İlacını düzenli kullan emin ol iyi gelecektir. Hepimizin yaşadığı korkular hep zorlanıyoruz ama sabret emin ol daha iyi olacak herşey.Umarım bir an önce toparlarız, intiharı düşünmüyorum ama öyle mutsuzum ki sanki yaşamamın anlamı yokmuş gibi
cabım ılacın etkı etmesı bıraz zaman alıyor ama cok daha ıyı olcaksın hepımız ılacla cok daha ıyı hıssettık burda bırbırımıze destek olduk dogum yapanlarımız oldu ve cok daha ıyı olduklarını soledıler ole bole 21 haftan bıtmıs az kaldı allahım yardım etsın hepımızeArkadaşlar merhaba, ben de depresyon geçiriyorum ve 21 haftalık hamileyim. psikiyatristim efexor verdi 75 mg yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. işe gidemiyorum rapor aldım devamlı mutsuz ve kaygılıyım yerimde duramıyorum kendimi oyalamaya çalışıyorum ama başaramıyorum, kitap okurken ya da televizyona bakarken kısacası 24 saat aklıma kötü şeyler geliyor. bir türlü rahat edemiyorum. Mutsuzken bebeğimle bile iletişim kuramıyorum sanki tüm dünya üstüme çökmüş ve derdim hiç bitmeyecekmiş bu günler hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor. Her şey için kaygılanıyorum. İnternette benimle aynı şeyleri yaşayan var mı diye bakarken bu forumu buldum. Hepinizden yardım bekliyorum
Arkadaşlar merhaba, ben de depresyon geçiriyorum ve 21 haftalık hamileyim. psikiyatristim efexor verdi 75 mg yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. işe gidemiyorum rapor aldım devamlı mutsuz ve kaygılıyım yerimde duramıyorum kendimi oyalamaya çalışıyorum ama başaramıyorum, kitap okurken ya da televizyona bakarken kısacası 24 saat aklıma kötü şeyler geliyor. bir türlü rahat edemiyorum. Mutsuzken bebeğimle bile iletişim kuramıyorum sanki tüm dünya üstüme çökmüş ve derdim hiç bitmeyecekmiş bu günler hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor. Her şey için kaygılanıyorum. İnternette benimle aynı şeyleri yaşayan var mı diye bakarken bu forumu buldum. Hepinizden yardım bekliyorum
forumu biraz incelediysen ilaç kullandığımızı fark etmişsindir canım.dr.gerek görüyorsa 12.haftadan itibaren ilaç veriyor.ilaçla düzelebilecek durumlarda telkin işe yarayamıyor olabilir.Merhaba,
Bende 21. Haftaamdayim ve gecen haftadan beri kaygilanmalar basladi ve isin garip tarafi daha once hic yasadigim bir durum degildi bu;beynimi durduramiyorum, ayni sekilde ne uyuyabiliyorum ne yaptigim ise Konsantre olabiliyorum, eve giremiorum. Psikoterapi ye basladim ama bu uykusuzluk psikolojimi altust etmis durumda. Bi hafta icinde 1 gun iyisem 1 gun kotuyum ve terapiye gitmeme ragmen ise yaradigini dusunmuorum.Ilac tedavisi isticem terapistimden ama korkuorumda. Bebegimi dusunup telkin etmeye calisiorum ama ise yaramiyor Anlayacaginiz kafam karisik moralim cok bozuk kizlar. Uykusuzluk dan kaynakli saglikli bi karar da veremiorum.Ilac tedavisi konusunda ne dusunuorsunuz?
Arkadaşım benim de benzer durumlar 18. Haftada başlamıştı. Dayanamayacak doktor bir şurup verdi rahatlsmistim. Gerçi sonra sürüp da yetmedi ilaca başladıkMerhaba,
Bende 21. Haftaamdayim ve gecen haftadan beri kaygilanmalar basladi ve isin garip tarafi daha once hic yasadigim bir durum degildi bu;beynimi durduramiyorum, ayni sekilde ne uyuyabiliyorum ne yaptigim ise Konsantre olabiliyorum, eve giremiorum. Psikoterapi ye basladim ama bu uykusuzluk psikolojimi altust etmis durumda. Bi hafta icinde 1 gun iyisem 1 gun kotuyum ve terapiye gitmeme ragmen ise yaradigini dusunmuorum.Ilac tedavisi isticem terapistimden ama korkuorumda. Bebegimi dusunup telkin etmeye calisiorum ama ise yaramiyor Anlayacaginiz kafam karisik moralim cok bozuk kizlar. Uykusuzluk dan kaynakli saglikli bi karar da veremiorum.Ilac tedavisi konusunda ne dusunuorsunuz?
Terapi almismiydiniz sizde once?Arkadaşım benim de benzer durumlar 18. Haftada başlamıştı. Dayanamayacak doktor bir şurup verdi rahatlsmistim. Gerçi sonra sürüp da yetmedi ilaca başladık
Merhaba,
Tesekkurlerİlaç kullanan kişi çok fazla,Dr. Gerekli görüyorsa kullan bence.
Ne yerapisi goruyosun emdr mi hipnoterapimi ilk haftalarinsa sabret 4 5 seans sonra gozle gorulur bi duElme yasiyacaksin merak etme bende ilacsiz bitirdim hamileligimi ve terapi gordum sabret bence faydasi oluyoTerapi almismiydiniz sizde once?
Gebelikte almadım ama öncesinde baya almistimTerapi almismiydiniz sizde once?
Normal psikoterapi goruodum ama 3. Seans hala ise yaramadi endiseler korkular devam.ilac verdi bugun lustral ve cechring (sanirim) baslayacagim. Umarim ise yarar lar.Ne yerapisi goruyosun emdr mi hipnoterapimi ilk haftalarinsa sabret 4 5 seans sonra gozle gorulur bi duElme yasiyacaksin merak etme bende ilacsiz bitirdim hamileligimi ve terapi gordum sabret bence faydasi oluyo
Normal psikoterapi goruodum ama 3. Seans hala ise yaramadi endiseler korkular devam.ilac verdi bugun lustral ve cechring (sanirim) baslayacagim. Umarim ise yarar lar.
Yerapini birakma 4 5 seans anca etki yapiyo ilacla birlikte daha cabuk duzelirsininsallhh allh yardimcin olsunNormal psikoterapi goruodum ama 3. Seans hala ise yaramadi endiseler korkular devam.ilac verdi bugun lustral ve cechring (sanirim) baslayacagim. Umarim ise yarar lar.
Hemen etki etmedi ama şu an cok iyiyim canım.lustral bende işe yaradı:)Bu ilaclari kullanan var midir??memnun kaldiniz mi kullandiysaniz?
Kaçıncı haftandasın ilacını kullan anca etki eder panik ataktan bnde çektim çekmeyede devam ediyorum lanet bişeydir. Kafanı oyalıcak bişeyler bul canım. Elişi kitap yani aklına ne gelirse dene tedavilerini yarım bırakma bak benim terapi vs fırsatım olmadı iyi gelir devam et. Hamilelik dahada zorluyor insanı gerçekten etkisi beya büyük ama geçecek inşallah iyi duşun iyi olsun hepArkadaşlar tekrar merhaba,
Ben 1,5 2 ay önce bu siteye yaZmıştım belli hatırlarsınız.. Hamileliğimin 28.haftasına girdim ama anksiyete panik atak beni mahvetti neredeyse depresyona giriyorum boşluktayım sanki gitmediğim Dr kalmadı terapi işe yaramıyor. Yani Bi dünya para harcadık sağlığım için ama yok. Hatam 2ayda 5tane de gitmem ve hepsi anksiyete demesine rağmen bir türlü bunu anlayamamak hep daha kötü bir psikolojik rahatsızlığım var yada olacak korkusu beni mahvetti hiç birşey yapmıyorum bide üstüne panik atakta var Ztn. Terapileri hep yarıda bırakıyorum çnkü çok aceleciyim bianönce iyileşmek istemiorm Birtürlü atamıyorum kafamda hep korku hep sıkıntı. Kendimi sürekli kasmış ve tetikte buluyorum.ilaçsız iyileşmek istedim ama olmadı Buda beni üzdü. 1 hafta 10gündür ölü gibiyim boşlukta kendimde değilim sanki sabahtan akşama kdr kendime odaklıyım nie böle oldu Nasıl çıkıcam bu sıkıntıdan diye düşünmekten kafayı Yicem hiçbirşeye adapte olamıyorum. Dışarı çıkamıyorum Ztn sıcak çok kötü oluyorum yürüyemiyorum bile korkudan bunaltıdan e evdede sürekli bunlaro düşünmekten rahat değilim kısır döngüye dönüyor ne olcak halim Nasıl olcak die gerilip kasılıp duruyorum. En ufacık olumsuz birşeyde iyice altüst oluyorum. Dr atarax verdi arada Bi içiorm 1 haftadır uyuyamıyorum atarax bile uyutmuyor uyumamda gece uyanıyorum. Şimdi Dr citol verdi 20mg 5 gün oldu ama daha hiç etkisini görmedim.bende burda atlayanlar gibi atlatmak istiyorum çok korkuyorum ve artık hiçbirşey zevk vermiyor Buda beni panikletiyor.çnkü yapmak istediğim herşeyde olumsuz düşünceler ve atak yaşıyorum
Cnm ilacın etki etmesi için en az 3-4 hafta geçmesi gerek. sabret bekle lütfen.Arkadaşlar tekrar merhaba,
Ben 1,5 2 ay önce bu siteye yaZmıştım belli hatırlarsınız.. Hamileliğimin 28.haftasına girdim ama anksiyete panik atak beni mahvetti neredeyse depresyona giriyorum boşluktayım sanki gitmediğim Dr kalmadı terapi işe yaramıyor. Yani Bi dünya para harcadık sağlığım için ama yok. Hatam 2ayda 5tane de gitmem ve hepsi anksiyete demesine rağmen bir türlü bunu anlayamamak hep daha kötü bir psikolojik rahatsızlığım var yada olacak korkusu beni mahvetti hiç birşey yapmıyorum bide üstüne panik atakta var Ztn. Terapileri hep yarıda bırakıyorum çnkü çok aceleciyim bianönce iyileşmek istemiorm Birtürlü atamıyorum kafamda hep korku hep sıkıntı. Kendimi sürekli kasmış ve tetikte buluyorum.ilaçsız iyileşmek istedim ama olmadı Buda beni üzdü. 1 hafta 10gündür ölü gibiyim boşlukta kendimde değilim sanki sabahtan akşama kdr kendime odaklıyım nie böle oldu Nasıl çıkıcam bu sıkıntıdan diye düşünmekten kafayı Yicem hiçbirşeye adapte olamıyorum. Dışarı çıkamıyorum Ztn sıcak çok kötü oluyorum yürüyemiyorum bile korkudan bunaltıdan e evdede sürekli bunlaro düşünmekten rahat değilim kısır döngüye dönüyor ne olcak halim Nasıl olcak die gerilip kasılıp duruyorum. En ufacık olumsuz birşeyde iyice altüst oluyorum. Dr atarax verdi arada Bi içiorm 1 haftadır uyuyamıyorum atarax bile uyutmuyor uyumamda gece uyanıyorum. Şimdi Dr citol verdi 20mg 5 gün oldu ama daha hiç etkisini görmedim.bende burda atlayanlar gibi atlatmak istiyorum çok korkuyorum ve artık hiçbirşey zevk vermiyor Buda beni panikletiyor.çnkü yapmak istediğim herşeyde olumsuz düşünceler ve atak yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?