Hamilelikten önceki kilomdan daha zayıfım :) depresyon yüzünden. Hamile kalmadan önce 78 kiloydum. Şimdi 73Kiloların ne alemde :)
Canım ilk hamileliğin mi yaş kaç? Bizde çok zor günler geçirdik ama geçti çok şükür. Bende 13. Haftadan ibaret ilaç kullandım. Lustral kullandım 50 mg son haftalarda 75 mg çıkarttım. Doğum yaptıktan sonrada paxil e geçtim. Hormonlar depresyonu tetikliyor. Sabretmeye çalış canımBenimki hafif doz demekki hala çok etkisini göremedim belkide benimde yükselir mgmi çocuğa etki etmesinde istemiorum bi yandan
etkisini ben de hemen göremedim.1 ayı geçmişti görmem.yavaş yavaş geçti depresyonum şükürler olsun.okb ve asabiyet fazlasıyla var ama...Benimki hafif doz demekki hala çok etkisini göremedim belkide benimde yükselir mgmi çocuğa etki etmesinde istemiorum bi yandan
canım mesajlarımızın altında cevapla diye bir yazı var oraya tıklayarak yazarsan bize de uyarı gelir mesajından haberdar oluruz.böyle unutabiliyorum bakmayı..28 yaşındayım canım ilk hamilelik inşallah rahatlarim 25 etkili olmicak heralde bnde de 50 olur belki
Tamam canım öyle yaparım öğrenmiş oldum :)canım mesajlarımızın altında cevapla diye bir yazı var oraya tıklayarak yazarsan bize de uyarı gelir mesajından haberdar oluruz.böyle unutabiliyorum bakmayı..
Ne güzel doğum yapmışsın canım depresyon bi yandan çocuğa ilaç zarar verirmi düşünceleri bi yandan Allah yardımcımız olsunCanım ilk hamileliğin mi yaş kaç? Bizde çok zor günler geçirdik ama geçti çok şükür. Bende 13. Haftadan ibaret ilaç kullandım. Lustral kullandım 50 mg son haftalarda 75 mg çıkarttım. Doğum yaptıktan sonrada paxil e geçtim. Hormonlar depresyonu tetikliyor. Sabretmeye çalış canım
Canım nasılsın ? Nasıl gidiyor ?Ne güzel doğum yapmışsın canım depresyon bi yandan çocuğa ilaç zarar verirmi düşünceleri bi yandan Allah yardımcımız olsun
Fena değil canim bisekilde atlatmaya calisiorum uykusuzluk oluor biraz idare edıyorum bi şekilde :)Canım nasılsın ? Nasıl gidiyor ?
Ne güzel canım insallah bizde o günleri gorelimKızlar 9 aydan sonra ilkkez bugün tek başıma dışarı çıkabildim.. Ve alışveriş yaptım keyifle.. 9 kara ay.. Uzun kara bir kış.. Neler çektim hepsi geçmiş sayfalarda.. Ve şimdi iyiyim diyebiliyorum. Çektikleriniz geçici aklınızdan hiç çıkarmayın iyileşeceksiniz kızlar.. Emin olun.
Canm seninle aynı durumdayim banada 25 mg verdi ama ilk hafta yarım iç dedi bende başlamak niyetindeyim artık çok darlanıyorum.sen de ilk hafta yarım mı içtin peki?Arkadaşlar bende 4 aylık hamileyim ve depresyon yaşıyorum ilaçta verdi doktor 25 mg daha 9 gün oldu inşallah rahatlarim öyle zamanlar oluo ki çocuğumu dusunemiorum bile tadına varamadım bebeğim olacak die zor gerçekten
Hepbirlikte iyi olalım inşallah canım başladım bugün bende.Allahım mahcup etmesin inşallah yaYok canım yarım içmedim Allah şifa versin canım hepimize umarım iyi olursun
Yok canım yarım içmedim Allah şifa versin canım hepimize umarım iyi olursun
Herkes WhatsApp ta mı bu sayfa o nedenle mi kimsesiz kalmış arkadaşlar?dreamy07 canim benide watsapa ekliyebilirmisin numarami mesaj olarakticam
Evet şuan çogumuz whatsaptaki grupta görüşüyoruz. Yazan var mı diye sayfaya da göz atıyoruzHerkes WhatsApp ta mı bu sayfa o nedenle mi kimsesiz kalmış arkadaşlar?
Rahatlarsin. Canım Merak.etme. Üçüncü haftadan itibaren rahatlarsin..ben de 18 haftalik en başladım. Şimdi 34haftadayim olduk Çok şükür..Allah büyük. .Arkadaşlar bende 4 aylık hamileyim ve depresyon yaşıyorum ilaçta verdi doktor 25 mg daha 9 gün oldu inşallah rahatlarim öyle zamanlar oluo ki çocuğumu dusunemiorum bile tadına varamadım bebeğim olacak die zor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?