Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Benimki hafif doz demekki hala çok etkisini göremedim belkide benimde yükselir mgmi çocuğa etki etmesinde istemiorum bi yandan

Benimki hafif doz demekki hala çok etkisini göremedim belkide benimde yükselir mgmi çocuğa etki etmesinde istemiorum bi yandan
Canım ilk hamileliğin mi yaş kaç? Bizde çok zor günler geçirdik ama geçti çok şükür. Bende 13. Haftadan ibaret ilaç kullandım. Lustral kullandım 50 mg son haftalarda 75 mg çıkarttım. Doğum yaptıktan sonrada paxil e geçtim. Hormonlar depresyonu tetikliyor. Sabretmeye çalış canım

28 yaşındayım canım ilk hamilelik inşallah rahatlarim 25 etkili olmicak heralde bnde de 50 olur belki

etkisini ben de hemen göremedim.1 ayı geçmişti görmem.yavaş yavaş geçti depresyonum şükürler olsun.okb ve asabiyet fazlasıyla var ama...

28 yaşındayım canım ilk hamilelik inşallah rahatlarim 25 etkili olmicak heralde bnde de 50 olur belki
canım mesajlarımızın altında cevapla diye bir yazı var oraya tıklayarak yazarsan bize de uyarı gelir mesajından haberdar oluruz.böyle unutabiliyorum bakmayı..

canım mesajlarımızın altında cevapla diye bir yazı var oraya tıklayarak yazarsan bize de uyarı gelir mesajından haberdar oluruz.böyle unutabiliyorum bakmayı..
Tamam canım öyle yaparım öğrenmiş oldum :)

Ne güzel doğum yapmışsın canım depresyon bi yandan çocuğa ilaç zarar verirmi düşünceleri bi yandan Allah yardımcımız olsun

Kızlar 9 aydan sonra ilkkez bugün tek başıma dışarı çıkabildim.. Ve alışveriş yaptım keyifle.. 9 kara ay.. Uzun kara bir kış.. Neler çektim hepsi geçmiş sayfalarda.. Ve şimdi iyiyim diyebiliyorum. Çektikleriniz geçici aklınızdan hiç çıkarmayın iyileşeceksiniz kızlar.. Emin olun.

Ne güzel canım insallah bizde o günleri gorelim

Herkeze slm arkadaslar, bu sıkıntıları bende 1 haftadır yaşamaya basladım. İç sıkıntısı, sürekli bi düsünce, fazlasıyla iştahsızlık.sizde bu durumları yaşadıysaysanız nasıl bir yol izlediniz, neler yaptınız banada yardımcı olurmusunuz

Canm seninle aynı durumdayim banada 25 mg verdi ama ilk hafta yarım iç dedi bende başlamak niyetindeyim artık çok darlanıyorum.sen de ilk hafta yarım mı içtin peki?

Yok canım yarım içmedim Allah şifa versin canım hepimize umarım iyi olursun

Rahatlarsin. Canım Merak.etme. Üçüncü haftadan itibaren rahatlarsin..ben de 18 haftalik en başladım. Şimdi 34haftadayim olduk Çok şükür..Allah büyük. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…