Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Hosgeldın aramıza bence ılacını kullanmalısın doktorunda uygun gormus olmakı vermis dogumu ve sonrasını daha rahat gecırırsın en azından zaten zor olucak dogum korkusu bıtaraftan logusalık bebek dıger taraftan

Merabalar, ilacı kullanmayı bende düşünüyorum, şuanda bile bu haldeyken; doğumda, lohusalıkta ne yapıcam, eşim ilacı kullanma diye ısrar ediyo, sanki suç işliycekmişim gibi hissettiriyo bana, keyfimden değil ya; ancak yaşayan anlar, hamilelik zaten zormuş bi de anksiyetesi paniği oofffff

Slm,ben selectra 50 mg hamileligimin 13.haftasindan doguma kadar kullandim.bebekte herhangi bir sorun olmadi.şuanda 35 gunluk bebegim var.

Hayırlı uğurlu olsun bebişin, ativan da kullandın mı yanı sıra
Yok kullanmadim ama burda diger arkadaslar ilacin etkisi cabuk oluşsun yada ilacin yan etkileri azalsin diye ek ilaç kullandi.keşke bende kullansaydim.ilac bende anksiyete ve atakta hemen işe yaradi ancak depresyonda maalesefki gec etki etti.eger sizin depresyon yoksa ilac hemen etki edecektir.gecmis olsun.

Sğl teşekkür ederim. Bende yoğun panikatak ve obsesyon. Umarım kısa sürede etki eder.

Ben ilaca başlayalı 2 ay olucak nerdeyse hala kaygılarım sıkıntılarım var.ve ilacım 75 mg lustral çok az etki edio.37.haftaya girdim Allah hepimizin yardımcısı olsun.birbirimize dua edelim

Birde bişey daha sorucam arkadaşlar gebelikte kullanılan antidepresanlar otizme sebep oluomş doğrumu böle olan varmı etrafınızda.çok korkuorm bebegimin aklına zarar vercek die ilaçlar

Göbek bağımız düştü canım .kalıntı vardı ona da doktor birşeyler sürdü.şildilik bir sıkıntı yok şükür.

Hamilelikte ve ılac kullanımında kesın bırseyleer solemek zor sanırım cunku tıp dunyası bbıle 2 ye ayrılmıs durumda bır kısım doktorlar kesınlıkle ılac vermezken dıger kesım gonul rahatlıgıyla verebılıyor ılacların ne gıbı seylere neden olucagı bence ılerde bellı olur bır yan etkısı varsa gercekten yada bılmıyorum bebek korunuyoda olabılır plesantasının ıcınde

uzun zamandır kimse yazmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…