diye korkuyorum.ödemden miş kaşıntı.

Merhaba gebelikte prozac en güvenilir antidepresan kullanilabiliyor,ama tabiki oncelikle doktorunla gorusmeni tavsiye ederim,gebelikten vazgeçme bence...

ben dirençli okb hastasıyım doktorum norodol başlamayı düşünüyor arkadaşlar daha 10 haftalık hamileyim ne yapmalıyım iyi de değilim kullanayım mı birde lustral

ben dirençli okb hastasıyım doktorum norodol başlamayı düşünüyor arkadaşlar daha 10 haftalık hamileyim ne yapmalıyım iyi de değilim kullanayım mı birde lustral
Doktorun ne dıyorsa onu yapman en ıyısı burda kullanan arkadaslarda bar kullanmayanlarda ben de 10. Haftamdan beri kullanıyorum antıdepresan o sayade hamileliğim devam ediyo yoksa buralara kadar gelemezdım

Hoşgeldin canım.minik ogluş uyuyo sanırim.bizim kiz da uyuyo :)
Uyuyor bazen de saatlerce mızlanıp duruyor. Besle gaz çıkar bezini değiştir , öbür beslenme geliveriyor sanki canım ya. Çok şükür hamdolsun bu günlere de.
Mama takviyesi de yapıyorum canım ya.
sütün artması için sen birşeyler yapıyor musun

Canim humana still tea yi sütüm artsin diye kullandim.bebiş ishaldi 15 gün.meger sebebi cayin icindeki cemenotuymus.biraktim ishali gecyi.bol su iciyorum.birde dereotu maydanoz tuketiyorum.işe yariyor.

Tamam canım çok teşekkür ederim tavsiyelerin için. Evde maydonoz var hemen başlayayım en iyisi. Canım da hiç yemek istemiyor ama.

Ağırlaştım baya psikolojim bir iyiyim bir kötü. Bıktım hamile dolaşmaktan.
öyle deme be cnm allahın gücüne gider çok az kaldı ne kadar güzel bi duyguki anne olucaksın bide bunu düşün anlıyorum seni ama sabretmekten baska ne yapabilirsin sana soruyorum bu yüzden hamileliğini kötüye çevirme bak ben çok yakın bi arkdasım var bir bebk sahibi olmak için her gün iğne vuruluyor 3 aydır tedavi görüyor rabbim böle güzel birşeyi sana hediye etmiş lütfen bunu kendine işkence haline getirme cnm bnm

Doktorun ne dıyorsa onu yapman en ıyısı burda kullanan arkadaslarda bar kullanmayanlarda ben de 10. Haftamdan beri kullanıyorum antıdepresan o sayade hamileliğim devam ediyo yoksa buralara kadar gelemezdım
ne kullanıyorsun arkadaşım ilacın faydası oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…