Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Siz dogum yaptınız mı aynı şeyler şuan bende de var antidepresan kullanıyorum 29 haftalık hamileyim 2 ay nasıl gececek bir ümit dogum yapınca gecer diyorum.yoksa bu böyle cok zor bi dünya olur yaşamak bile istemiyorum gülen olursa ne güzel mutlu allahım bende mutlu olmak istiyorum deyip yalvarıyorum inançlı bir insanım ama o atak zamanında dua bile edemiyorum

Doğum yapınca geçiyor merak etme.

herkese hayırlı bayramlar arkdaslar nasılsınız
İyi bayramlar canım.Çok şükür hamdolsun canım.sen nasılsın.kısaca yazayım.
Ece hep diyordu doğumdan sonra fiziksel sıkıntılar geçiyor.evet rahatladım şükür.anksiyetem devam ediyor.
Ama gerçekten hamilelik hormonları tam vurmuş , şimdi daha iyiyim.
Bebekle ilgili sıkıntılar oluyor tabi ve gece sık uyanmak baya zorluyor.
Ama gene de değer arkadaşlar. 40 yaşımda vakit artıt geçti demediğim icin çok mutlu ve huzurluyum.
Allahıma şükürler olsun ki 2.kez anne olmayı nasip etti bana.
Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin.

Burda belkide yazamayip sadece okuyanlar var hamileyken gercekten ataklar xok yogun ve cekilmez oluyo zaten fiziksel olarak agrilari baskilari zaten ablatmaya gerek yok hamileyken bu hastalik cok cok daha zor ben ilacsiz bitirdim ama bende bitmistim dogumdan sonra 1 2 hafta hormonlarla alakali olarak yine zor geciyo ama ondan sonra duzelmeyi hisseduyosunuz yavas yavas ben suanda amanda aman iyi degilim ama idare edebiliyorum en azindan hamilekigin verdigi zorluklarla ugrasmyorum cok sukur bu bi surec ve bitecek elbet hamilelik zor ama sonucu cok guzel bi surec

Hayırlı olsun o gece kalkmalar da biter inş.dogumu yspmışsın yaa şükür allah bize de nasip etsin ins.böyle cok daha zor elimize alalım da saglıkla .

Hayırlı olsun o gece kalkmalar da biter inş.dogumu yspmışsın yaa şükür allah bize de nasip etsin ins.böyle cok daha zor elimize alalım da saglıkla .
Çok sağol canım.inşallah sen de ve diğer hamileler de sağlıcakla bebeklerinizi kucaklarsınız.

Ben 26 haftalık hamileyim ama panik atak var bende çok zor oluyor bazen karnımdaki bebeğe anlam veremiyorum boşlukta gibiyim ne düşüneceğimi bilmiyorum korku basıyor aklım oynayacak diye bebeği düşündükçe garip oluyorum nasıl oluyo karnın içinde diye böyle şeyler yaşayan var mı bana yardım edin çok kötüyüm

ilaç kullanıyor musun? Panik atak derken neler yaşoyorsun

Hepimiz bunu
Burda hepimiz aynı durumdayız bu panik durumunu hepimiz başka başka şekilde yaşıyoruz allah hepimize yardım etsin dogumu yapana kadar böyle zor durumda olacagız cok zor duruma düşersen psikatriste muhakkak gitmeni tafsiye ederim

Ilac kullanmıyorum kendimi boşlukta hissediyorum hayata anlam veremiyorum bebeğin oluşumunu düşünüyorum nasıl oluyo karnın içinde diye bunun gibi ucu bucağı olmayan sorular napıyım ben ya

Ilac kullanmıyorum kendimi boşlukta hissediyorum hayata anlam veremiyorum bebeğin oluşumunu düşünüyorum nasıl oluyo karnın içinde diye bunun gibi ucu bucağı olmayan sorular napıyım ben ya
Ççarpıntı ölüm korkusu gibi şeyler yoksa biraz daha şanslısın. Bi yardım alırsan belki iyi olursun

Çarpıntı biraz oluyo ama anlayabiliyorum olum korkusu yok yani var ama abartı değil benim asıl sorunum hayata anlam verememe ,boşluk hissi, karnımdaki bebeğin nasıl olduğu kisacasi anlamsızlik ve sonunda kafayı yeme hissi. Bu düşünceler gelince nasıl olumlu düşünceye Çevirmeliyim sizce? hiç böyle seyler düşünen var mi? Gariplik bende mi bu yasadiklarim panik atakmi

Ozgrmzan mesela sen hamileliğini nasıl yorumluyosun o karnında kipirdarken neler düşünüyorsun? Onları anlatsan biraz belki yardımcı olursun bende öyledüşünmeye çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…