Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Evet Allah affetsin çok söylenip duruyorum başka bişeyle imtihan olacam diye ödüm kopuyor Allah korusun. Şükürler olsun

Hanımlar doğumuna 3 hafta var sezeryana olucak lakin bugüne kadar iilaçsız geldim son 3 haftadır beyin uyusmasindan yakiniyorum acile gidiyorum tabi gebelik olduğu için bisey de yapamiyolar psikologumda ilaç vermedi taki bugüne kadar çünkü uyku denen bisey kalmadı belki 1 saatlik uykuyla gun u geciriyorum çok zor ama elimde değil neyse fazla uzatmicam durumuma gore doktorum atarax verdi dayanamazsan al ama dayan dedi atarax kullanan varmı

Evet Allah affetsin çok söylenip duruyorum başka bişeyle imtihan olacam diye ödüm kopuyor Allah korusun. Şükürler olsun
aynen kuzum he şöle her da,m şükür et inan şu an sizin yerinizde olmak istiyorum inan bana rabbim baska şeyle imtihan etmesin bizleri

Ataraks uyuşturur uyutur.kaşintı problemine de verilen bir haptır.

Kiz duyan da 70 yasinda sanacak
Dr yeteri kadar kilo alamamış tahlil yapmamız gerekebilir dedi.göbeği de düşmedi kuzum daha bany7

o yapmadı.çocuk cerrahı göbeğini yakacakmış.bir de K vitamini verdi her hafta birini kırıp içirecekmişiz.

Canım benim kızim da hastaneden çiktiktan sonraki 13 gün kilo alamadı.meğer ishalmiş ve küçük dogdugu icin az emiyomuş.pompa aldim iki göğsumü sağip biberonla verdim 8 gunde 200 gr aldi.doktor kilo alimini cok begendi.ben ilk once biraz emziriyorum sonra biberonla sagdigim sütü veriyorum.benim de doktorum kilo almadigi icin test yapmışti,idrari kakasi temiz cikti.sende benim methodu dene.sağ ver.bizik göbek 10.gün düştu oyle banyo yaptirdik .göbek önemli ihmal etmeyin.geçmiş olsun simdiden.

Ben kullandım arkadaşım ama su an kullanmıyorum. Bende titreme nobetleri oluyordu ve günlerce aç ve uykusuz halde oluyordum.psikiyatristim atarax verdi uyumam ve yemek yemem için. Akşamları bir kaşık yetmez ise iki kaşık iç. Merak etme bebeğe bir etkisi olmaz dedi.ben de ictim kötü olursaniz için bence. Bu şurubu bebeklere bile veriyorlarmis rahat olun

elifim828e canım arada benide titree tutuyor lakin şuan yoğunolan aanksiyete ve ensemde uyuşma karıncalanma hissi ilacı aldım ama henüz kullanmadım o bana bakıyor ben ona aydınlattığı icin çok ama çok tesekkur ederim gerçekten buna ihtiyacim vardi

ben dirençli okb hastasıyım doktorum norodol başlamayı düşünüyor arkadaşlar daha 10 haftalık hamileyim ne yapmalıyım iyi de değilim kullanayım mı birde lustral
Naptın canım ben de aynı durumdayim seninle Rabbim yardım eder feraha çıkartır bizi de İnşaAllahh

Arkadaşlar merhaba, ben de depresyon geçiriyorum ve 21 haftalık hamileyim. psikiyatristim efexor verdi 75 mg yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. işe gidemiyorum rapor aldım devamlı mutsuz ve kaygılıyım yerimde duramıyorum kendimi oyalamaya çalışıyorum ama başaramıyorum, kitap okurken ya da televizyona bakarken kısacası 24 saat aklıma kötü şeyler geliyor. bir türlü rahat edemiyorum. Mutsuzken bebeğimle bile iletişim kuramıyorum sanki tüm dünya üstüme çökmüş ve derdim hiç bitmeyecekmiş bu günler hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor. Her şey için kaygılanıyorum. İnternette benimle aynı şeyleri yaşayan var mı diye bakarken bu forumu buldum. Hepinizden yardım bekliyorum

Canım ilk hamileliğin mi? Hemen hemen çoğumuz formu öyle bulduk. 19 haftalıkken buldum bende. Majör depresyon hastasıyım. Genel olarak bu haftalarda baya tetikliyor hormonlar ve çok zor duruma giriyoruz. Ama vücudun alışacak ilacına ve hafifleyecek bu buhranlı günler. Şuan sana sabırlı ol demek seni teskin etmeyecek biliyorum ama hepimiz bu haftalardan zorluklardan geçtik. Ben öğretmenim ve yeni atanmıştım sadece 2 ay çalışabildim ve rapor aldım şuana kadar bütün hamileliğim heyet raporlarıyla geçti. Evde tekbir iş yapamadım evi afedersin b.k götürüyordu. Yemeden içmeden kesildim 11 kilo verdim 1 ayda. Bazen iki gün boyunca sadece 1 tane bisküvi ile ayakta kaldığımı biliyorum. Karanlık bir odada saatlerce otururdum. Herkesle ilişkimi kesip baba evine geldim. Kişisel temizlik asla yapamadım iki hafta banyo yapmadığım leş gibi dolaştığım oldu. Bebekten nefret ettim ve aldırmak istedim. Ama geçiyor zamanla geçiyor. İlacın etki ediyor. Burdan arkadaşlardan yardım alıyorsun. Bi şekilde geçiyor.

çok teşekkür ederim cevap verdiğin için, çevremdeki tüm hamileler çok mutlu bir tek ben sorun yaşıyorum sanıyordum, benim de geçmişimde depresyon var uzun süredir ilaç kullanıyorum ne zaman doktor bıraktırmaya kalksa en başa dönüyorum, hamile olunca da bıraktırdı ve şimdi çok daha büyük bir şekilde karşıma çıktı bebeğe hala alışıp sevemedim bu arada ilk hamileliğim ve isteyerek yaptım ama şimdi emin değilim. peki sen şimdi nasılsın?

Bende 2006 dan beri depresyonla uğraşıyorum. İki kez majör yaşadım. Hamilelikte 3. Majörü yaşadım ama hiçbiri hamilelikte yaşadığım gibi değildi. İntiharı düşünüp durdum sürekli. Bebekten nefret ettim. Hamilelikten önce aralıklarla ilaçlarımı biraktığım oldu ama yine başlamak zorunda kaldım. Bi ara efexorda kullandım 150 mglık alıyordum. Efexor iyi bir ilaç fayda edecektir sana inşallah. Benim istediğim bi hamilelik değildi korunmadığım için evliliğimin ikinci ayında hamile kaldım. Şimdi ise şükürler olsun o haftalara göre daha çok toparlandım. En azından karanlık odalarda oturmuyorum yemek yiyebiliyorum. Annemlerle sohbet edebiliyorum. Doğum yapan forumdaki arkadaşlar hem psikolojik hem fizyolojik olarak yüzde 80-90 daha iyilermiş çok şükür. Bende dört gözle doğumu bekliyorum.

Umarım bir an önce toparlarız, intiharı düşünmüyorum ama öyle mutsuzum ki sanki yaşamamın anlamı yokmuş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…