Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Allah korusun canım benim. İnşallah iyileşeceksin ve hayırlısıyla bebişin olacak. Annelik çok güzel duyguymuş. Bebeğimi çok seviyorum :)

Allah korusun canım benim. İnşallah iyileşeceksin ve hayırlısıyla bebişin olacak. Annelik çok güzel duyguymuş. Bebeğimi çok seviyorum :)
amin cnm inş.benden çok eşim meraklı bebeğe ya hele kız çocuklarına bayılıyo :)

Nefes egzersizi zararlıolmaz tabii ama işe yarar mı bilmiyorum. M.beauty az kalmış senin de Allah kurtarsin inşallah sağ salim senin psikolojin normal mi
Canım etiketlemediğin için göremedim yazını kusura bakma.amin canım.depresyonum iyileşti.ama okb devam ediyor.

Arkadaşlar bir sorum olacak hamilelik süresinde paxil e izin veriyor doktor ancak emzirirken kullanamazsın dedi nasip olursa şayet. Sanki burda emzirirken kullanan vardı yanlış mı hatırlıyorum??
her dr.farklı mı konuşuyor nedir?asıl hamilelikte vermiyorlar pek.emzirmede de süte az geçenlerden paxil...

Ozgrmzan mesela sen hamileliğini nasıl yorumluyosun o karnında kipirdarken neler düşünüyorsun? Onları anlatsan biraz belki yardımcı olursun bende öyledüşünmeye çalışırım
Canım ben de karnımda anlam veremiyordum. Son zamanları karnımda oluşu beni mutlu etmeye başladı doğsa diye falan. Gerçekten geçiyor ama canım.

Bende araniza yeni katildim 1 bucuk aydir Panik atagim ve 5Haftalik hamileyim. Cok zor geciyor günler. Bazen Uyku arasinda panigim tutuyo üsütme tutuyo kalbim hizli hizli atiyor nefes egzersizi yapiyorum. Sonra bi sicaklik basiyo cok tuaf bi duygu...
Hamilelilde Panik atak olup ilac kullanan varmii ? Ve dogum yapanlar bebisiniz nasil. Elimden geldigince ilac icmemek istiyorum ama dayanamayinca mecburen aliyorum ve bebegiim icin cok korkuyrum (

Canım ilk uç ay yasak ilaç bn kullanıyorum ilaaç doğum yaptım bebeğim iyi çok şükür

Benim Dr. Cook kötü oldugunda 1mg Lorazepam'in yarısını alabilirsin dedi. Damakda eriyor o dedigim ilac. Ama tabi yinede tedirginlik var icimde. Elimden geldigince almamaya calisiyorum nefes hareketlerini yapiyorum. Ama uyku arasinda oldumu panik cok sarsiyor beni. Kurban oldugum Allahim hepimizin yardimcisi olsun

korkma canım bişey olmuyor bebeğim sağlıklı çok şukur bnde ilk beş haftalıkken girdim buraya ve arkadaşlarım oldu zaman su gibi geçiyor. Zor olsada Allah sabrını veriyor. Şuan zor gelir sana eminim ama Allah büyüktür

Cok sevindim senin ve bebegin adina caniim Insallah dedigin gibi su gibi gecer dogumum allah nasip kismet ederse Mart 2017de. Whatsapp grubunuz nasil var öyle bisey okumustum galiba..

Cok sevindim senin ve bebegin adina caniim Insallah dedigin gibi su gibi gecer dogumum allah nasip kismet ederse Mart 2017de. Whatsapp grubunuz nasil var öyle bisey okumustum galiba..
geçiyormuş canım bende neler düşündüm ya evladımı görünce utanıyorum düşüncelerimden. Oyle guzel biley ki canım emin ol yani atlatamasam beb atlatamazdım bol bol dua et Allah yardım ediyor. Evet canım whatsapp var kızlarla ordan yazışıyoruz hep Dreamy diye arkadaşımıza atabilirsin nonu o ekler seni

Arkadaşlar bende 4 aylık hamileyim ve depresyon yaşıyorum ilaçta verdi doktor 25 mg daha 9 gün oldu inşallah rahatlarim öyle zamanlar oluo ki çocuğumu dusunemiorum bile tadına varamadım bebeğim olacak die zor gerçekten

Hangi ilacı verdi canım?ilk üç ay ben de mahvoldum depresyondan,ilaçla beraber atlattım çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…