Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

arkadaşım doktorun ne diyorsa yap ilacını iç düzenli bi şekilde emin ol etki ediyo. Herkes iyi değil sadece doğuranlar bebişleri ile ilgileniyor. Benimde doğum yaklaştı ve artık ağrım vs oluyor ee korkularımda var nasıl doğurucam derdi duştu içime panik yaşıyorum o anlar geldikçe aklıma ama eskiye nazaran çok çok iyiyim şukurler olsun sende iç her gün biraz daha duzeldiğini farkedeceksin emin ol

Artık içiyorum mecbur.. Bu kadar dayandım ama artık ilaç mecbur oldu.. Allah büyük.. Ben şuan doğumu sonrasını düşünmek istemiyorum bide onu düşünemem.. Aklıma geldiği anda atmaya çalışıyorum kafamda.. Şuan rahatlayayım biraz o bana yeter herşeyin üstesinden gelirim diyorum..
Sağol yazdığın için.. Alla hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah.. O kuvveti gücü verir Allah merak etme korkma..

Sen ilaç kullanıyomusun

Bide iç sıkıntısı olumuydu sizde 3 gündür böle derin derin nefes alma ihtiyacı ve iç sıkıntısı oluyor çok rahatsız edici birşey Dr ilacı 2 gün içtin bıraktın die olmuştur Dedi.. Dün hemen başladım geri.. İnşallah o biraz düzelir..

Olmazmı neler neler çektim azıcık kendimi dinliyim yine kotu oluyorum her gün ağlıyordum böyle nasıl yaşıcam diye Allah'ıma bin şukur yine yokluyor mesela az yoruluyum çarpıntımı duyuyorm beni etkiliyor. Ben çok çektim insan içine çıkamadım hep atak gelicek rezil olacam diye korktum. Allah kimseye vermesin hamileyken hiç çekilmiyor

Çok geçmiş olsun sanada CnM en azından ilaçla biraz rahatlamışsın.. Bende inşllah rahatlarım.. Bide uyusam uykusuzluk daha da kötü yapıyor çnkü..

Çok geçmiş olsun sanada CnM en azından ilaçla biraz rahatlamışsın.. Bende inşllah rahatlarım.. Bide uyusam uykusuzluk daha da kötü yapıyor çnkü..
Canım hosgeldın oncelıkle dıger arkadaslarında dedıgı gıbı doktorunu dınle kesınlıklle sozunden cıkma onlar bu ısı bılıyolar ılaclarda bebege zarar verırmı dıye dusunme rabbım korur onlsrı ınsallah ben hamılelıgımın basından berı kullanıyorum baslarda hepımız senın gıbı tereddutteydık ama ıcınce snca ınsan oldugumu hatırladım elımızde degıl bu hastalık napalım bızde mecbur ılaç kullanan annelerden olucaz allah onlara saglık sıhhat versın ınsallah bızım gıbı olmasınlar

Evet seni çok iyi anlıyorum ilacını kullan mutlaka iyi gelecektir diğer turlu daha kotu olursun

arkadaşlar 12. haftamın içindeyim okb ve anksiyete yüzünden 5 kilo verdim ve iştahım hiç yok bu durum kötü mü

İyi geceler arkadaşlar 12 yıllık panik atak ve obsesyon ile mücadele ediyorum, 36 haftalık da hamileyim. Hamilelik öncesi ilaç tedavisi görüyordum, haliyle doktora danışarak bıraktım. Yalnız ilaçsızlık bu hafta artık tak etti, durumum dayanılmaz bir hal aldı ve doktoruma gittim,bana günlük 50 mg celectra ve zor da panik anında kalınca ativan verdi; ama arkadaşlar ben tereddütteyim,aranızda bu ilaçları kullanan var mı? Bebeğime bişey olur mu. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

geçmiş olsun canım son anların artık kullan ilacını doktorun verdiyse ben paxera kullanıyorum kullanan varmı o ilaçları bilmiyorum canım varsa dönerler sana. Doğumdan korktuğundan falan mı oldu acaba. İyi gelmişsin yine bu haftaya

Doğumdan korkmanın etkisi mi bilmiyorum, off çok bunaldım da bu halimden, bazı negatif olaylarda, ne bileyim ilk bebeğim yaşıycağım belirsizlik de beni korkutuyor, kafamda bir sürü soru, takıntılarımda kaç zamandır bastırıyodum hoop geldi şiddetli bi.şekilde ve ben kararsızım kullanıp kullanmamak konusunda, kullanmasam bilmiyorum ama lohusalık da eklenince iyice içinden çıkılmaz bi hal.alıcak belki de. Zormuş.bu hamilelik işleri(

Sen ilaç.kullanıyo musun canım, doğum tarihi verildi mi?

Pardon yazmışsın ya paxera , bi dönem bende kullanmıştım. İlk bebek mi, sen ne kadar zamandır kullanıyosun?
15.haftamdan beri kullanıyorum canım dayanamadım sen iyi idare etmişsin maşallah. Kararsız kalma doktoruna guveniyorsan ki güven kullan gerçekten çok zor ben de neler çektim ve ilk bebeğim. Yaş kaç bu arada. Bende belirsizlikleri duşunuyorumda yaşayarak görmek daha iyi gibi şuan canım

Ben kullandım cnm.Doğum yaptım şuan bebeğimde bir sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…