Cnm herkes direniyor burda, çok kötü olup dayanılmayacak hale gelince İlaca başlıyorlar.Kim ister ilaç kullanmayı.Arada kötü olabilirsin, bu düzeltmeyecek anlamına gelmiyor.Hepimiz aynı süreci yaşadık.Aynı şeyleri yaşan başkalarınında olduğunu bilmek biraz rahatlatıyor ama bu kadar kötü oluyormuydunuz sizde bu zamana kadar ilaçsız Nasıl geldim Allah biliyor.. Hiç bir zaman umudumu kaybetmemeye çalıştım herzaman bir uğraş bişeyler yapmaya çalıştım ama olmuyor işte çok acele ediyorm doğuma kadar geçsin die.. Dr larda Zaman diyo tamam diorm ama 2 gün sonra kötüysen bitiyorum.. Sizlerle paylaşmak istedim yine..
Aynı şeyleri hep yaşıyoruz ve gerçekten sen tek değilsin bunu bilmek bile insanı rahatlatıyor.. Bnde öyleydim ama çok dayanamadım ilaca başladım. Allah büyüktür keşke terk etse bu hastalık bizi ama nerde en azından ilaçla falan kontrol altına alınıyor sabır canım sabır.Aynı şeyleri yaşan başkalarınında olduğunu bilmek biraz rahatlatıyor ama bu kadar kötü oluyormuydunuz sizde bu zamana kadar ilaçsız Nasıl geldim Allah biliyor.. Hiç bir zaman umudumu kaybetmemeye çalıştım herzaman bir uğraş bişeyler yapmaya çalıştım ama olmuyor işte çok acele ediyorm doğuma kadar geçsin die.. Dr larda Zaman diyo tamam diorm ama 2 gün sonra kötüysen bitiyorum.. Sizlerle paylaşmak istedim yine..
uyusana canım aklına getirme oyle şeyleri dua oku bol bol oyle uyuKızlar uyudunuz mu? Bugün burası bomboş
Şimdide ya epilepsi olursam korkusu sardı uyuyamıyorum Dr mr çektircem dedim hiç birşeyin yok gerek yok Dedi.. Ama birden korku geldi işte.. Çnkü kendimi sürekli gergin kaslarım kasılmış ağrılı hissettiğim için bian aklıma geldi ve korkuyorum internetten belirtileri vs bile bakmıyorum çok korkuyorum şuan çnkü.. Off ne güzel uyuyacaktım(
Cocuklardan firsat bulup yazamiyorum bide cok uzuluyorum bende hamileligime donuyorum boyle okuyunca . Oncelikle doktorlara guven ilac kullan ama herseyi ilac duzeltecek diye bekleme sende iradeli olki ilac en erken zamanda etkisini gostersin yani sen kendine ben cok kotuyum iyi olmicam dersen iyi olmazsin olumlu seyler syle kendine iyiyim cok daha iyi olucam belki o anda iyi olmicaksin ama emin olki bi kac gun sonra sende fark edeceksin rahatladigini omuzlarini indir bizim gibi hastalar genelde omuzlarimiz yukarda gezeriz ve bunun farkina bile varmayiz e haliyle butun vucut kendini kasiyo ve yirgun hissediyoruz. Gercekten okurken ne kadar zor durumda oldugunu hissedebiliyorum ama duzeleceginide biliyorum yasamis birisi olarak bende cok zor hamileleik.gecirdim hatirlamak dahi istemiyorum hep dua ettim sanada edocem ama nolur bil gecici bunlar hamileleik gercekten cok tetikliyo anksiyeteyi terpileri yarim birakmasaydin keske bence devam et ne 5 6 seans sonra duzelme basliyo rabbim yardimcin olsunKızlar nasılsınız? Buraları ne kadar boş bu ara.. Size birşey sorcam ben hiç intiharı düşünmedim yazısı birlikte beni korkutuyor ama bu aralar çok kötü olduğum için ve içimde sıkıldığı için ya sıkıntıdan kendimi kaybedersem intihar edersem diye düşünce geliyor panikliyorum. Aslında biraz daha sakin olabilsem mantıklı düşünebilsem bunların hep kaygı bozukluğundan olduğu ve hiç birinin olmayacağını bilmem lazım.. Ama sanırım yaşadığım yoğun anksiyeteden bunu başaramıyorum.
Birde citol kullanan var mı? Bana bide citolün yanında Bi süreliğine tranko buskas verdi bağımlılık yapabilir yazıyordu ama Dr kullan Dedi Bn kullanmadım hala kızdı bana güven ve biraz sabırlı ol hepsi geçecek dedi
Cocuklardan firsat bulup yazamiyorum bide cok uzuluyorum bende hamileligime donuyorum boyle okuyunca . Oncelikle doktorlara guven ilac kullan ama herseyi ilac duzeltecek diye bekleme sende iradeli olki ilac en erken zamanda etkisini gostersin yani sen kendine ben cok kotuyum iyi olmicam dersen iyi olmazsin olumlu seyler syle kendine iyiyim cok daha iyi olucam belki o anda iyi olmicaksin ama emin olki bi kac gun sonra sende fark edeceksin rahatladigini omuzlarini indir bizim gibi hastalar genelde omuzlarimiz yukarda gezeriz ve bunun farkina bile varmayiz e haliyle butun vucut kendini kasiyo ve yirgun hissediyoruz. Gercekten okurken ne kadar zor durumda oldugunu hissedebiliyorum ama duzeleceginide biliyorum yasamis birisi olarak bende cok zor hamileleik.gecirdim hatirlamak dahi istemiyorum hep dua ettim sanada edocem ama nolur bil gecici bunlar hamileleik gercekten cok tetikliyo anksiyeteyi terpileri yarim birakmasaydin keske bence devam et ne 5 6 seans sonra duzelme basliyo rabbim yardimcin olsun
Oyyyyy hayırlı,uğurlu olsun bebişin.sağlikla büyüt cok mutlu oldum ümit doldumMerhaba kizlar hatirladinizmj beni uzun suredir girmiyodum sayfaya etkileniyorum diye bende hamimelegmn 5.ayindan itobaren paxera kullaniyordum ve cok korkuyordum bebege bisey olacak diye sukurler olsunki dogum yaptim bebegim gayt saglikli refleksleri gucsuz olur falan demislerdi aksine dr cok guxlu refleksleri war diyo bugun 5.gunumz yoksunluk olur o.olur bu olur diyenlere hic bakmayin ben bakarak cok erkilenmistim.ne olursa olur Allhn dedgi olurmus bunu bi kez daha ogrendim rabbm sabilerimizi koruyo inanin bana cunkj biz isteyerek hasta olmuyoruz bu milletn dedigi gibi simariklik hastalgi falnda degil panikatak zor bi rahatszlik sukurler olsunki ilaci war iyuzden kimseden bi farkimz yok aksine cok.akilli cok ince dusundgmz icin oluyor hic kotu bisey dusunmeden rabbinze tesljm olun yuce mewlam korkunun sonunu aydinliga cewiriweriyor insallh hepiniz saglikla alirsinz xocuklarinizj inann 2.cocugum ama sewemm yapamam diyordum simdi bi gorun beni dunyalar tatlisi mis gibi kokusunu icine cekiwerdnmi unutuyosun herseyi neyse cok konustm Allha emant olun rabbm yar we yardimcimz olsn inaallh*
Yasemin :) Allah analı babalı büyütsün canım benim. Çok şükür.Merhaba kizlar hatirladinizmj beni uzun suredir girmiyodum sayfaya etkileniyorum diye bende hamimelegmn 5.ayindan itobaren paxera kullaniyordum ve cok korkuyordum bebege bisey olacak diye sukurler olsunki dogum yaptim bebegim gayt saglikli refleksleri gucsuz olur falan demislerdi aksine dr cok guxlu refleksleri war diyo bugun 5.gunumz yoksunluk olur o.olur bu olur diyenlere hic bakmayin ben bakarak cok erkilenmistim.ne olursa olur Allhn dedgi olurmus bunu bi kez daha ogrendim rabbm sabilerimizi koruyo inanin bana cunkj biz isteyerek hasta olmuyoruz bu milletn dedigi gibi simariklik hastalgi falnda degil panikatak zor bi rahatszlik sukurler olsunki ilaci war iyuzden kimseden bi farkimz yok aksine cok.akilli cok ince dusundgmz icin oluyor hic kotu bisey dusunmeden rabbinze tesljm olun yuce mewlam korkunun sonunu aydinliga cewiriweriyor insallh hepiniz saglikla alirsinz xocuklarinizj inann 2.cocugum ama sewemm yapamam diyordum simdi bi gorun beni dunyalar tatlisi mis gibi kokusunu icine cekiwerdnmi unutuyosun herseyi neyse cok konustm Allha emant olun rabbm yar we yardimcimz olsn inaallh*
Zor günler yaşıyorsun belli canım. Ama sabret ilacın sana etki etmeye başlayacaktır. Sende yavaş yavaş atlatacaksın. Elinde değil biliyorum ama düşünmemeye çalış kötü ihtimalleri.Kızlar nasılsınız? Buraları ne kadar boş bu ara.. Size birşey sorcam ben hiç intiharı düşünmedim yazısı birlikte beni korkutuyor ama bu aralar çok kötü olduğum için ve içimde sıkıldığı için ya sıkıntıdan kendimi kaybedersem intihar edersem diye düşünce geliyor panikliyorum. Aslında biraz daha sakin olabilsem mantıklı düşünebilsem bunların hep kaygı bozukluğundan olduğu ve hiç birinin olmayacağını bilmem lazım.. Ama sanırım yaşadığım yoğun anksiyeteden bunu başaramıyorum.
Birde citol kullanan var mı? Bana bide citolün yanında Bi süreliğine tranko buskas verdi bağımlılık yapabilir yazıyordu ama Dr kullan Dedi Bn kullanmadım hala kızdı bana güven ve biraz sabırlı ol hepsi geçecek dedi
Merhaba kizlar hatirladinizmj beni uzun suredir girmiyodum sayfaya etkileniyorum diye bende hamimelegmn 5.ayindan itobaren paxera kullaniyordum ve cok korkuyordum bebege bisey olacak diye sukurler olsunki dogum yaptim bebegim gayt saglikli refleksleri gucsuz olur falan demislerdi aksine dr cok guxlu refleksleri war diyo bugun 5.gunumz yoksunluk olur o.olur bu olur diyenlere hic bakmayin ben bakarak cok erkilenmistim.ne olursa olur Allhn dedgi olurmus bunu bi kez daha ogrendim rabbm sabilerimizi koruyo inanin bana cunkj biz isteyerek hasta olmuyoruz bu milletn dedigi gibi simariklik hastalgi falnda degil panikatak zor bi rahatszlik sukurler olsunki ilaci war iyuzden kimseden bi farkimz yok aksine cok.akilli cok ince dusundgmz icin oluyor hic kotu bisey dusunmeden rabbinze tesljm olun yuce mewlam korkunun sonunu aydinliga cewiriweriyor insallh hepiniz saglikla alirsinz xocuklarinizj inann 2.cocugum ama sewemm yapamam diyordum simdi bi gorun beni dunyalar tatlisi mis gibi kokusunu icine cekiwerdnmi unutuyosun herseyi neyse cok konustm Allha emant olun rabbm yar we yardimcimz olsn inaallh*
Çok sağol Can'ım yani sizdende böle olumsuz düşünceler oluyormuydu sürekli felaket senaryoları ne yapsam olmadı ilacı kullanmak istemezdim ama Allah büyük dua ediyorum yardımcı olucaktır o koruyacaktır ikimizide..Zor günler yaşıyorsun belli canım. Ama sabret ilacın sana etki etmeye başlayacaktır. Sende yavaş yavaş atlatacaksın. Elinde değil biliyorum ama düşünmemeye çalış kötü ihtimalleri.
O basindaki gerginligi de iyi bilirim tamamen stress aslinda hic bisey yokk ama varmis gibi agri gerginlik yasiyosun.. deatek almak sart ilaca devam et dayanamiyosan ama terapiyide birakma daha cobuk toparlarsin insallhhhYa şuan o kadar rahatladım ki ben terapiye başladığımda Dr söledide farkettim hep omuzlarım yukarıda şimdi her farkettiğimde indiriyorum bakıyorumki hep öle geziorz her dakka farkedip indiriyorum şimdi.. Bunada moralim bozuluyor panik yapıyodum.. Meğer sizlerdede olmuyormuş.. Bide başımda hep sanki sıkıştırılmış gergin bir yay varmış gibi..
Dediğin o kadar doğruki önce insanın kendi elinde ama bazen destek gerekiyor Ztn biraz destekle ve acele etmezsem kendi irademizde kullanacağımı biliyorum. Dediğin gibi ben 2 kere sölüorm olumlu olmayınca bırakıyorum.. Hergün pes etmicek diyorum.. O sıkıntıyı biraz aşıp azaltsam herşey düzene girecek biliyorum.. Çok teşekkür ederim desteğin için.. Ben 1,5 ay önce yazmıştım ama sonra etkileniyorum diye girmiyroudm..
Ayyy olmazmi devamli hemde halada var . Sacma sapan olum korkulari kotu bisey olcakmis hissi ben doguma giderken coxuklarla vedalastim evime baktim bidaha gelemicem diye gittim hastaneye :) ama cok sukur burdayimÇok sağol Can'ım yani sizdende böle olumsuz düşünceler oluyormuydu sürekli felaket senaryoları ne yapsam olmadı ilacı kullanmak istemezdim ama Allah büyük dua ediyorum yardımcı olucaktır o koruyacaktır ikimizide..
Doğum yaklaştıkça dahada tedirgin korkulu ve sıkıntılı hale geldiğim için İlaca başladım mecburen 5 gün oldu daha etki etmedi Ama çok erken daha beklicem.. Bendede hep kafayı yeme aklını kaçırma ya öle olur ya böle olursam korkuları var.. Doktora dedm normalde panik ataklılar hep kalp krizi ve ölüm korkusu yaşarlar ben bunları yaşıyorum ya başka birşey varsa bende diye kızdı bana olsa sölerim Dedi panik atakta 1.en çok yaşanan kalp krizi ölüm korkusu 2.çıldırma delirme kontrol kaybetme korkusu Dedi.. Bunun içinde takıntılı düşüncelerde oluyor depresyonda.. Başka hastalığın olsa bu kadar sıkıntı çekmezsin diyo bu hastalık böle diyor.. Ben bunu üstümden atamadığım için belkide kabullenemediğim için aşamıyorum.. Ama bir süreç ve malesef Zaman gerekli sabırlı olursam düzelicek geçecek biliyorum ama hamilelik hormonları ve hamileliğin yaklaşması herhalde beni bu kadar aceleci yaptırıyor.. Ay ne yazdım ya:)O basindaki gerginligi de iyi bilirim tamamen stress aslinda hic bisey yokk ama varmis gibi agri gerginlik yasiyosun.. deatek almak sart ilaca devam et dayanamiyosan ama terapiyide birakma daha cobuk toparlarsin insallhhh
Citol verdi birde yanında tranko buskas onu Bi süreliğine içiçem.. Ama uyku yok hiç hala bütün gece iç çeke çeke Bi sağa Bi sola.. Bol bol dua ettim hep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?