Whatsapp grubu var orda yazıyoruz geneldeuzun zamandır kimse yazmıyor
Siz dogum yaptınız mı aynı şeyler şuan bende de var antidepresan kullanıyorum 29 haftalık hamileyim 2 ay nasıl gececek bir ümit dogum yapınca gecer diyorum.yoksa bu böyle cok zor bi dünya olur yaşamak bile istemiyorum gülen olursa ne güzel mutlu allahım bende mutlu olmak istiyorum deyip yalvarıyorum inançlı bir insanım ama o atak zamanında dua bile edemiyorummerhaba, ben de panik bozukluk hastasıyım ve hamileyim, 23 haftam bugün bitiyor. başka forumlarda vs yazmıştım durumumu ama burayı yeni gördüm. ben de baş edemedim ataklarımla. Hamile kaldığımda ilaç kullanıyordum öğrendiğim gün bıraktım... sonra ara ara ataklar oldu ama önemsemedim. Ta ki, 2-3 hafta öncesine kadar. Her akşam ataklar geçiriyordum ve normal hayatım da etkilenmeye başlamıştı, sürekli ağlama krizi, çok fenaydım. Doktora gittim, ilaca başladım mecburen. İlaçsız daha kötüyüm çünkü. Ben de fulsac kullanıyorum. Kadın doğum doktoruma da danıştım, o da kullanabilirsin deyince 10 gündür kullanıyorum. Tabi ilk günler çok feci geçiyor, kafamda uyuşmalar, sanki ataklarım arttı gibi oldu, mide bulantısı, birşey yiyemedim doğru dürüst, ama yavaş yavaş toparlıyorum. Bir yandan da ilaç ya bebeğime zarar verirse endişesi de olumsuz etkiledi beni ama yapamadım, eşim, annem de halimi gördüler, beni sakinleştirmeye çalıştılar hep. Bir yandan da terapiye başlayacağım, inşallah faydasını görürüm. Stresten uzak kalmak diye birşey de pek sözkonusu değil benim için, çalışıyorum ama işler karışık, öyle herkese anlatamıyorum hastalığımı... bi yandan hamilelik.. iki gündür nefes almakta zorlanıyorum, kalbim pırpır.. çok heyecanlanmışım birşeye sanki... neden böyle oluyor bilmiyorum..
bu hastalık insanın içindeki yaşam sevgisini de yok edebiliyor maalesef, ben bu aralar sadece kendimi ve bebeğimi düşünmeye çalışıyorum.. kendimi çok yorgun, bitmiş, tükenmiş hissediyorum.. birşeylere gülmek, hatta yemek yemek bile bana çok lüks geliyor.. sadece midem boş kalmasın diye zorluyorum kendimi. Biliyorum bunlar geçecek ama keşke hamileyken böyle olmasaydı, bebeğim için ayrıca endişeleniyorum elimde değil, bunları yazarken gözlerim doluyor... Allah hepimize sağlık sıhhat ve dayanma gücü versin ne diyeyim... bir de sağlıcakla ve tez zamanda bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin..
Bende de obsesyon vardı 75 mg selectra gayet iyi gelmişti şimdi bebişim 4 aylık oldu.Bir sıkıntımız yok.Sğl teşekkür ederim. Bende yoğun panikatak ve obsesyon. Umarım kısa sürede etki eder.
Siz dogum yaptınız mı aynı şeyler şuan bende de var antidepresan kullanıyorum 29 haftalık hamileyim 2 ay nasıl gececek bir ümit dogum yapınca gecer diyorum.yoksa bu böyle cok zor bi dünya olur yaşamak bile istemiyorum gülen olursa ne güzel mutlu allahım bende mutlu olmak istiyorum deyip yalvarıyorum inançlı bir insanım ama o atak zamanında dua bile edemiyorum
Maşallah cnm büyümüş bebişin.geçti mi gaz problemiBende de obsesyon vardı 75 mg selectra gayet iyi gelmişti şimdi bebişim 4 aylık oldu.Bir sıkıntımız yok.
Şükürler olsun geçti 4100 gr olduk nerden nereye.Maşallah cnm büyümüş bebişin.geçti mi gaz problemi
İyi bayramlar canım.Çok şükür hamdolsun canım.sen nasılsın.kısaca yazayım.herkese hayırlı bayramlar arkdaslar nasılsınız
Maşallah ya Rabbim hayırlısıyla nasip etsin bana daŞükürler olsun geçti 4100 gr olduk nerden nereye.
Hayırlı olsun o gece kalkmalar da biter inş.dogumu yspmışsın yaa şükür allah bize de nasip etsin ins.böyle cok daha zor elimize alalım da saglıkla .İyi bayramlar canım.Çok şükür hamdolsun canım.sen nasılsın.kısaca yazayım.
Ece hep diyordu doğumdan sonra fiziksel sıkıntılar geçiyor.evet rahatladım şükür.anksiyetem devam ediyor.
Ama gerçekten hamilelik hormonları tam vurmuş , şimdi daha iyiyim.
Bebekle ilgili sıkıntılar oluyor tabi ve gece sık uyanmak baya zorluyor.
Ama gene de değer arkadaşlar. 40 yaşımda vakit artıt geçti demediğim icin çok mutlu ve huzurluyum.
Allahıma şükürler olsun ki 2.kez anne olmayı nasip etti bana.
Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin.
Çok sağol canım.inşallah sen de ve diğer hamileler de sağlıcakla bebeklerinizi kucaklarsınız.Hayırlı olsun o gece kalkmalar da biter inş.dogumu yspmışsın yaa şükür allah bize de nasip etsin ins.böyle cok daha zor elimize alalım da saglıkla .
ilaç kullanıyor musun? Panik atak derken neler yaşoyorsunBen 26 haftalık hamileyim ama panik atak var bende çok zor oluyor bazen karnımdaki bebeğe anlam veremiyorum boşlukta gibiyim ne düşüneceğimi bilmiyorum korku basıyor aklım oynayacak diye bebeği düşündükçe garip oluyorum nasıl oluyo karnın içinde diye böyle şeyler yaşayan var mı bana yardım edin çok kötüyüm
Hepimiz bunuBen 26 haftalık hamileyim ama panik atak var bende çok zor oluyor bazen karnımdaki bebeğe anlam veremiyorum boşlukta gibiyim ne düşüneceğimi bilmiyorum korku basıyor aklım oynayacak diye bebeği düşündükçe garip oluyorum nasıl oluyo karnın içinde diye böyle şeyler yaşayan var mı bana yardım edin çok kötüyüm
Ben 26 haftalık hamileyim ama panik atak var bende çok zor oluyor bazen karnımdaki bebeğe anlam veremiyorum boşlukta gibiyim ne düşüneceğimi bilmiyorum korku basıyor aklım oynayacak diye bebeği düşündükçe garip oluyorum nasıl oluyo karnın içinde diye böyle şeyler yaşayan var mı bana yardım edin çok kötüyüm
Burda hepimiz aynı durumdayız bu panik durumunu hepimiz başka başka şekilde yaşıyoruz allah hepimize yardım etsin dogumu yapana kadar böyle zor durumda olacagız cok zor duruma düşersen psikatriste muhakkak gitmeni tafsiye ederimBen 26 haftalık hamileyim ama panik atak var bende çok zor oluyor bazen karnımdaki bebeğe anlam veremiyorum boşlukta gibiyim ne düşüneceğimi bilmiyorum korku basıyor aklım oynayacak diye bebeği düşündükçe garip oluyorum nasıl oluyo karnın içinde diye böyle şeyler yaşayan var mı bana yardım edin çok kötüyüm
Ççarpıntı ölüm korkusu gibi şeyler yoksa biraz daha şanslısın. Bi yardım alırsan belki iyi olursunIlac kullanmıyorum kendimi boşlukta hissediyorum hayata anlam veremiyorum bebeğin oluşumunu düşünüyorum nasıl oluyo karnın içinde diye bunun gibi ucu bucağı olmayan sorular napıyım ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?