Merhaba canım.obsesif kompulsif bozukluk olabileceği geldi aklıma benim.dr.a gidip paylaşabilirsin bunlarıÇarpıntı biraz oluyo ama anlayabiliyorum olum korkusu yok yani var ama abartı değil benim asıl sorunum hayata anlam verememe ,boşluk hissi, karnımdaki bebeğin nasıl olduğu kisacasi anlamsızlik ve sonunda kafayı yeme hissi. Bu düşünceler gelince nasıl olumlu düşünceye Çevirmeliyim sizce? hiç böyle seyler düşünen var mi? Gariplik bende mi bu yasadiklarim panik atakmi
bide nefes egzersizinin bi zararı olmaz demi daha 6 haftalık
Yaptı cnm,ilknursaid doğum mu yaptı
Nasıl peki kendisi ve bebeğiYaptı cnm,
İyi cnm sanırım zamanının çoğu bebişle geçiyor.Nasıl peki kendisi ve bebeği
Canm senin psikiyatrist Prof.du sanki dimi??Ben kullanıyorum.Hamileyken selectra verdi Dr. Emzirirken paxil.En az süte geçen ilaç paxil.
Evet cnm Prof. Gatada.Canm senin psikiyatrist Prof.du sanki dimi??
Niye farklı konuşup kafa karıştırıyorlar ki
Buraya yazmadı da merak ettim cnm.psikolojik olarak düzeldi mi biraz merak ediyorumilknursaid
Canım doğum yaptım 27 haziranda. Bebiş iyi çok şükür. Ben lohusalık depresyonu yaşıyorum. Dibe vurdum baya baya. Paxile geçtim. Etki etmesini bekliyorum canım.Buraya yazmadı da merak ettim cnm.psikolojik olarak düzeldi mi biraz merak ediyorumilknursaid
en nasılsın canım ?ilknursaid doğum mu yaptı
Allah yardımcın olsun cnm inş etki eder bian önce ilaç.aynı seminerlerimiz var oraya gidip geliyorum arada yokluyo ataklarım maalesef yine.. doktoruma gidicem bu ay eskiye göre iyiyim ilacımın dozunun düşürürülmesini isticem çünkü efexor 75 mg kullanıyorum ağır ilaç baya.rahmetli babam böbrekkanserinden öldü benimde böbrek değerlerim sınırda biraz da onu düşünüyorum ..hem daha hafif ilaçlar içsem hamileliğe hazırlık olur belki :)Canım doğum yaptım 27 haziranda. Bebiş iyi çok şükür. Ben lohusalık depresyonu yaşıyorum. Dibe vurdum baya baya. Paxile geçtim. Etki etmesini bekliyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?