Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

kızlar bendede ankstiye oluyo aklıma bişey geliyo içim daralıyo bende korkuyorum inşallah bişey olmaz çocuğuma

Merhaba canım.obsesif kompulsif bozukluk olabileceği geldi aklıma benim.dr.a gidip paylaşabilirsin bunları

Nefes egzersizi zararlıolmaz tabii ama işe yarar mı bilmiyorum. M.beauty az kalmış senin de Allah kurtarsin inşallah sağ salim senin psikolojin normal mi

insallah cnm benimki atak seklinde degil surekli ic sıkintisi surekli olunca insan korkuyo

Arkadaşlar bir sorum olacak hamilelik süresinde paxil e izin veriyor doktor ancak emzirirken kullanamazsın dedi nasip olursa şayet. Sanki burda emzirirken kullanan vardı yanlış mı hatırlıyorum??

Ben kullanıyorum.Hamileyken selectra verdi Dr. Emzirirken paxil.En az süte geçen ilaç paxil.

Buraya yazmadı da merak ettim cnm.psikolojik olarak düzeldi mi biraz merak ediyorum ilknursaid

Canım doğum yaptım 27 haziranda. Bebiş iyi çok şükür. Ben lohusalık depresyonu yaşıyorum. Dibe vurdum baya baya. Paxile geçtim. Etki etmesini bekliyorum canım.
Allah yardımcın olsun cnm inş etki eder bian önce ilaç.aynı seminerlerimiz var oraya gidip geliyorum arada yokluyo ataklarım maalesef yine.. doktoruma gidicem bu ay eskiye göre iyiyim ilacımın dozunun düşürürülmesini isticem çünkü efexor 75 mg kullanıyorum ağır ilaç baya.rahmetli babam böbrekkanserinden öldü benimde böbrek değerlerim sınırda biraz da onu düşünüyorum ..hem daha hafif ilaçlar içsem hamileliğe hazırlık olur belki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…