Ativan ve celectra mı idi? Ne kadar zamanda olumlu olarak etkisini.gösterdi?Ben kullandım cnm.Doğum yaptım şuan bebeğimde bir sıkıntı yok.
Ben hep kullandım ılacı bırakmadım hıc ılac kullandıgım halde kotu olmustumne zaman kaç haftalıkken başlamıştın
Hosgeldın aramıza bence ılacını kullanmalısın doktorunda uygun gormus olmakı vermis dogumu ve sonrasını daha rahat gecırırsın en azından zaten zor olucak dogum korkusu bıtaraftan logusalık bebek dıger taraftanDoğumdan korkmanın etkisi mi bilmiyorum, off çok bunaldım da bu halimden, bazı negatif olaylarda, ne bileyim ilk bebeğim yaşıycağım belirsizlik de beni korkutuyor, kafamda bir sürü soru, takıntılarımda kaç zamandır bastırıyodum hoop geldi şiddetli bi.şekilde ve ben kararsızım kullanıp kullanmamak konusunda, kullanmasam bilmiyorum ama lohusalık da eklenince iyice içinden çıkılmaz bi hal.alıcak belki de. Zormuş.bu hamilelik işleri(
Merabalar, ilacı kullanmayı bende düşünüyorum, şuanda bile bu haldeyken; doğumda, lohusalıkta ne yapıcam, eşim ilacı kullanma diye ısrar ediyo, sanki suç işliycekmişim gibi hissettiriyo bana, keyfimden değil ya; ancak yaşayan anlar, hamilelik zaten zormuş bi de anksiyetesi paniği oofffffHosgeldın aramıza bence ılacını kullanmalısın doktorunda uygun gormus olmakı vermis dogumu ve sonrasını daha rahat gecırırsın en azından zaten zor olucak dogum korkusu bıtaraftan logusalık bebek dıger taraftan
ilacın faydası olmamışmıydıBen hep kullandım ılacı bırakmadım hıc ılac kullandıgım halde kotu olmustum
Slm,ben selectra 50 mg hamileligimin 13.haftasindan doguma kadar kullandim.bebekte herhangi bir sorun olmadi.şuanda 35 gunluk bebegim var.İyi geceler arkadaşlar 12 yıllık panik atak ve obsesyon ile mücadele ediyorum, 36 haftalık da hamileyim. Hamilelik öncesi ilaç tedavisi görüyordum, haliyle doktora danışarak bıraktım. Yalnız ilaçsızlık bu hafta artık tak etti, durumum dayanılmaz bir hal aldı ve doktoruma gittim,bana günlük 50 mg celectra ve zor da panik anında kalınca ativan verdi; ama arkadaşlar ben tereddütteyim,aranızda bu ilaçları kullanan var mı? Bebeğime bişey olur mu. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Hayırlı uğurlu olsun bebişin, ativan da kullandın mı yanı sıraSlm,ben selectra 50 mg hamileligimin 13.haftasindan doguma kadar kullandim.bebekte herhangi bir sorun olmadi.şuanda 35 gunluk bebegim var.
maşallah darısı bizlere inşallahHayırlı uğurlu olsun bebişin, ativan da kullandın mı yanı sıra
Yok kullanmadim ama burda diger arkadaslar ilacin etkisi cabuk oluşsun yada ilacin yan etkileri azalsin diye ek ilaç kullandi.keşke bende kullansaydim.ilac bende anksiyete ve atakta hemen işe yaradi ancak depresyonda maalesefki gec etki etti.eger sizin depresyon yoksa ilac hemen etki edecektir.gecmis olsun.Hayırlı uğurlu olsun bebişin, ativan da kullandın mı yanı sıra
Sğl teşekkür ederim. Bende yoğun panikatak ve obsesyon. Umarım kısa sürede etki eder.Yok kullanmadim ama burda diger arkadaslar ilacin etkisi cabuk oluşsun yada ilacin yan etkileri azalsin diye ek ilaç kullandi.keşke bende kullansaydim.ilac bende anksiyete ve atakta hemen işe yaradi ancak depresyonda maalesefki gec etki etti.eger sizin depresyon yoksa ilac hemen etki edecektir.gecmis olsun.
Çok sevindim iyi olmanıza.Allah sağlık versin hepinize en son göbek bağı düşmedi falan demiştiniz bebişin tahlil yapılcak demiştinizya merak etmiştim
Oy maşallah sevindm.emzirirkende ilaç kullanıomusunuz peki ruhen nasılsınızGöbek bağımız düştü canım .kalıntı vardı ona da doktor birşeyler sürdü.şildilik bir sıkıntı yok şükür.
onu bılmıyorum ama ılac kullanırken hamile kaldım zaten bı anda beklemıyodum hamıle oldugumu ogrendım sok yasadım sanırım ve agır geldı banailacın faydası olmamışmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?